reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej :)
Ja nadal spakowana, to nie były wody, tylko sluz, no wiec czekamy ;)
Poprałam sobie wszystkie ciuszki jakie dostałam od mamy, torba zamknięta na ostatni guzik, dzisiaj mam nadzieje, że już ostatnia wizyta u poloznej, moze czegos sie dowiem..
Biorę się zaraz za układanie ciuszków w komodzie no i to chyba na tyle :D

Śliczne córeczki, jak dwie krople wody :))
Sorki, ze nikomu nie odpisuje, ale jestem ostatnio jakaś nieprzytomna...
A i jeszcze przewiało mi korzonki chyba, bo tak mnie plecy bolą, ze szok.

reklama
CREATED - nie przewiało tylko skurcze pewnie sie zaczynaja :tak:;-):-D
A to mój brzuchol z dzisiaj 35t 5d
Zdjęcie338.jpgJuz mi sie w kadrze nie miesci:-D

Ja narazie kupiłam pampersy z pampersa, no i zobaczymy jak będą się spisywać..
a jakich kosmetyków używasz? Jonsona?

SAM_0465.jpgA oto mój rozstąpiony brzuch ;D

Ja narazie kupiłam pampersy z pampersa, no i zobaczymy jak będą się spisywać..
a jakich kosmetyków używasz? Jonsona?

Zobacz załącznik 352798A oto mój rozstąpiony brzuch ;D
Tez pokazny i okraglutki:tak:
A jesli chodzi o pieluchy, to podobno własnie dla chłopców lepsze Pampersy a dla dziewczynek Huggiesy;-)Narazie kupiłam płyn do wanienki HIPP,a oliwke zawsze Bambino:tak:

No ja kupiłam johnsona, bo tu dla Maluchow to najwiecej jest tych kosmetykow..
zobaczymy jak beda się sprawiac, bo slyszalam, ze uczulaja...
No ja tez slyszalam, ze dla dziewczynek lepsze huggisy :)
No brzuch już ogromny, ale już niedlugo

No ja kupiłam johnsona, bo tu dla Maluchow to najwiecej jest tych kosmetykow..
zobaczymy jak beda się sprawiac, bo slyszalam, ze uczulaja...
No ja tez slyszalam, ze dla dziewczynek lepsze huggisy :)
No brzuch już ogromny, ale już niedlugo
Nie wiem jak inne kosmetyki jonsona, ale oliwka masakryczna:no:wysusza i uczula - nie polecam...a Nivea nie macie???
Ide cos wszamac i dalej musze prasowac, ale juz nieduzo:-D Kocyki dzis poprałam i schna....
A mam pytanie, czy kupujecie przescieradełko na gumce do gondoli, czy czyms innym wykładacie?????

Ostatnia edycja:
ja kupiłam kosmetyki bambino - sprawdzone a i cena przystępna
ja kupiłam new born z huggisa bo pampersa akurat nie było

mój brzuchol też już całkiem okazały ...
kończę torbę pakować i biorę się za czyszczenie wanienki, łóżeczka itp...

reklama
Ja mam w gondoli taki 2,5cm materacyk (tak okolo)
wypralam go i wydaje mi sie, ze on wystarczy :)
no mnie w sumie nie uczulała w ogole ta oliwka, ale nie wiadomo jak będzie z Maluchem, najwyzej zmienimy na jakas inną :)
Tez bym pewnie kupowala z bambino, bo sa bardzo dobre, ale tutaj nie mam do tych dostępu..

Ok nie lenie się już idę się brać za układanie w komodzie ;D
Milego dnia

Do góry