reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Jaewa serdecznie gratuluje cieszcie sie sobą i wracaj prędko do formy
maryla86
Misia przepiękny ten Wasz Wojtuś cudny chłopak - alesz Wy wszystkie rodzicie piękne dzieci ;-) ja już też chcem swojego bąbla , super że Twój misiek Ci pomaga i widac że jesteś mega zadowolona , dochodź prędko do siebie i zaglądaj do nas pozdrowionka ;-)Witam Kochane po dłuższej nieobecności Niestety trafiłam do szpitala i zostałam już do porodu Dzisiaj jesteśmy już w domciu z Naszym Maleństwem, którego Wam prezentuje właśnie
Urodził się 26.04 o 8.35 z wagą 3140 g, 51 cm i 10 pkt :-)Zobacz załącznik 350744Zobacz załącznik 350746Zobacz załącznik 350742Zobacz załącznik 350745
Pod koniec II fazy porodu z 10 cm rozwarcia trzeba było robić cesarskie cięcie bo Wojtusiowi zaczęło spadać tętno i długi czas utrzymywało się bardzo nisko... Jak się okazało był owinięty pępowiną:-( Ale wszystko dobrze Ja czuję się już lepiej chociaż szwy ciągną... Uczymy się nawzajem i nie wiem jak poradziłabym sobie bez Mojego Miśka.. Po prostu nie dałabym sobie rady.
Nie nadrobię Was bo dzisiaj już po prostu nie dam rady, ale wszystkim rozpakowanym Mamusiom GRATULUJĘ a tym jeszcze nie rozpakowanym życzę Szczęścia i Masę radości w tej chwili gdy Wasze Maleństwo będzie już z Wami
Ewa gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaewa już jest Mama corcia ma 47cm i prawie 3kg Gratulacje Ewus!!!!!!!!!!!!!!!!
createdbylove
hej
Gratuluje Ewciu, niech Mala rosnie zdrowo )
Ja dzisiaj mialam ciezka noc, obudzil mnie silny skurcz i myslalam, ze juz sie zaczyna.. ale potem nie bylo juz nic, nad ranem znowu to samo... ale tak siedze i czekam i dalej nic nie odszedl mi czop, ani wody... ajjj
Do tego czuję taką jakby "kulkę" w dole brzucha, jakby główkę, sama nie wiem czy to mozliwe
Bola mnie biodra, plecy, uda... ajjj moze to juz nadchodzi
Gratuluje Ewciu, niech Mala rosnie zdrowo )
Ja dzisiaj mialam ciezka noc, obudzil mnie silny skurcz i myslalam, ze juz sie zaczyna.. ale potem nie bylo juz nic, nad ranem znowu to samo... ale tak siedze i czekam i dalej nic nie odszedl mi czop, ani wody... ajjj
Do tego czuję taką jakby "kulkę" w dole brzucha, jakby główkę, sama nie wiem czy to mozliwe
Bola mnie biodra, plecy, uda... ajjj moze to juz nadchodzi
majqa1
mama 2+2 :-)
jaewa - Serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Was
Hope
podwójna mama :-)
Jaewa serdeczne gratulacje!
Misi i Ewci gratulowałam w majowym temacie :-);-)
Wracajcie szybko do zdrowia i koniecznie wrzucajcie dużo zdjęć dzieci :-)
Nie wiem czy ktoś pisał, Poziomki również wypakowane, urodziła naturalnie obie panienki, teraz szaleją w domu z gromadką dziewczynek :-)
I proszę nie pchać się przed szereg, kolejna jestem ja :-)
Misi i Ewci gratulowałam w majowym temacie :-);-)
Wracajcie szybko do zdrowia i koniecznie wrzucajcie dużo zdjęć dzieci :-)
Nie wiem czy ktoś pisał, Poziomki również wypakowane, urodziła naturalnie obie panienki, teraz szaleją w domu z gromadką dziewczynek :-)
I proszę nie pchać się przed szereg, kolejna jestem ja :-)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sms od Ewci 3004
Dziś urodził się nasz Synuś, Mikołaj Karol, 3280g szczęścia i 54cm cm miłości
Gratulacje ogromnieste - bardzo się cieszę Ewciu że już tulisz Mikołajka !!!
Jaewa już jest Mama corcia ma 47cm i prawie 3kg Gratulacje Ewus!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaewa - bardzo się cieszę i gratulacje ogromne przesyłam !!!
Misia śliczny synuć ))
A my do domciu wróciliśmy było super ale skzoda, że tak szybko się skonczyło
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
EWCIA, JAEWA -GRATULUJE KOCHANE I ZYCZE MNOSTWA RADOSCI
POZIOMKI - MOJE GRATULACJE
ALLLLEEE SIE DZIEJE
MISIA - ale słodziak!!!! Dobrze ze juz w domciu
EWCIA, JAEWA -GRATULUJE KOCHANE I ZYCZE MNOSTWA RADOSCI
POZIOMKI - MOJE GRATULACJE
ALLLLEEE SIE DZIEJE