reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Marylka oho a jak tam nie masz czasem słodkiej bieguneczki???Może to już......... Moja kolezanka kiedyś do mnie zadzwoniła, ze rodzi a jest w markecie własnie z takimi objawami. Urodziła dopiero za 12h ale zaczeło się od haftów i begunki i własnie dziwnego samooczucia:-)
create jak juz tak cię łapie to lada moment urodzisz. I nie płacz jak się zaczyna bo straszysz małego i się chowa;-)
Czytałam kiedyś o Hope na majowym ale myslałam , ze wiecie.

Ja dzis sama Paweł ma szkołę.
no niestety to chyba nie to ;-( wymioty miała tylko rano jesli chodzi o sikanie to w normie tylko to drugie 4 razu dziś latałam ale to nie było rozwolnienie i zero skurczy więc raczej nic z tego a chciała bym , no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;-)

A już miałam pisać, że Marylka pewnie na porodowce..
Kochana, jak ma przyjść to będzie.. ja staram się nie myśleć, bo od tego myślenia tylko bardziej wariuje.. też bym chciała, żeby to było już :D

dziewczyny ja z pierwszą ciążą też wyszukiwałam objawów 3 tyg wcześniej a urodziłam 5 dni po terminie ;) także spokojnie na pewno Was to nie ominie :):) już bliżej niż dalej ;)

a ja nadal czekam aż mąż poznosi mi wszystko ze strychu ...
no i powiem Wam, że teraz na finishu czuję się nadzwyczaj dobrze, zero mdłości i power do roboty niesamowity :)

created i maryla - zaciskam &&&& za szybkie i w miarę bezbolesne porody :)

A już miałam pisać, że Marylka pewnie na porodowce..
Kochana, jak ma przyjść to będzie.. ja staram się nie myśleć, bo od tego myślenia tylko bardziej wariuje.. też bym chciała, żeby to było już :D
no ja tak tylko wczoraj miałam nagonke żeby urodzić bo chyba chciałam troche żeby mały miał urodziny z tatusiem, no teoretycznie jeszcze jest szansa bo K ma dziś urodziny ale dziś to już wogule sie dobrze czuje ;-) i cos mi sie wydaje że jeszcze sobie poczekam ;-)

dziewczyny ja z pierwszą ciążą też wyszukiwałam objawów 3 tyg wcześniej a urodziłam 5 dni po terminie ;) także spokojnie na pewno Was to nie ominie :):) już bliżej niż dalej ;)

a ja nadal czekam aż mąż poznosi mi wszystko ze strychu ...
no i powiem Wam, że teraz na finishu czuję się nadzwyczaj dobrze, zero mdłości i power do roboty niesamowity :)

created i maryla - zaciskam &&&& za szybkie i w miarę bezbolesne porody :)
haha ja tez tak mam że teraz to sie lepiej czuje niż wczesniej normalnie jakby mi ktoś motorek w dupe zamontował ;-) i dzięki też mam nadzieje że jak przyjdzie co do czego to pujdzie w miare sprawnie ;-)
mam nadzieje że mąż sie zmobilizuje i zniesie co trzeba ;-)

słuchajcie wczoraj mi znajoma opowiadała że jak u nas rodziła - nie dość że musieli jej nogi do łózka pasami przywiiązać to jeszcze jak już urodziła a jeszcze leżala na łóżku przyszła sprzątaczka z mopem i sobie podłoge zaczeła zmywac ta z dupą na wieszchu a ta jakby nigdy nic z mopem pod nią przejeżdża - masakra co

cześć kochane :-)

nie było mnie przez ostatnie dni, jakoś tak czasu brakowało na kompa, ale cały czas o Was myślałam.
W pon przyjechał mój brat ze Szkocji, pozałatwiał sprawy i w środę odstawialiśmy go do Łodzi na lotnisko. Do dziś jest też mężuś i same rozumiecie napięty terminarz ;-)

Ewa przepiękkne zdjęcie Twoje z mała i jak sama leży też wspaniałe. Jak tam z pokarmem? poprawiło się?
Wisienka mniej wstrętnego samopoczucia życzę!
Marylka kiedy się rozsypiesz? :-)
Create też się doczekasz ;-)
Monisia jak tam, już wszystko przygotowane?
Hope gratulacje :-)

Mi to jakoś niewygodnie ostatnio spać, a siedzieć to już wogle ;-) ale tak to ma byc ;-)
AAA brat przywiózł mi zestaw butelek i laktator :-)
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

Jejku dziewczyny jak patrze na wasze suwaczki to w szoku jestem ja ten czas leci - juz prawie na finiszu wszystkie :)

a ja za 1,5 miesiąca koniec macierzyńskiego :( ale ciesze sie chociaz ze mam juz nianie - koleżankę Bartka ze szkoły - przychodzi juz do małej wiec pierwsze koty za płoty :)

Ewa - twoja niunia jest przecudna :)))

Hej dziewczyny
Create, marylka nie opierdzielac się na porodówkę ale już a potem wyskrobac tu dokładny opis porodu krok po kroku dla Wisieneczki:-D
Marylka a kiedy ta twoja znajoma rodziła, mam nadzieje, ze dawno. Jeśli nie to weż ze soba bicz i odpedzaj chociaz tą z mopem:szok:
mlodam hej i dzieki
majqa no faktycznie ty juz tez finisz, popedz małża niech dyrda na strych bo bedzie sam szorował, prał i składał.Mam nadzieję, ze moje samopoczucie też się poprawi, heh.

sorbuś oj leci kochana szybko, fajnie, ze masz opiekunkę, ja będe poszukiwac jak mała się urodzi. Nie wiem nawet jak się do tego zabrac. Nie mam tu nawet znajomych żeby rozpuścić wici

Mnie bolą biodra, stopy, palce u rąk i ramiona. Dziwny zestaw, nie widze przyczyny:szok:

reklama
Wisienka no rzeczywiście dziwne bóle jakby nie powiązane w ogóle ze sobą
A opiekunką się narazie nie martw ja tez przed porodem na sama myśl byłam przerazona a potem jakoś samo się znalazło

Wisienka mam pytanko macie kredyt hipoteczny ?? Moge zapytać w jakim banku - jestem włąsnie na etapie ale chciałabym isc tylko do najtańszych banków bo nie bardzo mam jak poszukiwac i szukam opinii znajomych - z góry dzięki za pomoc

Do góry