Wisieńka
Fanka BB :)
Jej dziewczyny monisia, majka, create jak was czytam to az nogami przebieram z niecierpliwości żebym ja tez juz była tuż tuż
monsia u mnie mdłości tez się nasiliły. A przed chwilą rąbnełam pawia ja się patrzy.
maran sliczne księżniczki twoje. I masz rację kliny
jos to dobrze, ze nie masz mdłości, chociaz osłabienie tez daje się we znaki
create a te korzonki to faktycznie może już skurcze
Maggy piekny kawaler rośnie a jak tam z karmieniem???
Jaewa daj znac jak pierwsze dni w domku.
Marylka ty się nie leń już na leżaku , ty pisz dziennik" ostatnie dni przed porodem "a potem mi wysyłaj
My zakupilismy wczoraj w Ikea białe mebeli dla Emisi. Takie delikatne komody i półki.I dodatki amarantowe i pudrowy róz. Te tuby wiszące na zabawki, pudełka z materiału na drobiazgi, kocyki, poduszki. Kupilismy też biała lampe a ja kupię w bijou brigitte takie kolorowe motylki i je poprzyklejam. Dzięki temu lampa będzie kosztowała 50 a nie 150 zł.
Jeszcze musze firankę kupić i naklejki na ściany.
Ja myślałam o Polskich kosmetykach ale nie wiem jeszcze jakiej firmy kupię. Mamy dostać zestaw w szkole rodzenia, taki startowy no i drugi dają w szpitalu " Skarb matki" to na razie nie kupię.
monsia u mnie mdłości tez się nasiliły. A przed chwilą rąbnełam pawia ja się patrzy.
maran sliczne księżniczki twoje. I masz rację kliny
jos to dobrze, ze nie masz mdłości, chociaz osłabienie tez daje się we znaki
create a te korzonki to faktycznie może już skurcze
Maggy piekny kawaler rośnie a jak tam z karmieniem???
Jaewa daj znac jak pierwsze dni w domku.
Marylka ty się nie leń już na leżaku , ty pisz dziennik" ostatnie dni przed porodem "a potem mi wysyłaj
My zakupilismy wczoraj w Ikea białe mebeli dla Emisi. Takie delikatne komody i półki.I dodatki amarantowe i pudrowy róz. Te tuby wiszące na zabawki, pudełka z materiału na drobiazgi, kocyki, poduszki. Kupilismy też biała lampe a ja kupię w bijou brigitte takie kolorowe motylki i je poprzyklejam. Dzięki temu lampa będzie kosztowała 50 a nie 150 zł.
Jeszcze musze firankę kupić i naklejki na ściany.
Ja myślałam o Polskich kosmetykach ale nie wiem jeszcze jakiej firmy kupię. Mamy dostać zestaw w szkole rodzenia, taki startowy no i drugi dają w szpitalu " Skarb matki" to na razie nie kupię.