reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć Kochane
biggrin.gif

melduję się, że już jesteśmy w domciu
yes2.gif

Jak się trochę ogarnę, to wpadnę i napiszę cosik więcej
wink2.gif

a oto nasz wyczekiwany Synuś

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim!

Ja dziś byłam u lekarza i dostałam zwolnienie do końca przyszłego tyg. :oo::eek: Żelazo niskie, ale będę brała tabletki i się wyreguluje. Mdłości, ból głowy i brzucha nadal są... Do pracy wracam 16.05., to będzie już 13. tydz., wiec mam nadzieje, że te dolegliwości już będą przechodzić... Na wtorek mam zamówioną wizytę na pomiar przezierności karkowej.

Tymczasem jeszcze nie nadrobiłam, ale zaraz zasiadam do czytania. :-) Miłego popołudnia Wam wszystkim!

Ewciu - Śliczny Synuś :))
Wszystkie Wasze Dzieci takie ladniutkie :D

Mary-beth - Jezeli będzie trzeba, to siedz jak najdluzej na zwolnieniu, wspolczuje dolegliwosci... sama to przechodzilam.. w koncu miną :D

Wisienka - No to widzę, że też ruchliwa Twoja Mała, z czasem jest gorzej xD hehe
i jak boli.... :p

Kochane moje w szpitalu nie mam czasu i warunkow Was nadrabiac. Chce tylko napisac ze mysle o Was cieplo i bede pisala wiecej jak juz bede w domu. Jutro wychodzimy:-DWysylam Wam fotke mojej malutkiej z dzisiaj ;-)
Milego dnia :***
24b6eea.jpg
piekna ta Twoja córcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i super że tak szybko wychodzicie ;-)

Witajcie południowo. Pospałam sobie ale po wczorajszych wojażach do wro musiałąm się wylezeć. Ze SR wróciliśmy o 23. Zajęcia się przeciągneły do 22. Masakra. Ale było super.
create moja Emisia tez tak sie wypycha:-)
Jaewa śliczności Twoja perełka
Monisia cieszę się, ze u ciebie w porządku, kocyki wyglądaja na mięciutkie
majqa pogoda faktycznie paskudna. Ja nie mam nawet wózka jeszcze ale chcemy wszystko zakupić w maju no chyba, ze mnie na wizycie dziś gin pośpieszy ze stanem szyjki

Jaka ta moja Emisia grzeczna córeczka. Spałąm długo i pewnie kopała wtedy i jak się obudziłam to cisza i cisza w końcu mówie do niej. Emisiu kopnij mamusię bo się denerwuje no i dostałam kopa:-)
Marylka ty jak będziesz odczuwałą jakieś przepowiedzi porodowe to informujna bieżąco
Ewelinka
co u ciebie kobietko?
Mary
jak tam mdłości
Jos kochana a twoje osłabienie już mineło???
Maggy buziaki dla Kevinka juz pewie kawał chłopa z niego

Pozdrawiam wszystie mało zaglądające:-)
dam znac na pewno ;-) ale na razie sie nie zapowiada tylko wczoraj miałam masakryczne bóle w prawej pachwinie w niedziele tez ale lekki a wczoraj to masakra - tzn bolało i nie miałam jak sie ułozyć choć wiem ze to nie był jeszcze taki największy ból ;-) ale dałam rade , K tylko do małego " gówniarzu czy ty sobie nie pozwalasz za duzo ?? zostaw matke w spokoju" - on mnie rozbraja tymi tekstami ;-) ale czytałam w necie że to normalne na tym etapie ciąży ;-)

Cześć Kochane
biggrin.gif

melduję się, że już jesteśmy w domciu
yes2.gif

Jak się trochę ogarnę, to wpadnę i napiszę cosik więcej
wink2.gif

a oto nasz wyczekiwany Synuś
Ewcia raz jeszcze Ci powtórze że masz mega przystojniaka ;-) super że już w domciu jesteś ;-)

a ja dziś zrobiłam naleśniki i gofry i tak sobie siedze i wcinam i popijam kawką z mlekiem - pychota zapraszam ;-)

obejrzałam dziś w necie filmik z porodu i masakraaaaaaaaaaaaaaaa chyba sie boje i jakoś mi już nie śpieszno ;-)

Cześć wszystkim!

Ja dziś byłam u lekarza i dostałam zwolnienie do końca przyszłego tyg. :oo::eek: Żelazo niskie, ale będę brała tabletki i się wyreguluje. Mdłości, ból głowy i brzucha nadal są... Do pracy wracam 16.05., to będzie już 13. tydz., wiec mam nadzieje, że te dolegliwości już będą przechodzić... Na wtorek mam zamówioną wizytę na pomiar przezierności karkowej.

Tymczasem jeszcze nie nadrobiłam, ale zaraz zasiadam do czytania. :-) Miłego popołudnia Wam wszystkim!
i dobrze odpoczniesz sobie weźmiesz witaminki i sie zregenerujesz ;-) będzie dobrze ;-)

Marylka - Ja z checią wpadnę na kawkę i gofry xD ostatnio mnie do słodkiego ciągnie :D
Ja własnie dziwnie nie boję się porodu... a to chyba źle.. sama nie wiem

Mój D. to mówi znowu odwrotnie, jak zrobie coś nie tak... to jest "kop Matkę, kop" hehe a potem sam się z tego śmieje, no i oczywiście codziennie pyta się: "Synku a kiedy zamierzasz wyjść?" :)
Śmiesznie jest :)
Mi już tez zdarzają się bolesne skurcze, ale nieregularne, więc czekamy.....

Ja zapraszam dzisiaj na obiad, udka z zapiekanymi ziemniaczkami i sałatą:DDD mmmmmm

Ostatnia edycja:
EWCIA - jeszcze raz słodkosci!!!!:tak: Sliczny syneczek!!!!
MARYLKA - filmami o porodach sie nie sugeruj...naprawde....kazdy poród jest inmny i kazda z nas inaczej go przezywa i odczuwa, wiec sie nie bój mi tu nic, tylko jak bedzie czas zaciskaj poslady i na porodówke z pozytywnym nastawieniem:tak::-D
DOROTKO - jak samopoczucie, Tobie tez juz niewiele zostało:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry