reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka - Ja tez wysterylizowalam juz dwa :D hehe okropne jest to czekanie..

Monisia - &&&&& za wizytę :)
to dobrze nie jestem jedyna ;-)
No tak, jak będziecie się tak pchać z brzuchami w kolejkę, to jeszcze przeniosę dwa tygodnie i będę ostatnia :-D

JA WAM DAM!!

Póki co dopakowujcie torby, polecam mieć własny papier toaletowy :-D W PL potrafi zabraknąć.

Jaewa córcia śliczna, taka maleńka no i te włoski, nie blond po mamie :-)
nie no ja sie nie pcham niech każda trzyma sie kolejki ;-)

No i jestem....
Rozalka zdrowo rosnie:tak:Pokazał mi sikorke i bez watpienia jest dziewczynka:-D No i dzis ja zmierzył, na teraz ma ok 2700/2800:tak:Powiedział ze do porodu jeszcze podrosnie ale nie duzo max 3300:-D
Dzieki za &&&&&&&&&&&&!!!!!
MARCYS - współczuje chorobska!!!! Oby jak najszybciej przeszło:tak:
raz jeszcze napisze Ci że super że wszystko oki ;-) i niech jeszcze sobie mała troche podrośnie ;-)

Marcyś nie widze zdjeć ;-( nie wiem czemu, i mam nadzieje że choroba szybko Cie opuści ;-)

reklama
Hej Kochane,

Chce Wam przedstawic moja pocieche Victorie, Nicole ktora urodzila sie wczoraj z rana o 8.27 przez cesarskie ciecie. Oto jej pare zdjec tuz po porodzie....
A co do cesarki powiem Wam ze nic nie bolalo, ja juz smigam po szpitalu i NIC mnie nie boli ;)

Z tata ;)
9iybz5.jpg

Z Mama ;)
258xo39.jpg

2craesy.jpg

jeszcze raz gratuluję :)

Jos a co u Ciebie jak tam wizyta???????????????????

czyli teraz tak hope potem created , ja Ewelinka i Monisia dobrze rozkminiam ?????????????

MARYLKO - przede mna jest jeszcze JOL:-D Ale ja tez chetnie wepchałabym sie w kolejke:zawstydzona/y:

jeszcze ja się wpycham przed Monisię :) ale zobaczy sie jak to będzie w praktyce :)

dzisiaj miałam wizytę
wszystko w porządeczku, Mały rośnie a szyjka się otwiera ale pewnie jeszcze trochę to potrwa :/

Monisia - Malutka juz calkiem duza, ale nie zawsze badanie USG dobrze zwazy Malenstwo ;) Niech jeszcze rośnie, ma czas ;)

U mnie nie ma juz usg pod koniec ciazy, takze nie wiem, w poniedzialek pewnie na oko mi stwierdzi ile juz Maly ma, to polowa 37tyg bedzie takze 3kg pewnie osiagnal :D

Majka - Wy to praktycznie dzień po dniu koło siebie jesteście, nie wiadomo, która będzie pierwsza :p

Marcepanek - Wspolczuje chorubska, ja tez cos zaczelam kaszlec, mam nadzieje, ze mnie nie rozlozy..
zdjec tez nie widzę :(

created - no dokładnie, czas pokaże

chciałam się wziąść dzisiaj za pranie ciuszków ale pogoda nie sprzyja - pochmurno i zimno - więc muszę to odłożyć :/
z przygotowanych rzeczy dla dzidzi mam tylko wózek ...

Witam kochane!!!!
Dzieki za miłe słowa:tak:
MAJQA - ja tez mam tylko wózek ;-)Ale tak jak mi powiedziała Marylka, na poczatku malenstwo w gondolce moze spokojnie spac, jakbysmy nie zdazyły kupic:tak:
Kupiłam dzis kocyk BOBAS KOC KOCYK KOCYKI KOCE SERIA EXCUSIVE BABY (1554037440) - Aukcje internetowe Allegro z brazowym słonikiem i nakładki silikonowe na piersi z LOVI - fajne bardzo miekusie - kupiłam bo ja nie mam za bardzo brodawek i Zuzia nie mogła złapac piersi i tez karmiłam ja w nakładkach....

Kochane moje w szpitalu nie mam czasu i warunkow Was nadrabiac. Chce tylko napisac ze mysle o Was cieplo i bede pisala wiecej jak juz bede w domu. Jutro wychodzimy:-DWysylam Wam fotke mojej malutkiej z dzisiaj ;-)
Milego dnia :***
24b6eea.jpg

hej ;)
Ja dzisiaj zasnelam przed 4, wiec nic dziwnego, ze dopiero wstalam :D
heheh a ja wlasnie wozka nie mam, w sobotę będe miała dopiero :p
Ciuszki juz gotowe, wykorzystalam pogodę jak była ładna..
ale mam lenia...

Jaewa - Jaka ona jest przesliczna, wiem, ze sie powtarzam, ale no... Cudowienka :D
a tutaj zobaczcie filmik, to moj ruchliwy brzdac:)
YouTube - Wariacje Malucha 36tydz.avi

Created dziekuje a ten Twoj brzdac to tez jest sliczniusi :) Juz za troche bedziesz go tulic :) Ok uciekam troszke odpoczac zanim mala sie obudzi ;)
Buziole :)

reklama
Witajcie południowo. Pospałam sobie ale po wczorajszych wojażach do wro musiałąm się wylezeć. Ze SR wróciliśmy o 23. Zajęcia się przeciągneły do 22. Masakra. Ale było super.
create moja Emisia tez tak sie wypycha:-)
Jaewa śliczności Twoja perełka
Monisia cieszę się, ze u ciebie w porządku, kocyki wyglądaja na mięciutkie
majqa pogoda faktycznie paskudna. Ja nie mam nawet wózka jeszcze ale chcemy wszystko zakupić w maju no chyba, ze mnie na wizycie dziś gin pośpieszy ze stanem szyjki

Jaka ta moja Emisia grzeczna córeczka. Spałąm długo i pewnie kopała wtedy i jak się obudziłam to cisza i cisza w końcu mówie do niej. Emisiu kopnij mamusię bo się denerwuje no i dostałam kopa:-)
Marylka ty jak będziesz odczuwałą jakieś przepowiedzi porodowe to informujna bieżąco
Ewelinka
co u ciebie kobietko?
Mary
jak tam mdłości
Jos kochana a twoje osłabienie już mineło???
Maggy buziaki dla Kevinka juz pewie kawał chłopa z niego

Pozdrawiam wszystie mało zaglądające:-)

Do góry