createdbylove
Fanka BB :)
No lubisz 6-tkę i tyle Was bedzie )
Wesola rodzinka )
Musisz jak nic, zmienic suwaczek hehe
Wesola rodzinka )
Musisz jak nic, zmienic suwaczek hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za puzno 5 prań dziś zrobiłam - ło matko nazbierało sie tego ale większość to pościel i ręczniki (z 2 łazienek - w sumie 3 ;-) ) i pazurki malowałam na tarasie żeby szybciej wyschły kolor oliwkowy z drobinkami złota ;-) a co jak szalec to szaleć stwierdziłam ze skoro sie małemu nie śpieszy to zaszaleje puki mam długie paznokcie ;-) - bo nie wiem kiedy znów zaczne przez przypadek podgryzać ;-( a jak coś to będe szybko zmywać, poobcinałam też wielką miske kopru i posiekałam i w woreczki i już sie mrozi - będzie na całą zime ;-)Hej!!!!
MARTUS - dawaj przepis, jak szybko schudnac po porodzie, bo z tego co mówisz, to Ci idzie migeim Buzka dla Ciebie :***
MARYLKA - Ty to paznokci nie maluj na ciemno, bo zaraz na porodówke polecisz i co wtedy???? ja tez wstawiłam pranie i jeszcze pewnie niejedno dzis wstawie...taka piekna pogoda to wszystko super poschnie
U mnie Rozalka bardzo aktywna od wczoraj, brzuch sie stawia i skurcze przepowiadajace równiez mnie nawiedzaja, takze tak jak mówilam posypiemy sie hurtowo
piękni są Ci Twoi chłopcy !!!!!!!!!!!!!!!! cudowni !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i mam nadzieje że u mnie też karmienie piersią tak zadziała ;-) - taka dodatkowa motywacja do karmienia ;-)hej babki,
monisia, recepta jest jedna: karmienie piersią. Przynajmniej na mnie tak działa. Wiszą na mnie spodnie które nosiłam zanim zaszłam w pierszą ciążę. Tylko, że u mnie jest odwrotnie, wolałabym zostawić sobie nawet 5 kg.
Mnie już tęskno za Karolkiem. Przy dwójce dzieci urwanie głowy, ale jak jednego brak to od razu pustka.
Kamiś nie sypia w dzień, więc i z czasem kiepsko. Mamy trzy- cztery drzemki po 30 min i to tyle, za to nocki piękne !!!! i tego życzę każdej mamie.
A to Kamiś i Kamiś z Karolkiem
Zobacz załącznik 355583Zobacz załącznik 355582
Marcepanek GRATYLUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T to chyba wyczuł że nastepnym razem sie tak łatwo nie dasz namówić na dziecko i z tąd ten złoty strzał ;-) super i dużo siły i spokojnej ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że lekarz normalny ;-) a mężowi sie nie dziwie że dumny z siebie i zadowolony ;-)wisienko dziękuje ;-)
Gin zalecił Dupka bo podwójne ryzyko. Ale jak na razie wszystko jest dobrze i za tydzień kolejna wizyta. Mój lekarz to spoko gość więc nie komentował nic złośliwie ,że tak szybko. Kazał tylko uważać na siebie teraz potrójnie ;-)
A mąż ma banana od ucha do ucha ;-)
piękna córcia i widze że poród szybki, mam nadzieje że z piersiami sie szybko poprawi że sie szybko pogojąMelduję się po pewnych rewolucjach w naszym życiu :-) Punktualnie 10 maja tego roku wykluła się nasza Jagódka :-) Poród SN, 4 godziny i 11 minut, waga 3610 i 54 cm. Domujemy się i walczymy z okrutnie poharatanymi piersiami, mam nadzieję, że w końcu to minie.
W takim razie kolejka odblokowana, możecie rodzić dziewczyny ;-)
Za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki ,życzę łatwych, cudownych porodów i zdrowia dla mam i maluszków.
Marcepanku, gratuluję, jak ty taka drobinka poradzisz sobie z podwójnym brzuszkiem ;-):-)
A to jest nasza królewna
Zobacz załącznik 355634