reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej :)
Na nieszczęście odsypiałam nockę.. chociaż wolałabym to drugie :p

Monisia - Chyba jednak Ty się musisz rozpakować, bo Nasze chłopaki jeszcze nie chcą wychodzić, choć do terminu blisko :D

Marylka - Wiem co czujesz, bo mam tak samo..

Młodam - Dobrze, że już w domku, ja sobie nie wyobrażam leżenia w szpitalu.. jeszcze nigdy ani dnia nie byłam :D

Monia - A Ty jak tam dzisiaj?

U mnie dalej odchodzi czop.. także chyba wszystko się zbliża, Mały jakiś grzeczniejszy, obudził mnie rano, bo głodny był :)
W ogóle sprawdziłam wyniki i mam hg 10.7, to chyba troche za mało, bo od 12 jest przedział :/ Chociaż położna powiedziała, że jest ok.. Zacznę brać jakieś witaminy..

Ostatnia edycja:
reklama
Created szkoda ze tylko odsypiasz... Kurcze no ale wkońcu któraś musi się posypać!!!!
A na hemoglobina faktycznie niska( Ja zaczynałam od 14 a jak miałam już 10,5 to mi kazał łykać biofer - to żelazo, jest bez recepty ale napewno jakiś odpowiednik tam macie u siebie. Chociaż jakieś witaminki tez pewnie by ci się przydały jak będziesz karmić... Ja biorę biofer i witaminki...
A u mnie dziś cichutko... tylko chodzić mi cieżko bo dół brzucha cholernie boli ale nie mam skurczy także ok.
Bo ja musze jeszcze jutro zrobić wymazy (wynik w pn) i najeść się truskawek i czereśni:) A potem to już mogę rodzić i wcale się nei obrażę jak to będzie przed terminem:))

Sorbek to Ty ekspres miałaś:)) Ale dobrze czytać takie rzeczy to się człowiek pozytywnie nastawia:))

Mnie też boli w dole brzucha.. co raz bardziej.. jak tam dotykam, to czuję główkę tak z 6 cm od wyjścia :D hehe
No będę musiała brac, zebym nie miała problemów z pokarmem.. tu są takie specjalne wit dla kobiet karmiących.
Ja miałam 11,7 potem 11,8 a teraz 10,7.. nie ufam tutaj lekarzom..
W sobotę mama przyjedzie, to się mną zajmie hehe

Idę brać się za robotę i poganiać po schodach hehe:)
Trzeba go wypchnąć z brzucha, bo zasiedział się już :D

Ostatnia edycja:
no monia - jak bym z domu jechała a mieszkam rzut beretem od szpitala to bym mogła nie zdążyć bo pewnie prysznic bym brała włosy myła - to bym na bank nie zdążyła - z drugim jest na pewno znacznie szybciej

MOnisia - a czekam az sie posypiecie i bede mogła pogratulować - a tak poza tym szukamy działki - tzn chyba juz znaleźliśmy we wsi koło mojego miasteczka sprawdzamy to i owo i bedziemy chyba niedługo kupować

Dziewczyny, nie weim co zrobic???? Na 15ta mam isc do Zuzi na Dzien Mamy, a złapała mnie taka biegunka, ze z WC nie moge wyjsc, a pózniej jeszcze mam wizyte u gina....:szok:

Monisia - Spokojnie poczekaj aż Ci przejdzie :)
Ale czuję, że to tuż tuż, jutro będziesz już podwójną Mamusią:D

A kurcze zapomniałam o róznicy w czasie...
Mam nadzieję, że jednak Ci minie i pójdziesz na ten Dzień Matki..

Monisia - Spokojnie poczekaj aż Ci przejdzie :)
Ale czuję, że to tuż tuż, jutro będziesz już podwójną Mamusią:D

A kurcze zapomniałam o róznicy w czasie...
Mam nadzieję, że jednak Ci minie i pójdziesz na ten Dzień Matki..

Chyba troche przeszło...pewnie ze stresu;-) Lece sie szykowac, ale dzis chyba juz nic nie zjem....Jak wróce to wpadne i zdam relacje;-):tak:

witam przy herbatce z liści malin ... desperatka :-D

Sorbuś, haha ... ja chętnie przećwiczę Twój scenariusz, ale w nocy ... bo w dzień mogę nie zdążyć dojechać do szpitala :-D
Created, &&& żeby się rozkręciło !!! a Hb rzeczywiście nie za wysoka, ale jak na ciążę nie ma tragedii ...
Monisia, mam nadzieję, że lepiej się czujesz i uda Ci się dotrzeć do przedszkola !!! &&& za wizytę i za dobre wieści !!! ja też naiwnie liczę na prezent na dzień mamy ;-)
Mlodam, dobrze, że już w domku :tak:
Marylka, &&& za KTG :tak: i miłego popołudnia w SR ...
Ewelinka, &&&& !!!!!!! wracajcie do nas szybko we 2 :-):-):-)

reklama
Jol - Ano, ja też już dawno bym piła, ale niestety liście malin nie są tu dostępne :p
W sobotę jak mama przyjedzie, to już za późno zacząć pić, także walczę wszystkimi "domowymi" sposobami :)
Co 20 minut wchodzę i schodzę po schodach, w przerwach sprzątania hehe:D
Dzisiaj znowu planuję kąpiel i seksik więc może w końcu ruszę tego Uparciucha...

Do góry