reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka - Ja z checią wpadnę na kawkę i gofry xD ostatnio mnie do słodkiego ciągnie :D
Ja własnie dziwnie nie boję się porodu... a to chyba źle.. sama nie wiem

Mój D. to mówi znowu odwrotnie, jak zrobie coś nie tak... to jest "kop Matkę, kop" hehe a potem sam się z tego śmieje, no i oczywiście codziennie pyta się: "Synku a kiedy zamierzasz wyjść?" :)
Śmiesznie jest :)
Mi już tez zdarzają się bolesne skurcze, ale nieregularne, więc czekamy.....

Ja zapraszam dzisiaj na obiad, udka z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatą:DDD mmmmmm
no ja do tej pory tez sie nie bałam nic a nic teraz zobaczyłam i tak troche sie przestraszyłam chyba po prostu nie będe więcej oglądac takich filmów ;-)

EWCIA - jeszcze raz słodkosci!!!!:tak: Sliczny syneczek!!!!
MARYLKA - filmami o porodach sie nie sugeruj...naprawde....kazdy poród jest inmny i kazda z nas inaczej go przezywa i odczuwa, wiec sie nie bój mi tu nic, tylko jak bedzie czas zaciskaj poslady i na porodówke z pozytywnym nastawieniem:tak::-D
DOROTKO - jak samopoczucie, Tobie tez juz niewiele zostało:tak:
masz racje ale tak wiesz zobaczyłam i sie lekko przeraziłam ale kurcze musi być dobrze tyle babek urodziło i żyje to i ja dam rade ;-)

cudowna jest ta Twoja Nikola a jak sie pięknie uśmiecha !!!!!!!!!!!!!!

reklama
MAJQA - ja tez mam tylko wózek ;-)Ale tak jak mi powiedziała Marylka, na poczatku malenstwo w gondolce moze spokojnie spac, jakbysmy nie zdazyły kupic:tak:

wiesz ja niby mam wszystko tylko, np. łóżeczko jest jeszcze na strychu a przecież muszę je porządnie wyczyścić, ubranka leżą w siatkach i czekają na pranie tyle, że ja juz sie coraz gorzej czuję ...
liczę, że jutro pogoda będzie lepsza i pozwoli mi zacząć się szykować ;)

ewcia - śliczny Mikołajek
marcepanek - Nikola urocza a uśmiech cudny :)

wkleję Wam link
taki oto kupiłam wózek i póki co jestem zadowolona - zobaczymy czy Mały go polubi.
Wózek ENZO ESPIRO 3w1+fotelik IDEALNE !!! (1577883205) - Aukcje internetowe Allegro

wiesz ja niby mam wszystko tylko, np. łóżeczko jest jeszcze na strychu a przecież muszę je porządnie wyczyścić, ubranka leżą w siatkach i czekają na pranie tyle, że ja juz sie coraz gorzej czuję ...
liczę, że jutro pogoda będzie lepsza i pozwoli mi zacząć się szykować ;)

ewcia - śliczny Mikołajek
marcepanek - Nikola urocza a uśmiech cudny :)

wkleję Wam link
taki oto kupiłam wózek i póki co jestem zadowolona - zobaczymy czy Mały go polubi.
Wózek ENZO ESPIRO 3w1+fotelik IDEALNE !!! (1577883205) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek bardzo fajny:tak:
A ja własnie spakowałam czesc torby - reszte bede dokładac jak dokupie:-D

Hej kobietki.
Jestem po wizycie. Mała głową w dół HURRA. Szyjka ma 2cm więc nieznacznie zmalała. Wszystko w porządeczku.

Ewcia śliczny synulek, piekności
Marcepanek Nikola rośnie na piekna dziewczynkę
Monisia ty sie kochana bierz do roboty:-Dtwój suwaczek mknie jak szalony
Majqa fajny wózeczek
Marylka ja oglądałam na SR poród z mojego szpitala. W porównaniu z tymi z you tube był lajcikowy
Marry odpoczywaj na zwolnieniu jak najwięcej
create ja tez sie juz nie boję a miesiąc temu panika ale może mnie nawiedzi jeszcze
Zakupiłam dzis na alle część wyprawki.:-)

Hej kobietki.
Jestem po wizycie. Mała głową w dół HURRA. Szyjka ma 2cm więc nieznacznie zmalała. Wszystko w porządeczku.

Ewcia śliczny synulek, piekności
Marcepanek Nikola rośnie na piekna dziewczynkę
Monisia ty sie kochana bierz do roboty:-Dtwój suwaczek mknie jak szalony
Majqa fajny wózeczek
Marylka ja oglądałam na SR poród z mojego szpitala. W porównaniu z tymi z you tube był lajcikowy
Marry odpoczywaj na zwolnieniu jak najwięcej
create ja tez sie juz nie boję a miesiąc temu panika ale może mnie nawiedzi jeszcze
Zakupiłam dzis na alle część wyprawki.:-)

no własnie ja obejrzałam ten z you tube ;-( ale nic wypieram go ze świadomości po mału ;-) hahahahaha

dzisiaj ide na ktg ale coś mi sie zdaje że nie zobacze tam żadnego skurczu ;-)

kurka wodna miałam sie coś Was pytać i zupełnie wyleciało mi z głowy , no nic może mi sie jeszcze przypomni ;-)

Marylka będzie dobrze bo pamietasz przecież, ze masz rodzić 5 minut. Daj znac po Ktg

Ja własnie wstałam, ale mam spanie ostatnio. Miła zmiana po bezsennych nocach. Zrobiłam sobie truskawkowy koktajl i pije go w ramach sniadanka. Potem wrąbie jakąś kanapkę. Coś mam ostatnio kibelkowe kłopoty to może koktajl je rozwiąże. Chociaż w zeszłym tygodniu nie pomagał. Za to jest pyszny. Przytyłam w od poczatku prawie 8kg, gin mówił, ze teraz mogę tyć wolniej. Myślałam, ze będę miec wielki apetyt a mam normalny. Mniej do zrzucenia

hej :)
Ja jestem dzisiaj nieprzytomna, chyba przez tą pogodę, taki zaduch i w ogóle..
Miałam wyprać pościel, ale w każdej chwili może spaść deszcz, więc poczekam :)
Dzisiaj w nocy, ok. 3 znowu akcje miałam, skurcz..... no ale jeden, liczę czekam i nic...
bawi się ze mną ten mój Syn :p

Wisienka - Dobrze, ze Mala juz główką w dół :) teraz już tylko finał :)

Marylka - Skurczy może nie być, bo jeszcze dwie osoby przed Toba :D

reklama
Do góry