reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam kochane!!!!
WISIENKA - super ze Emisia głowa w dół:tak::-D A ja własnie wziełam sie do roboty - dzis kupiłam płyn i proszek do prania dla niemowlat i zaczynam pranie i prasowanie:tak:;-)
MARYLKA - daj znac po ktg!!!!Trzymam &&&&&&&&&:tak:
Ja tez mam juz skórcze przepowiadajace - zdarzaja mi sie 2,3 razy dziennie, ale takie lajtowe:-D

reklama
Marylka będzie dobrze bo pamietasz przecież, ze masz rodzić 5 minut. Daj znac po Ktg

Ja własnie wstałam, ale mam spanie ostatnio. Miła zmiana po bezsennych nocach. Zrobiłam sobie truskawkowy koktajl i pije go w ramach sniadanka. Potem wrąbie jakąś kanapkę. Coś mam ostatnio kibelkowe kłopoty to może koktajl je rozwiąże. Chociaż w zeszłym tygodniu nie pomagał. Za to jest pyszny. Przytyłam w od poczatku prawie 8kg, gin mówił, ze teraz mogę tyć wolniej. Myślałam, ze będę miec wielki apetyt a mam normalny. Mniej do zrzucenia

no max 15 min ;-) na więcej sie nie umawiałam ;-) na ktg wszystko oki małego serducho było ładnie słychac chyba spał bo tylko 2 razy kopnoł i wogule jakoś dziś długo spał i dopiero popołudniu zaczoł sie wiercić ;-) skurczy oczywiście nie było no może jeden jakiś malutki ale ja go wogule nie czułam , pokazałam też doktorkowi wyniki z moczu i powiedziałam mu co mi wychodzi na glukometrze i mówi że wszystko jest oki i że na następne ktg mam przyjść za tydzień i umówiłam sie do fryzjera za tydzien na piątek 13 ;-) hahahaha ale tak mysle czy to może nie za puźno ale w sumie sie nie czuje jakbym miała rodzić poczekam do pon jak będe sie gorzej czuła to zadzwonie i przyśpiesze wizyte a jak nie to zostanie piątek i odrazu zrobie sobie brwi i depilacje ;-) a co ful serwis ;-)

created ja tam sie nie pcham

Wisienka no ja też jakas senna dzis jestem ale w sumie dopiero teraz ;-)

Witam

no ja dzisiaj wyprałam te najmniejsze ubranka dla synka, i pościel
także tylko wyprasować i torba będzie kompletna :)

też mam skurcze i to dość często...

Hejka!

kilka dni nie zaglądałam na neta a tu kolejne dzieciaczki :-)

Misia gratulacje :-) ciesze się że z małym wszystko dobrze.
Poziomki gratki :-)

wszystkim nowo narodzonym samego zdrówka :-) i cudnego życia :-)

A ja kupiłam sobie ostatnio leginsy 3/4 i koszulę do szpitala, czekam na przesyłkę :-)

Ostatnia edycja:
Monisia - Oby było tak jak mówisz, jakoś niedługo :)
Mnie moja mama nie pociesza i za każddym razem mówi, że przenoszę :p
Ja jak zwykle przespałam się po południu i znowu będzie mi cięzko zasnać wieczorem
Mam dzisiaj wyjatkowo dużo śluzu... ale to raczej nie wody..
Do mnie jutro przyjdzie paczka z PL, moja mama wysyła mi ciuszki, które jeszcze dokupiła (niecierpliwa babcia) także bede miała trochę do roboty ;)
Życzę Wam milego wieczoru

a ja padam
upiekłam siostrze 3 ciasta na komunię, posprzatałam dom i niestety prasować już nie dam rady

kąpie dzieciaczki, sama pod prysznic i dość na dzisiaj

miłego weekendu dziewczyny :)

Witam kochane!!!
Weekend i jak zwykle cisza....
Ja dzis piore i prasuje, bo pieknie na dworku:tak:Komoda dla Rozalki przygotowana - teraz bede prasowac i układac...ale fajnie!!!!
Buzka dla Wszystkich i miłego weekendu!!!! :***

hej..
U mnie nieciekawie, pogoda do d* i jeszcze zdaje mi się, że zaczęły mi się sączyć wody... sama już nie wiem, czekam na D i jedziemy do szpitala....

reklama
Monisia - Oby było tak jak mówisz, jakoś niedługo :)
Mnie moja mama nie pociesza i za każddym razem mówi, że przenoszę :p
Ja jak zwykle przespałam się po południu i znowu będzie mi cięzko zasnać wieczorem
Mam dzisiaj wyjatkowo dużo śluzu... ale to raczej nie wody..
Do mnie jutro przyjdzie paczka z PL, moja mama wysyła mi ciuszki, które jeszcze dokupiła (niecierpliwa babcia) także bede miała trochę do roboty ;)
Życzę Wam milego wieczoru

wód ze śluzem raczej nie da się pomylić przed porodem tez mi się wydawało ze moze mi się sączą ale to tylw sluzu ze mnie leciało jak wody rzeczywiście odeszły to było zupełnie inaczej a czop ci odszedł ?? Jak nie to na 99 % nie wody

Do góry