reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
cześć :-)

Majka kciuki za Was trzymam! powodzenia
!!!

Monisia Gratulacje z okazji narodzin córki!!!!
Mała Kruszynko! Z okazji Twego przyjścia na świat życzę Ci, byś każdą wylaną łezkę odpłaciła rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :)

Gratuluje wszystkim rozpakowanym :) Wybaczcie mala pochlania caly moj czas a S tez nie ma czesto w domu wiec musze ze wszystkim radzic sobie sama :( Jak jest w domu bardzo mi pomaga ale jak ma wyjazd to chodze jak zombi....
Mysle o Was cieplo :*
Moja mala:
28k3pmq.jpg

148s3l.jpg

Kochana czasami nie mam nawet czasu pojsc do kibelka....a mowia ze niemowlaki ponoc bardzo duzo spia...to zalezy kiedy....
Kocham ja strasznie ale czasami padam na pysk ze zmeczenia...czas szybko leci oby tylko skonczyla 3 miesiace i juz powinno byc lzej...
Caluje Was mocno WSZYSTKIE i obiecuje sie odezwac w wolnej chwili.
Wszystkie nowonarodzone dzieciaczki sa przepiekne! Gratuluje swiezo upieczonym mamusiom! :***

Created Twoj maly jest przeslodki....Troszke podobny do mojej malej z buzki ;)
Oki spadam robic malej mleko. Milego dnia wszystkim :*

Hej:)

No to nam się posypały laski:))
MONISIA GRATULACJE!!!!! I wszystkiego naj naj na nowe współne życie z Rozalką po tej stronie brzuszka:))

Majka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i bezproblemowy poród:))

Wisienka teraz my:szok::szok::tak::tak:

Maran bidulko współczuję ząbków i zachowania Ali... Tak dwie na raz to musi być straszne i nie dziwię się że masz dość... Ale silna babka jesteś dasz radę! I oby przynajmniej ząbki szybko Majeczce wyrosły i był spokój:)

Marta i jak nocka?

Jaewa malutka śliczna!! A że potrzebuje dużo uwagi i czasu to chyba normalne... z czasem podobno będzie lepiej:)) szkoda tylko że sama jesteś...

A ja się dziś wyspałam wreszcie! Wczoraj położyłam się na chwilkę po spacerze i usnęłam... nawet o prysznicu zapomniałam chociaż cała lepiąca byłam... (normalnie w życiu bym tak nie usneła) i jakoś mi się usnęło... obudziłam się dziś po 6 bo psinka przylazła do łóżka ale ją przytuliłam i na siłę kazałam iść spać i spałyśmy aż do teraz...

reklama
Do góry