reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Jol wybacz że Cie pominełam ;-( nie specjalnie ;-)

a ja sie czuje teraz lepiej niż miesiac temu mówie wam śmigam normalnie sobie na pieszo na miasto i nic mnie nie boli a wcześniej bym połowy drogi nie pokonała bo tak mi brzuch twardniał a teraz nic tylko sikam dużo i musze obierac takie trasy żebym w razie czego mogła z kibelka skorzystać ;-) hahahaha

acha oświadczam że mi odbiło ;-) własnie wysterelizowałam małemu smoczka ;-) odbijka na maksa ;-) chyba bym chciała żeby to było już ;-)

No tak, jak będziecie się tak pchać z brzuchami w kolejkę, to jeszcze przeniosę dwa tygodnie i będę ostatnia :-D

JA WAM DAM!!

Póki co dopakowujcie torby, polecam mieć własny papier toaletowy :-D W PL potrafi zabraknąć.

Jaewa córcia śliczna, taka maleńka no i te włoski, nie blond po mamie :-)

Hope - Ciebie nikt nie przegoni, na pewno;p ale na wszelki wypadek, troche tam pospiesz Jagódkę, żeby nie zaspała :D
Co do torby, to mi został do spakowania szampon i suszarka do włosów ;P

Tak tylko z grubsza gratulacje wszystkim nowo rozpakowanym obu Ewusiom ślicznego Mikusia i księżniczki Victorii :-)
Misiu Wojtuś jest cudny taki duży facet ;-)
Reszcie życzę lekkiego porodu ;-)

A ja umieram :-( gorączka ból gardła ,że śliny łykać nie mogę :-( jednym słowem do d***y :-(
Nikusia skończy jutro 8tygodni sama nie wiem kiedy to zleciało uczymy się siebie codziennie ,ale jest coraz lepiej. Niestety muszę ją dokarmiać i tu pojawił się problem :-( Mała jest skołowana i nie wie jak chwycić cyca ani butelki po chwili dopiero idzie jej to lepiej. A więc teraz jest na butelce ,a ja walczę z laktatorem żeby dać jej jak najwięcej swojego pokarmu i co trzy godzinki odciągam po 120ml czasem więcej. Tak w ogóle dziewczyny do wyprawki warto dopisać laktator czasem różnie bywa ,a taki bajer jest bardzo pomocny. Całe skzczęście miałam jeszcze po Maciusiu. Zwykły z Aventa Isis ręczny ,ale sprawdza się rewelacyjnie.
A tu dzisiejsze zdjęcia Nikolci :
attachment.php
Tu staram się ją rozśmieszyć stąd ten wzrok :-)
attachment.php
A tu owoc moich głupich min ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No i jestem....
Rozalka zdrowo rosnie:tak:Pokazał mi sikorke i bez watpienia jest dziewczynka:-D No i dzis ja zmierzył, na teraz ma ok 2700/2800:tak:Powiedział ze do porodu jeszcze podrosnie ale nie duzo max 3300:-D
Dzieki za &&&&&&&&&&&&!!!!!
MARCYS - współczuje chorobska!!!! Oby jak najszybciej przeszło:tak:

Do góry