reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witajcie

dzięki dziewczyny raz jeszcze

Izabelka powróciła do świata zdrowych i radosnych dzieci - uff... :):):)

coś cichutko - może któraś rodzi?

Wszystkiego dobrego dla wszystkich mam!!!

reklama
Hej kobitki. Byłam na SR i wpadłam sprawdzić a tu nadal same dwupaki. Cóz, może Monisia dziś pojedzie nocką albo create bo to brązowe to pewnie czop. Marylka na ciebie też liczę. Jutro znów popij herbatki. Majqa 100 lat dla córci. Jol u ciebie nadal cisza?? Mlodam ciesze się, ze już jesteś w domku.Sorbus no własnie tu chodzi o cięcie pionowe bo przy poziomych to inna sprawa, zapytam gina 2 czerwca na wizycie. Maran ja tez gdzieś czytałam, ze dziewczyna miała jakieś popsute Ktg i jej nie pokazywało skurczy.
Przytulam was i miłej nocy , może będą jakies efekty rano!!!!!
Ty na mnie tak nie licz kobitko bo ja czuje że nie prędko sie rozpakuje obstawiam początek czerwca ;-)

Majqua super że córcia już zdrowa - to dopiero prezent na dzien mamy co ??

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy dla tych rozpakowanych i dla tych w dwupaku jeszcze ;-)

Hej mamusie. No tak ja chyba z wami rodzę duchem albo tak przezywam, ze nie rodzicie bo jasny gwint spać nie mogę. Zasnełam o 2 a o 5 pobudka taka głodna byłam, potem udało mi się koło 6 pokimac i o 7 obudził mnie Pola budzik. No i nic się nie wyspałam.
Marylka no dobra zgoda, poczatek czerwca niech będzie, a herbatkę pijesz?:-D
Jol, monisia, create jak tam u was?
mloda mamuisa ty też się trzymasz nieźle, a jak tam Just jakoś ostatnio opuściłam się na staraczkach. Rafałek jak mój Maciek lata z mamusią do szkoły:-)
majqa no to super, ze jej przeszło, nie męczy się już bidulka a ty spokojnie możeż nózki rozkładać.
Wczoraj na SR były pozycje do rodzenia, ciekawe jaką podyktuje mi instynkt. Co noc śni mi się , ze Emisia już jest. :-)

Z OKAZJI DNIA MATKI WSZYSTKIM MAMUSIOM W DWUPAKU , ROZPAKOWANYM , POJEDYNCZYM, PODWÓJNYM I POTRÓJNYM ŻYCZĘ SAMYCH RADOŚCI JAKIE NIESIE ZE SOBĄ MACIERZYŃSTWO

Ostatnia edycja:
Wszystkiego, co najpiekniejsze z okazji Dnia Mamy, radosci z macierzynstwa i szybkich rozwiazan
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

U mnie po ktg cisza.... skurczyki niby takie do 20% wiec zadne
no.gif
Nie wiem o co w tym chodzi, jak mnie cholera cały czas boli brzuch i krzyz a skurczy nie wykazało?????

No nic nastepne ktg we wtoerk - zobaczymy i dalej czekamy
yes2.gif

Chciałam jeszcze sie pozalic, ze zmarła mi dzis babcia - dokładnie babcia mojego meza....
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Hej mamusie. No tak ja chyba z wami rodzę duchem albo tak przezywam, ze nie rodzicie bo jasny gwint spać nie mogę. Zasnełam o 2 a o 5 pobudka taka głodna byłam, potem udało mi się koło 6 pokimac i o 7 obudził mnie Pola budzik. No i nic się nie wyspałam.
Marylka no dobra zgoda, poczatek czerwca niech będzie, a herbatkę pijesz?:-D
Jol, monisia, create jak tam u was?
mloda mamuisa ty też się trzymasz nieźle, a jak tam Just jakoś ostatnio opuściłam się na staraczkach. Rafałek jak mój Maciek lata z mamusią do szkoły:-)
majqa no to super, ze jej przeszło, nie męczy się już bidulka a ty spokojnie możeż nózki rozkładać.
Wczoraj na SR były pozycje do rodzenia, ciekawe jaką podyktuje mi instynkt. Co noc śni mi się , ze Emisia już jest. :-)

Z OKAZJI DNIA MATKI WSZYSTKIM MAMUSIOM W DWUPAKU , ROZPAKOWANYM , POJEDYNCZYM, PODWÓJNYM I POTRÓJNYM ŻYCZĘ SAMYCH RADOŚCI JAKIE NIESIE ZE SOBĄ MACIERZYŃSTWO
tak tak pije ;-) grzeczna jestem ;-)

Wszystkiego, co najpiekniejsze z okazji Dnia Mamy, radosci z macierzynstwa i szybkich rozwiazan
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

U mnie po ktg cisza.... skurczyki niby takie do 20% wiec zadne
no.gif
Nie wiem o co w tym chodzi, jak mnie cholera cały czas boli brzuch i krzyz a skurczy nie wykazało?????

No nic nastepne ktg we wtoerk - zobaczymy i dalej czekamy
yes2.gif

Chciałam jeszcze sie pozalic, ze zmarła mi dzis babcia - dokładnie babcia mojego meza....
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
to ja nie wiem o co chodzi z tymi skurczami, może jednak urodzisz na dzien dziecka
i tulam z powodu babci

kurcze żadna nie chce rodzić - ale uparte te nasze dzici ;-)

witam i ja

No i życzę wszystkim mamusiom wszystkiego co najlepsze, samych radości i cierpliwości :)

widzę, że póki co cisza... ale bede zaglądać jak sie sprawy mają... myśle o Was i czekam na Maluszki, ale widze trafiła sie partia Uparciuszków ;)

hej :)

Ja tam nie wiem jak jest z tym ktg, u mnie tego nie ma i już :D

Majqa - Jak narazie cisza.. co zrobić, trzeba czekać :)
Wisienka - Przechodzisz to, co nas czeka, a my potem bedziemy za Ciebie hehe :)
Marylka - Ja już sądzę, że to nadejdzie znienadzka.. u Ciebie pewnie też, a że Bartki to Uparciuchy to może na Dzień Dziecka :)
Monisia - Współczuję bóli.. Mnie ostatnio nic nie boli, czasem plecy i nogi, a tak to czuję się dobrze, tylko brzuch duzy :)
Współczuję z powodu śmierci babci..
Jol - Twoja kolejka już niedługo, może wepchnij się przed szereg, bo jak któraś nie urodzi, to chyba się nie zacznie :D
Młodamamusia - Ciebie tez już termin goni, także spokojnie, nadejdzie ten dzień :D
Maran-ana - Żebyś wiedziała! Takiej partii Uparciuchów na BB nie było jeszcze :D

NO i oczywiście:
Wszystkiego Najlepszego Dla Wszystkich Wspaniałych Mam, bo tylko takie tutaj są :D

U mnie w porządku.. ból ciągły w dole brzucha, ale nie taki uporczywy.. nadal odchodzi ten ohydny czop.. już nie mogę na to patrzeć, bo sporo go jest.. myślę, że nie da się tego przegapić bleee..
Ja chyba dzisiaj nie zostanę mama-mamą:D trzeba czekać dalej..
Zaraz biorę się za porządki i nic..
Wiecie, tak sobie policzyłam, że termin mi na 29 maja wychodzi, bo 26 maj, to był termin z USG (taki tutaj liczą) a nie jak w PL z ostatniej miesiączki, wiec może :D

Ostatnia edycja:
hej :)

Ja tam nie wiem jak jest z tym ktg, u mnie tego nie ma i już :D

Majqa - Jak narazie cisza.. co zrobić, trzeba czekać :)
Wisienka - Przechodzisz to, co nas czeka, a my potem bedziemy za Ciebie hehe :)
Marylka - Ja już sądzę, że to nadejdzie znienadzka.. u Ciebie pewnie też, a że Bartki to Uparciuchy to może na Dzień Dziecka :)
Monisia - Współczuję bóli.. Mnie ostatnio nic nie boli, czasem plecy i nogi, a tak to czuję się dobrze, tylko brzuch duzy :)
Współczuję z powodu śmierci babci..
Jol - Twoja kolejka już niedługo, może wepchnij się przed szereg, bo jak któraś nie urodzi, to chyba się nie zacznie :D
Młodamamusia - Ciebie tez już termin goni, także spokojnie, nadejdzie ten dzień :D
Maran-ana - Żebyś wiedziała! Takiej partii Uparciuchów na BB nie było jeszcze :D

NO i oczywiście:
Wszystkiego Najlepszego Dla Wszystkich Wspaniałych Mam, bo tylko takie tutaj są :D

U mnie w porządku.. ból ciągły w dole brzucha, ale nie taki uporczywy.. nadal odchodzi ten ohydny czop.. już nie mogę na to patrzeć, bo sporo go jest.. myślę, że nie da się tego przegapić bleee..
Ja chyba dzisiaj nie zostanę mama-mamą:D trzeba czekać dalej..
Zaraz biorę się za porządki i nic..
Wiecie, tak sobie policzyłam, że termin mi na 29 maja wychodzi, bo 26 maj, to był termin z USG (taki tutaj liczą) a nie jak w PL z ostatniej miesiączki, wiec może :D

Kochana jak czop odchodzi to na pewno niedługo sie zacznie, badz dobrej mysli:tak: W kazdym razie trzymam za to &&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry