reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
hej babki moje,

w szoku jestem jak się po kolei rozpakowujecie. Przybywa nam wystaranych bobasków.

Maranka, bliźniaczko moja, mogę się podłączyć do twojego posta odnośnie dzieciaków. Po pierwsze częściej wstaję w nocy do Karola niż do Kamisia, po drugie jak obaj zaczynają koncertować (zwłaszcza wieczorem jak F już wychodzi do pracy) to puszczam w myślach taką wiązankę, że lepiej nie mówić.
Kamiś jest dzieckiem przecudnym. Pogodny, uśmiechnięty, bardzo mało wymagający (cycuś i przytulak), za to Karol potrzebuje 100% uwagi, gada jak najęty. Poucza mnie, żebym nie zwracała mu uwagi itp.

Krzysieńko moja cudna, myślę o Tobie nieustannie i nie przestałam wierzyć, że zawitasz na wystarane. Ciągle biorę ciebie za przykład, bo mamy podobną różnicę wieku pomiędzy dzieciakami i pocieszam się, że wytrwam wszystko a potem będzie już tylko lepiej.
Mary-beth gębka mi się uśmiecha jak patrzę na twój suwaczek. Wiedziałam, że się uda.

Misia, wielkie gratki dla Ciebie i Wojtusia.
Ewa, 100 lat z okazji urodzin i trzymam kciuki za 1 maja.
jaewa, bądź dzielna i koniecznie napisz parę słów. Czekamy na królewnę.

Marylka, Ewelinka, wisnieńka created pozdrawiam was brzuchatki i rozkoszujcie się końcówką ciąży. Ja z łezką w oku wspominam sobie ciążę i tęsknię za tym stanem. Mój F mówi, żebym wybiła sobie to z głowy, hehe

sorbusiu, Maggy proszę ucałować dzieciaczki od e-ciotki.

pozdrowienia dla sol.

Kochane moje strasznie dziekuje Wam za cieple slowa i &&&&&&&&&&&&&& :****
Obiecuje napisac albo dac znac zaraz jak bede w stanie jak mala sie urodzi.
Pozdrawiam Was cieplutko i zycze milego dlugiego majowego weekendu :*** :)

szyjke mam jeszcze nie porodową zamkniętą ale już miękką -mówi że to dobrze i mały już sie w kanał rodny po mału głową wkręca , pokazał mi tez że łożysko już sie starzeje że jest takie jasne i widac po nim że niedługo poród a ja sie go pytam czy jest przeterminowane
wink2.gif
- mało z krzesła nie spadł
wink2.gif
hahahaha ciśnienie jak zawsze mam rewelacyjne ja prztyłam przez ostatni miesiac 2,3 więc nie dużo a wogule to niecałe 11 kg więc nie jest źle a mały wazy już uwaga !! 3,300 ponad i mówi że ma długie nogi no i ponoć długiie dzieci sie rodzi szybciej
wink2.gif
a ja czyli nie 10 a 5 minut ?
wink2.gif
i znów mnie wyśmiał
wink2.gif
i z uśmiechem na twarzy mówi że na pewno tak będzie no i nie może sie nadziwić że nic nie puchne a ja mu na to że nie mam na to czasu , w piatek mam iśc na ktg i wtedy dowiem sie kiedy nastepna wizyta ;-)
no i z powodu za dużego cukru mam diete nakazaną ale dam rade chyba ;-)

Maran, Marta czyli co mówicie że spokojnie moge robić rodzeństwo jak mały będzie miał rok ?? ;-)

sorka że tak tylko o sobie ale już nie pamietam co komu miałam opdisac ;-(

ewcia - wielkie gratulaccje i dużo zdrówka dla Was

my po weselu jestesmy i jeszcze poprawiny dzisiaj ...

jaewa - kciuki za Wasze rozwiązanie :)

wg listy (tylko te które się tu udzielają) teraz kolej na marylę, ewelinę i na mnie :szok: wow ale zleciało...

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)
Marylko - Dobrze, ze u lekarza w porzadku, Maly juz calkiem spory, szkoda, ze u mnie nie robią takich dokladnych badan, tylko "na oko" :p ja tez przytylam tylko 12kg, w sumie w samym brzuchu, bo tak po mnie nie widac:p

Ewciu - Gratuluje Synka :)

Jaewa - Teraz czekamy na Twoja Księzniczkę :)

Do góry