reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Sms od monisi
Jestem już na oddziale. Po badaniu gin powiedział, ze patrząc na szyjkę daje mi dzień, dwa - a skurcze 80 siegały choć nieregularne, więc czekamy!Dostałam tabletki na ciśnienie i mam leżeć i odpoczywać. Buźka dla wszystkich

Napisałam jej, ze &&&&&&&&&& żeby szybko poszło i jaką ma opiekę
Jesli chodzi o uprzejmość to jestem pod wrazeniem, naprawdę super. Znajoma połozna juz dzwoniła na oddział więc jestem pod wrażeniem

A ja zgaga i samopoczucie do doopy

super wiadomość
oby rozkręciło się i monisia miałaby już to z głowy :)

u mnie cisza
spałam teraz z godzinkę bo kiepskie samopoczucie mam
biorę się za prasowanie:tak:

monia - dziękuję :)

ewcia - dziękuję :)

wisienka - a no widzisz, niektóre kobity muszą się przemęczyc w ciązy bardziej, ciekawe czym to jest spowodowane, że jedne skaczą po drzewach, a drugie leżą w łóżeczkach, albo koło kibelka;-) Ale u Ciebie, to już tylko formalnośc , jeszcze troszeczkę i będziesz miała Emilkę przy sobie :)

mlodam - hejooo, a może też bys nas uroaczyła fotką ?:)

Żołądek po malutku odpuszcza, ale mdłości delikatesowo męczą, poodkurzam mieszkanko i idę na spacer, choć cały dzien byłam na dworze prawie :-) ...

monia i wisienka- wygladacie cudnie ztymi brzuszkami, chyba dużo nie przytyłyście ?

Hej Palemko dobrze, ze z brzuszkiem ciut lepiej. Trzymaj się kochana:-)Ja juz czekam z niecierpliwością. Dziś rozpakowała się pierwsza Lipcówka , termin miała dwa dni przede mną. Alez to daje po emocjach

Hej:)

Palemka ja też się kiedyś nad tym zastanawiałam jak miałam nakaz leżenia plackiem... Pamiętam że płakałam wtedy dleczego niektóre laski pracują do samego porodu i dobrze się czują a niektóre muszą leżeć. I dalej nie wiem... Ale takie zastanawianie się nei ma sensu... Tak poprostu jest i już... Ja mam w domu taki przykład bo mam siostrę w podobnej ciązy i ona cały czas biega a ja leżałam przez większość...

Wisienka no fajnie tak usłyszeć że ktos z podobnym terminem już urodził bo jest nadzieja że już niedługo:))

Ja się napaliłam w nocy dziś na poród:(( Wczoraj na spacerze ciężko mi się chodziło bo miałam skurcze... Wieczorkiem zaciągnęłam mężusia na porządny sex (taki z atrakcjami) i zaczęłam mieć piękne skurcze, ale krótkie i nieregularne i wkońcu przeszły... No i dalej czekam:(( I tak sobie myslę że chyba trzeba się nastawić na ten terminowy poród... CHociaz po 20 mój doktorek ma długi urlop a ja chciałabym żeby był.. Może codzienny sex by pomógł?? Bo już bym chciała...

reklama
Do góry