reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
created ja teraz z Mają to nie mialam zdnych skurczów przez całą ciąże a poród nadszedł z nienacka... obudziły mnie pierwsze skurcze o 1:20 13.02.11 i były od razu z częstotliwością 5-7 minut, później 5-3 minuty a do szpitala pojechałam ok. 6 rano bo nie chciałam tam leżeć na tym łóżku porodowym nie wiadomo ile. No i poród w szpitalu, od przyjęcia mnie na sala porodową do wydalenia łożyska trwał 3godziny 17 minut z czego faza druga porodu 3 minuty i wydalenie łożyska 4... było bardzo szybko, nawet nie zdązyli podać znieczulenia. Tyle, że to był mój drugi poród... ale kto wie, może i u Ciebie wszystko szybko pójdzie :) nie stresuj sie i nie wygladaj oznak porodu, zajmij sie czymś przyjemnym a jak sie zacznie to na pewno nie przegapisz :)

chcialabym sie czyms zajac, ale jakos weny brak.. w nocy nie spalam, czuje sie ciagle zmeczona, a znow nie zasne, bo bola mnie plecy... ajj marudna sie zrobilam pod koniec tej ciazy.. ;p

Witam Was :)
Przepraszam, ale ostatnio czasu nie mam.
Sadziłam kwiaty na taras i dosadzałam krzewy do ogródka na miejsce tych co uschły
no i musiałam dosypać kory bo wiatr wywiał

a teraz papierkowa robota, prysznic i łóżeczko :):tak:

Witajcie kochane. Nie było mnie cały dzień. Byłam na Sr. Wizyta w szpitalu. No cóz sale do prodw rodzinnych całkiem całkiem. Gorzej z ta ogólną. Mam nadzieję, ze będzie miejsce w rodzinnej. No i w moim szpitalu jako pierwszym we Wro jest dyzur anestezjologiczny całą dobę i znieczlenia dla kobiet rodzących za darmo. Pierwszy we Wro
Jutro się poudzielam ide pod prysznić i spać.

Wisienka to fajnie że rodzisz akurat w tym szpitalu gdzie mają to znieczulenie i wogule , na pocieszenie powiem że u nas jest tylko jedna sala do cesarek i druga do normalnego porodu i jak rodzi tylko jedna babka to może być poród rodzinny a jak dwie to odzielają takim krótkim parawanem - troche masakra ale ponoć rzadko dwie na raz rodzą

ale jestem wymęczona po wczorajszym dniu (rozkładałam towar w sklepie), tzn może nie tyle wymęczona co leniwa i bez weny ;-)

Hej Kochane,
Mala nie chce cyca, dostalam tabletki na spalenie pokarmu ale mimo tego i tak ze mnie leci...Mleko nie mam najlepszej jakosci wiec dokarmiamy ja butla. Musi troche przybrac na wadze wiec kazali karmic mieszankami. Znowu nie mam czasu nadrabiac...Ide zaraz mala kapac :)
Wysylam Wam ostatnia serie fotek z dzisiaj. Moj S je robil dzisiaj :)
Pozdrawiam i przesylam buziaki dla Kazdej z Was z osobna :***
33wwgew.jpg

f0oyyp.jpg

2wd4m11.jpg

ir3l0p.jpg

212af53.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kochane,
Mala nie chce cyca, dostalam tabletki na spalenie pokarmu ale mimo tego i tak ze mnie leci...Mleko nie mam najlepszej jakosci wiec dokarmiamy ja butla. Musi troche przybrac na wadze wiec kazali karmic mieszankami. Znowu nie mam czasu nadrabiac...Ide zaraz mala kapac :)
Wysylam Wam ostatnia serie fotek z dzisiaj. Moj S je robil dzisiaj :)
Przepraszam, wiem zdjecia powinny byc w galerii.....nastepne juz tam wkleje...
Pozdrawiam i przesylam buziaki dla Kazdej z Was z osobna :***
33wwgew.jpg

f0oyyp.jpg

2wd4m11.jpg

ir3l0p.jpg

212af53.jpg
łaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona jest cudowna i z dnia na dzien coraz piękniejsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Ty mamuśka tez sie pięknie prezentujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry