reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Maran-atha - A ja znów termin z OM mam dopiero na 29 maja :) Także spokojnie czekać, tyle pozostało..
A powiedz mi, czy to normalne, że czuję, że mam tak wilgotno, tak w środku teraz? :D
Głupie pytanie.. hehe, ale to takie dziwne uczucie jest..

Tylko dodam, że wkładka jest praktycznie sucha, więc to nie wody.. :)

Ostatnia edycja:
reklama
create lekcja poglądowa bardzo przydatna, bo skąd ja np. mam wiedzieć jak to może wyglądać. Trzymam kciuki za ciebie
Marry to dobrze, ze samopoczucie w miarę. Pewnie masz rację wszystko się rozciąga i dlatego pobolewa i kłuje. A ruchy w pierwszej ciązy to nawet do 24tc. Trzymam kciuki za usg.
monia miłych snów

Ja jakaś bez humoru i nic mi sie nie chce , próbowałam zasnąć i tez nie mogłam a znowu sama w domku do wieczora jestem. Tylko ja iiiiiiiiiiiiiiiiiitruskawki

Wisienka - Nie rób smaka! :D
Tutaj są takie niedobre truskawki, że szok, sama sztuczność, jak pomyślę sobie o tych polskich.... ojeju aż sama ślinka leci hehe :)

a ja dzisiaj na obiadek miałam młode i co najważniejsze już polskie ziemniaki, młoda kapustę i filet z kurczaka grillowany :) mniam - korzystam póki mogę

a teraz wypiłabym koktajl z truskawek ....

Hej:))

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA MATKI:) Wszystkim rozpakowanym zadowolenie z dzieciaków, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń:)
A tym nierozpakowanym - szybkiego i bezbolesnego porodu:))

Monisia bardzomi przykro z powodu śmierci babci... Trzymaj się kochana i mysl teraz przede wszystkim o małej. I mam nadzieję że niedługo się rrozpakujesz:))

Dalej już tylko o mnie bo przed chwilą się przywlokłąm z miasta i padam, do tego mało spałam w nocy więc tylko napiszę, włączę radio na kompie (uprzedzam bo będe jako becna na bb) i ide spać...
Po usg mała waży 2600 i zdrowiutka:) Łożysko już III stopnia i pan doktorek łądnie powiedział ze w okresie okołoporodowym jesteśmy:)) Ale nic się nie dzieje jak narazie... A i kazał mi rodzic przed 23 czerwca bo potem on ma urlop:))

super że mała zdrowa i pięknie Ci rośnie i kurcze poród sie zbliża wielkimi krokami u Ciebie ;-) i bardzo dobrze ;-)

ja wymęczona jestem bo poszłam na miasto w sklepie towaru jeszcze nie było a nie chciało mi sie czekać kupiłam mamie kwiatki do posadzenia na ogrodzie bo to zapalony ogrodnik jest ;-) i jak weszłam do marketu to wyszła mi cała torba i ledwo ją dotachałam masakra jakaś zrobiłam porządek w domu i mam labe ale jutro pójde obejrzec ten nowy towar i może uda mi sie kupić lakier po który dziś wyszłam ;-)
a i jakby ktoś pytał to dziś nie rodze bo jestem zmęczona ;-)

Hehe Marylka no tak odpocznij:-D

A ja znowu mam cholerną zgagę. W koncu zasnełam i spałam 2 godziny ale zgaga budziła mnie co chwilkę. Przed chwilą obudziła mnie koleżanka. Biedna wraca od gina, 3 miesiące leczyła prolaktynę Bromergonem i ma powyżej 54. No i dostała skierowanie na rezonans bo podejrzewają guza przysadki.

Maryla - Jutro też jest dzień, więc pewnie nadrobisz zaległości z dzisiaj :)
Wisienka - Przykro mi z powodu koleżanki..

U mnie pogoda się zrąbała, ale to normalka.. cieszę się, że mam już wszystko posprzątane, zakupy w większości też zrobione, jutro muszę dokupić parę pierdołek i już :)
A teraz nic, tylko czekam na poród hehe :D
Zajrzę jutro :)

reklama
Hehe Marylka no tak odpocznij:-D

A ja znowu mam cholerną zgagę. W koncu zasnełam i spałam 2 godziny ale zgaga budziła mnie co chwilkę. Przed chwilą obudziła mnie koleżanka. Biedna wraca od gina, 3 miesiące leczyła prolaktynę Bromergonem i ma powyżej 54. No i dostała skierowanie na rezonans bo podejrzewają guza przysadki.
mnie zgaga budzi codziennie o 3 nad ranem - jak w zegarku najpierw wstaje siku wracam popijam wody bo nagle takie mam pragnienie i juz jest - mój K sie śmieje ze mnie bo pod poduszką mam reeni ;-) biore i pomaga zasypiam dalej bo jak nie brałam go w nocy to masakra spać już nie mogłam

ale dziś mi sie śniło że jak poszłam na ktg to wykazało skórcze (których nie czułam) i rozwarcie i powiedzieli że jeszcze dziś moge nie urodzić ale jutro to możliwe i że zostawiają mnie w szpitalu a tam był bardzoooooooooooooo przystojny lekarz ;-) może to sen proroczy bo na pon mam umówione ktg ale mówie wam ten lekaż ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Do góry