reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Marylka nie mam pojecia kto nastepny....hmmmm Ty?;-):-D
kurcze to dopiero szaleństwo ;-) zdawało mi sie że to jeszcze pare osób przedmną to chyba faktycznie ja następna w koljce - istne szaleństwo

Ewcia gratulacje wielkie.
Marylka, no cóż twój wybór..., łatwo nie jest, ale radość ogromna.
nie no ja tak żartowałam , wyjdzie w praniu ;-) no i wszystko zalezy od tego jak mocno da nam popalić Bartek ;-)

hej ;)
Jaka tutaj cisza nastała...
Maj rozpoczal się juz na dobre, Majowego Malucha juz mamy :))
Czekamy na kolejne Pociechy :)

Milego dnia

Witam Kochane po dłuższej nieobecności :happy2: Niestety trafiłam do szpitala i zostałam już do porodu :happy2: Dzisiaj jesteśmy już w domciu z Naszym Maleństwem, którego Wam prezentuje właśnie:happy2:
Urodził się 26.04 o 8.35 z wagą 3140 g, 51 cm i 10 pkt :-) SAM_0776.jpgSAM_0789.jpgIMG_0405.jpgSAM_0786.jpg

Pod koniec II fazy porodu z 10 cm rozwarcia trzeba było robić cesarskie cięcie bo Wojtusiowi zaczęło spadać tętno i długi czas utrzymywało się bardzo nisko... Jak się okazało był owinięty pępowiną:-( Ale wszystko dobrze:happy2: Ja czuję się już lepiej chociaż szwy ciągną... Uczymy się nawzajem i nie wiem jak poradziłabym sobie bez Mojego Miśka.. Po prostu nie dałabym sobie rady.

Nie nadrobię Was bo dzisiaj już po prostu nie dam rady, ale wszystkim rozpakowanym Mamusiom GRATULUJĘ a tym jeszcze nie rozpakowanym życzę Szczęścia i Masę radości w tej chwili gdy Wasze Maleństwo będzie już z Wami:happy2:

Ostatnia edycja:
Misia - Przecudny ten Twoj Synek :D Taki slodki, jeju.. ja juz tez chce miec Mojego :)
Dobrze, ze wszystko poszlo dobrze, inaczej byc nie moglo :))
Trzymaj się i zadowolenia z Malucha :)

reklama
Do góry