reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej Kochane,

Chce Wam przedstawic moja pocieche Victorie, Nicole ktora urodzila sie wczoraj z rana o 8.27 przez cesarskie ciecie. Oto jej pare zdjec tuz po porodzie....
A co do cesarki powiem Wam ze nic nie bolalo, ja juz smigam po szpitalu i NIC mnie nie boli ;)

Z tata ;)
9iybz5.jpg

Z Mama ;)
258xo39.jpg

2craesy.jpg

Misia sliczny ten Twoj maly :):-D

Buziaki dla wszystkich i milego dnia :-D
Wiecej zdjec malej wysle jak wrocimy juz w piatek do domu :-)

reklama
Jaewa serdeczne gratulacje!

Misi i Ewci gratulowałam w majowym temacie :-);-)

Wracajcie szybko do zdrowia i koniecznie wrzucajcie dużo zdjęć dzieci :-)

Nie wiem czy ktoś pisał, Poziomki również wypakowane, urodziła naturalnie obie panienki, teraz szaleją w domu z gromadką dziewczynek :-)

I proszę nie pchać się przed szereg, kolejna jestem ja :-p:-)
no tak mi sie zdawało że Ty jesteś przedemną ;-) ale tobie to juz mało co zostało widze ;-) fajnie masz ;-)
i ogromne gratulacje dla poziomki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Kochane,

Chce Wam przedstawic moja pocieche Victorie, Nicole ktora urodzila sie wczoraj z rana o 8.27 przez cesarskie ciecie. Oto jej pare zdjec tuz po porodzie....
A co do cesarki powiem Wam ze nic nie bolalo, ja juz smigam po szpitalu i NIC mnie nie boli ;)

Z tata ;)
9iybz5.jpg

Z Mama ;)
258xo39.jpg

2craesy.jpg

Misia sliczny ten Twoj maly :):-D

Buziaki dla wszystkich i milego dnia :-D
Wiecej zdjec malej wysle jak wrocimy juz w piatek do domu :-)
Piękna ta Twoja córcia raz jeszcze gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i super że nic Cie nie boli po cesarce i już śmigasz sobie ekstra ;-)

Sorbuś no nie dziwie Ci sie że nie chciało Ci sie wracać ;-) i super że wyjazd udany ;-)

Jaewa - Śliczna ta Twoja Córcia :)) Niech rośnie zdrowo i fajnie, że już taka aktywna jesteś po tej cesarce :)

Ja się ostatnio lenie, bezsenność minęła i pojawiła się ogromna senność :D
Chociaż czas szybko leci :D

jeawa, misia : raz jeszcze OGROMNE GRATKI !!!!!!!!!!!!!!! Duzo szczescia!!! Sliczne wasze bobaski :))))))))))))))))))

ewcia : tobie tez jeszcze raz GRATULUJE!!! Teraz czekamy na zdjecia Mikolajka :))))))))

pozdrawiam wszystkie brzuchate!!!!!! i rozpakowane tez :)

Jos a co u Ciebie jak tam wizyta???????????????????

czyli teraz tak hope potem created , ja Ewelinka i Monisia dobrze rozkminiam ?????????????

Monisia - Doslownie "na torbach" hehe :)

Marylka - No raczej tak jak mówisz wypada terminowo, a jak w rzeczywistości bedzie, to się okaze :)
Hope na pewno będzie pierwsza, potem nasza kolej :D

Dziękuje każdej z osobna :happy: i Gratuluje jeszcze raz Mamusiom. Wszystkie Maleństwa cudowne :happy:

Ja właśnie uśpiłam Wojtusia mleczkiem i lecę ogarniać mieszkanko. Szwy zdjęte i samopoczucie lepsze.
Pozdrawiam:happy:

Witam :-):-):-)

Coś czułam, że jak wrócę z majówki to worek się rozsypie ;-)

Misia, Ewcia, Jaewa ... OGROMNE GRATULACJE !!! WOJTUŚ, MIKOŁAJ I VICTORIA SĄ CUUUUUDNI !!!

Hope
, zmykaj na tą porodówkę, bo ja bym się chętnie w kolejkę wepchała :-p

nie czuję się ostatnio najlepiej ...
brzuch boli i się stawia, krzyże też bolą, żołądek świruje :dry: do tego mała wierci się jak szalona !!!
w piątek mam wizytę i ostatnie USG i mam nadzieję, że usłyszę, że poród już niedługo ... bo przy takim samopoczuciu nie uśmiecha mi się śmigać jeszcze miesiąca albo ... dłużej :no:

reklama
Jol - Wiem co czujesz, ja juz też jestem zmeczona tym wszystkim, ale jak sobie pomyslę, jaka na koncu będzie cudowna niespodzianka to czekam :D
Od przyszlego tygodnia zamierzam juz zrobić się aktywniejsza, żeby pomóc temu Maluchowi, bo jak sie rozlenini to się go do 42tyg nie doczekam :)

Ja mam dni, ze myslę, że jeszcze długo poczekam, a czasem juz czuję się jakby to mialo zaraz nastąpic :p
Szkoda, że nie mozemy znać dokladnej daty porodu.

Do góry