reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Czop raczej mi nie odszedł, przynajmniej tego nie zauważyłam
ale nic krwistego, galaretkowatego nie widziałam..
Aj panikuję juz z tego wszystkiego...

reklama
Czop raczej mi nie odszedł, przynajmniej tego nie zauważyłam
ale nic krwistego, galaretkowatego nie widziałam..
Aj panikuję juz z tego wszystkiego...

NIE MARTW SIĘ ja teraz jestem mądra po fakcie wcześniej tez się zastanawiałam nawet byłam dzien przed porodem zeby mi położna sprawdziła bo mi się wydawało ze wody mi odchodzą ale to tylko śluz był
jak mi rzeczywiście odeszły to się fes sączyły po nogach nawet a wczesniej poczułam takie pyknięcie jakby mi jakaś chrząstka przeskoczyła

Maggy - ale słodziak z Kevinka - super

hej kobitki nie odpisze Wam bo juz nie pamiętam co której ;-)
napisze tylko krótko że mam lenia jak 150 ;-) i leze sobie na tarasie pół dnia i czytam książeczke i grzeje sie na słonku jest super ;-)

a monia no ja to bym poczekała jeszcze z porodem chociaz do przyszłej soboty bo w piątek do fryzjera i kosmetyczki jestem umówiona ;-)

No a dzis widze jeszcze nikogo nie ma... wiec ja wpadam i zapodam zdjęcie moich dziewczynek :)
epkdgj.jpg

Maran ja sie tylko powtórze że piękne sa te Twoje dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!! a Majcia podobna do siostry ;-) a jakie uśmiechnięte - oj będą chłopakom w głowach zawracac ;-)

Witam kochane!!!!!
CREATED - mi jak odeszły wody to tez leciało po nogach, tak jakbym sikała, ale nie mogłam przestac, ale czop z krwia odszedł mi dopiero pózniej:tak:
MARAN - piekne te Twoje ksiezniczki!!!!!:tak:
Mi zostało troche prasowania, ale juz prawie wszystko gotowe:tak:Skurcze zdarzaja mi sie coraz czesciej, wiec licze moze na prezent na Dzien Matki, albo na 1 czerwca:-D

hej brzuchate i rozpakowane :)

marcepanek: sliczna corcia!!!!!!
jaewa : victoria tez przeslodka :) kochane zawiniatko male :) fajnie, ze juz wychodzicie!
maran : juz widzialam fotki na NK! sliczne dziewczynki i faktycznie bardzo podobne :)

wisienka : nietsety wciaz jestem bardzo, bardzo oslabiona, zero energii najmniejsza czynnosc w domu to dla mnie wysilek i zadyszka... moglabym caaaly dzien tylko lezec :(
ale i tak jets ok, bo poki co (odpukac!) nie mam mdlosci i nie wymiotuje!

pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!

Witam kochane!!
Ale tu ostatnio cisza:szok:Pewnie wszystkie nasłu****a oznak zblizajacego sie porodu hehehe:-D
Kurcze ale mnie ostatnio mdłosci lapia:no: Ale juz blizej niz dalej i tym sie pocieszam;-)
Buzka dla Wszystkich :***

reklama
Do góry