reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka - To widzę, że energia dzisiaj też Cię rozpiera... :) Ale czytałam, że to taki instynkt kobiecie się włącza przed porodem hehe:)
Więc może położna ma rację i dzisiaj w nocy zacznie się akcja..

Mnie ciągnie w dole brzucha, więc może może..

znalazlam dzisiaj coś takiego...
http://www.thebump.com/calculators/contraction.aspx?MsdVisit=1

fajnie wylicza czas skurczy :))

Ostatnia edycja:
reklama
MARYLKA - tez to powiedziałam mojemu mezowi, ze jak dzis nie urodze, to zobaczymy, czy po ktg mnie juz w szpitalu nie zostawia:-D;-) Poza tym cały czas mam skurcze z brzucha, a za moment z krzyza, ale nieregularne, choc bardziej bolesne niz ostatnio...nie wiem co o tym myslec????

Wszystkiego najlepszego dla Izuni :tak::tak:

Dziewczyny ja Wam cos powiem o KTG - dla mnie to jest jeden wielki pic na wode ( tętno bada owszem ale skurcze ni huhu:wściekła/y:)
Ja leżałam na patologi z babkami czterema- 3 z nich mialy skurcze jak fix a nic nie czuły - a ja nic kompletnie - i wiecie kto pierwszy urodził ;-) dokałdnie Ja :tak::tak::tak:
z tych 3 babek to jedna urodziła jeszce po mnie a pozostałe 2 jak wychodziłam do domu to jeszcze leżały z brzuchami i :no::no::no: urodziły
Więc ja w ogóle w ktg nie wierze pod tym wzgledem bo nawet na porodówce przy 5 cm nic nie wychodziło a juz bolało jak diabli

sorbuś a może to jakies trefne KTG było...? bo ja jak już na pordówce bylam i miałam cały czas podłączony ten zapis KTG to jak wychodziły mi skurcze na 75%- 90% to mnie to bolało strasznie i na wykresie było widać te kreski u samej góry... no u mnie w kazdym razie pokazywało prawidłowo zarówno z Alą jak i z Mają wiec nie wiem...

Hej kobitki. Byłam na SR i wpadłam sprawdzić a tu nadal same dwupaki. Cóz, może Monisia dziś pojedzie nocką albo create bo to brązowe to pewnie czop. Marylka na ciebie też liczę. Jutro znów popij herbatki. Majqa 100 lat dla córci. Jol u ciebie nadal cisza?? Mlodam ciesze się, ze już jesteś w domku.Sorbus no własnie tu chodzi o cięcie pionowe bo przy poziomych to inna sprawa, zapytam gina 2 czerwca na wizycie. Maran ja tez gdzieś czytałam, ze dziewczyna miała jakieś popsute Ktg i jej nie pokazywało skurczy.
Przytulam was i miłej nocy , może będą jakies efekty rano!!!!!

reklama
Dzień Dobry ;-)

wpadłam złożyc zyczenia i uciekam do szkoły;-)
W DNIU MATKI WSZYSTKIM MATKOM OBECNYM I PRZYSZŁYM SKŁADAMY Z RafałKIEM NAJLEPSZE ŻYCZENIA

2196.JPG

Do góry