reklama
createdbylove
Fanka BB :)
sliczna ta Twoja Krolewna )
Ja dzisiaj wysprzatalam kuchnie, rozmrazam lodowkę także porządki zrobione
Posciel udalo mi się przebrac i wyprac, takze plan dnia osiagniety...
38tydz juz styknal, ciekawe ile jeszcze ;D
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
To widze ze dzis dzien na sprzatanieJa tez sprzatnełam salon i kuchnie, bo jeszcze po remoncie troche rzeczy do wyniesienia i posegregowania zostało, ale juz padam....sliczna ta Twoja Krolewna )
Te ostatnie tyg to najdłuzsze, bo niby człowiek wie ze to juz koniec, a tu mety nie widac....
maryla86
WYSYŁAM 2 KG ENERGII ;-)Witam ... widzę, że dwupaki nadal w komplecie ;-)
u mnie oznak porodu ani widu, ani słychu tym razem chyba się skuszę i zawitam do apteki po tą słynną herbatkę z liści malin ;-) może zadziała
Jaewa, malutka jest prześliczna !!!
Maran, współczuję ząbkowania !!! mam nadzieję, że szybko się przebiją te jedyneczki i nie będą Mai długo męczyć ...
Monisia, ja pościel co prawda mam, bo była w komplecie z kołyską, ale jedyne, czego zamierzam używać, to prześcieradełko i kocyk ... ewentualnie rożek przez pierwsze dni, jeśli nie będzie za ciepło
dla Zuzu kupiłam od razu wszystko i pościel przeleżała w szufladzie dobre 8 m-cy ...
co do kikuta, to u nas w szpitalu paprają jakimś G-wartym sprayem ja zamierzam przemycić spirytus, bo przez ten szpitalny spray Zuzu w wieku 2 tyg miała pępek jak noworodek !!! potem 6 tyg się z nim bujaliśmy
Marylka, zazdroszę takiej ilości energii !!! pożycz trochę ... zaraz muszę pakować małą i iść na spacer, bo szkoda siedzieć w domu w taką pogodę ... a tak straaaasznie mi się nie chce !!!
Rozalka ma piękną starszą siostre
J
jaewa
Gość
Monisia sliczna corcia
Created ciekawe ile jeszcze wytrzymasz w dwupaku Ja mala urodzilam jak bylam w 38 tyg i 2 dniach ciazy tylko ze to bylo co innego bo cc planowane.
Marylka a jak Ty sie czujesz? Tez Ci niewiele zostalo
Jos hej Kochana :*
Zapomnialam napisac ze mala zjada juz powyzej swojej dawki co nas bardzo cieszy i przybiera na wadze caly czas
Created ciekawe ile jeszcze wytrzymasz w dwupaku Ja mala urodzilam jak bylam w 38 tyg i 2 dniach ciazy tylko ze to bylo co innego bo cc planowane.
Zapomnialam napisac ze mala zjada juz powyzej swojej dawki co nas bardzo cieszy i przybiera na wadze caly czas
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka
Hej skarbrńki. Ja mam od rana hafty. Pół mieszkania zahaftowałąm i oczywiście musisałam posprzatać. Fatalne samopoczucie. Cóz jeszcze trochę
createdbylove
hej
Ale dzisiaj rano miałam stracha.. nie mogłam wstać z łóżka, bo mialam takie silne skurcze, że aż się popłakałam... zaczęłam się ubierać, trochę poleżałam i po 20minutach minęło. Ale tak bolało, niesamowicie :/
Zaczęłam do Malucha mówić, że nie może urodzić się 13-stego w piątek, więc chyba zrozumial
Jaewa - No ja muszę czekać do końca.. ile? nie wiem
Dobrze, że Mała zaczyna przybierać na wadze, ja też się boję, że mój nie będzie chciał jeść z piersi..
Wisienka - Współczuje wymiotów.. ja do 14tyg strasznie się męczyłam, więc teraz chyba mnie oszczędzą.. ale mdłości już mi się zdarzają..
Ale dzisiaj rano miałam stracha.. nie mogłam wstać z łóżka, bo mialam takie silne skurcze, że aż się popłakałam... zaczęłam się ubierać, trochę poleżałam i po 20minutach minęło. Ale tak bolało, niesamowicie :/
Zaczęłam do Malucha mówić, że nie może urodzić się 13-stego w piątek, więc chyba zrozumial
Jaewa - No ja muszę czekać do końca.. ile? nie wiem
Dobrze, że Mała zaczyna przybierać na wadze, ja też się boję, że mój nie będzie chciał jeść z piersi..
Wisienka - Współczuje wymiotów.. ja do 14tyg strasznie się męczyłam, więc teraz chyba mnie oszczędzą.. ale mdłości już mi się zdarzają..
Ostatnia edycja:
majqa1
mama 2+2 :-)
Witam Was
weny brak więc, życzę wszystkim udanego weekendu
a hope już pewno rozpakowana?
weny brak więc, życzę wszystkim udanego weekendu
a hope już pewno rozpakowana?
reklama
maryla86
Monisia sliczna corcia
ja sie czuje bardzo dobrze ;-) energia i apetyt na męza mnie rozpiera ;-) hahahahaha
created a dlaczego 13 piątek to niby zły dzien na poród?? ja uwazam że to szczesliwa data i fajna ;-) ale Bartek sie nie wybiera jeszcze na świat , chce jeszcze dac matce zaliczyć ostatnią impreze przed porodem chyba ;-)
majqua nie mam pojecia co z hope ale pewno tak ;-)