reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ja tam gadać nie chcę, ale rozpakowałam worek na majówkach po długim, pustym weekendzie więc pewnie zaraz intensywnie ruszycie na porodówki :-);-) Końcówka ciężka jest ale potem tęskni się za brzuszkiem :tak:

reklama
Tak się zaaferowałam Marcepankiem ze nikomu juz nie odpisałam hahah

Martuś sliczne te twoje chłopaki !!!

Hope - Jagódka jak malowana - cudeńko !!!

Ja pitole Marcepanek ale ja w szoku jestem !!!

Marcepanek hahaha no ja też jestem ciekawa tego mojego dziecka ;-) ale coś mi sie zdaje że to jeszcze potrwa

Monisia tylko nie zapomnij napisac kurcze Ty chyba naprawde urodzisz przedemną ;-)

Hope no ja tez licze na to że otworzyłaś ten magiczny worek ;-)

Jak ja już sie troche uspokoiłam z tym pośpiechem to Bartek z kolei nie koniecznie tak wczoraj mocno kopał że aż mną żucało na łóżku - masakra to jakaś była i w nocy co chwila sie budziłam, brzuch był jak kamień nad ranem brzuch już był normalny ale budziły mnie bóle krzyżowe i tak od 6 znów na nogach
wink2.gif
jeszcze ranek a ja już zmęczona jestem i jak chodze to czuje że jest niżej niż ostatnio - albo mam tylko takie wrażenie

Hej:))

Marcepanek dołączam do dziewczyn w szoku:szok: i jednocześnei podziwiam że zdecydowaliście się tak szybko na dziecko... Mimo wszystko życze spokojnej ciąży i duuuużo siły.

Hope słodziutka ta twoja księżniczka:) I skoro piszesz że punktualna to czyżbyś się zaliczyła do tych 5% kobiet rodzących w terminie?? Fajnie:)

Zapmarta chłopaki cuda:)) No i wcale sie nei dziewię że ci pusto:) Bo niby sie wydaje że chciałoby sie chwilkę spokoju a jak jest to tak dziwnie:)

Maran jak dziewczynki?

No laski Hope zapoczątkowała nową fale to teraz powinnyście się łądnie posypać:) Już się nie mogę doczekać która teraz...
I właśnie sobie uświadomiłam że za miesiąc ja:szok::szok::szok:

A i słuchajcie mam jeszcze pytanie. Zaczełam puchnąć... Dłonei i stopy. Wiem że pod koneic to sie zdaża i generalnei upały też sprzyjają. Tyle że ja puchnę w nocy... Dłonei to jeszcze ok bo może jakoś śpię dziwnie (bo podkłądam je pod brzuch albo jakoś pod głowę byle tylko się ułożyć w miarę wygodnie) ale stopy to chyba powinny raczej w dzień... A ja mam lekko spuchnięte rano i potem przechodzi - no chyba że na spacer dłuższy pójdę. Nie wiem czy to normalne...

Ostatnia edycja:
Oj leci leci.... pamiętam jak w 24 tc musiałam leżeć plackiem i płakalam jak ja dotrwam do tego końca jak to jeszcze tak długo... a tu prosze jutro 36 tydz zaczynam....

reklama
Monia jak by to powiedziec ?? ISTNE SZALEŃSTWO ;-)

no dobra która chętna żeby za mnie poprasowac ?? ;-)

Do góry