reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

JOS - witaj, jak sie czujesz????
A to nowe zdjecie naszej Królewny:-D
Zuzanka Wiosna 001.jpg

reklama
sliczna ta Twoja Krolewna :))

Ja dzisiaj wysprzatalam kuchnie, rozmrazam lodowkę także porządki zrobione;)
Posciel udalo mi się przebrac i wyprac, takze plan dnia osiagniety...
38tydz juz styknal, ciekawe ile jeszcze ;D

sliczna ta Twoja Krolewna :))

Ja dzisiaj wysprzatalam kuchnie, rozmrazam lodowkę także porządki zrobione;)
Posciel udalo mi się przebrac i wyprac, takze plan dnia osiagniety...
38tydz juz styknal, ciekawe ile jeszcze ;D
To widze ze dzis dzien na sprzatanie:tak:Ja tez sprzatnełam salon i kuchnie, bo jeszcze po remoncie troche rzeczy do wyniesienia i posegregowania zostało, ale juz padam....
Te ostatnie tyg to najdłuzsze, bo niby człowiek wie ze to juz koniec, a tu mety nie widac....:-D

Witam ... widzę, że dwupaki nadal w komplecie ;-)

u mnie oznak porodu ani widu, ani słychu :dry: tym razem chyba się skuszę i zawitam do apteki po tą słynną herbatkę z liści malin ;-) może zadziała :-p

Jaewa, malutka jest prześliczna !!!
Maran, współczuję ząbkowania !!! mam nadzieję, że szybko się przebiją te jedyneczki i nie będą Mai długo męczyć ...

Monisia, ja pościel co prawda mam, bo była w komplecie z kołyską, ale jedyne, czego zamierzam używać, to prześcieradełko i kocyk ... ewentualnie rożek przez pierwsze dni, jeśli nie będzie za ciepło :tak:
dla Zuzu kupiłam od razu wszystko i pościel przeleżała w szufladzie dobre 8 m-cy ...

co do kikuta, to u nas w szpitalu paprają jakimś G-wartym sprayem :no: ja zamierzam przemycić spirytus, bo przez ten szpitalny spray Zuzu w wieku 2 tyg miała pępek jak noworodek !!! potem 6 tyg się z nim bujaliśmy :dry:

Marylka, zazdroszę takiej ilości energii !!! pożycz trochę ... zaraz muszę pakować małą i iść na spacer, bo szkoda siedzieć w domu w taką pogodę ... a tak straaaasznie mi się nie chce !!!
WYSYŁAM 2 KG ENERGII ;-)

JOS - witaj, jak sie czujesz????
A to nowe zdjecie naszej Królewny:-D
Zobacz załącznik 353549
Rozalka ma piękną starszą siostre

monisia : dzieki, dobrze :) tylko zmeczona jestem no ale to raczej normalne jest :) tym bardziej w ciazy i z 2,5 latkiem w domu :)
sliczna cora :))) &&&& za koncowke i szczesliwy lekki porod :)

Monisia sliczna corcia :)

Created ciekawe ile jeszcze wytrzymasz w dwupaku ;) Ja mala urodzilam jak bylam w 38 tyg i 2 dniach ciazy ;) tylko ze to bylo co innego bo cc planowane.

Marylka a jak Ty sie czujesz? Tez Ci niewiele zostalo ;)

Jos hej Kochana :) :*

Zapomnialam napisac ze mala zjada juz powyzej swojej dawki co nas bardzo cieszy i przybiera na wadze caly czas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej :)
Ale dzisiaj rano miałam stracha.. nie mogłam wstać z łóżka, bo mialam takie silne skurcze, że aż się popłakałam... zaczęłam się ubierać, trochę poleżałam i po 20minutach minęło. Ale tak bolało, niesamowicie :/
Zaczęłam do Malucha mówić, że nie może urodzić się 13-stego w piątek, więc chyba zrozumial :D

Jaewa - No ja muszę czekać do końca.. ile? nie wiem :D
Dobrze, że Mała zaczyna przybierać na wadze, ja też się boję, że mój nie będzie chciał jeść z piersi..
Wisienka - Współczuje wymiotów.. ja do 14tyg strasznie się męczyłam, więc teraz chyba mnie oszczędzą.. ale mdłości już mi się zdarzają..

Ostatnia edycja:
reklama
Monisia sliczna corcia :)

Created ciekawe ile jeszcze wytrzymasz w dwupaku ;) Ja mala urodzilam jak bylam w 38 tyg i 2 dniach ciazy ;) tylko ze to bylo co innego bo cc planowane.

Marylka a jak Ty sie czujesz? Tez Ci niewiele zostalo ;)

Jos hej Kochana :) :*

Zapomnialam napisac ze mala zjada juz powyzej swojej dawki co nas bardzo cieszy i przybiera na wadze caly czas :)

ja sie czuje bardzo dobrze ;-) energia i apetyt na męza mnie rozpiera ;-) hahahahaha

created a dlaczego 13 piątek to niby zły dzien na poród?? ja uwazam że to szczesliwa data i fajna ;-) ale Bartek sie nie wybiera jeszcze na świat , chce jeszcze dac matce zaliczyć ostatnią impreze przed porodem chyba ;-)

majqua nie mam pojecia co z hope ale pewno tak ;-)

Do góry