reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam się ze wszystkimi
Dziś miałam ostatnią wizytę i mamy termin cc
na 1 maja
za 4 dni o tej porze Mikoś powinien już być po tej stronie brzusia
Misia gratuluję!!!
Josephine miło Cię tu widzieć )
Majqa jestem jestem, ostatnio brak chęci na kompa był, a jak byłam, to tu była taka cisza, że nie było do kogo się "odezwać"
Dziś miałam ostatnią wizytę i mamy termin cc
na 1 maja
za 4 dni o tej porze Mikoś powinien już być po tej stronie brzusia
Misia gratuluję!!!
Josephine miło Cię tu widzieć )
Majqa jestem jestem, ostatnio brak chęci na kompa był, a jak byłam, to tu była taka cisza, że nie było do kogo się "odezwać"
J
jaewa
Gość
Ewcia to rodzisz pierwsza a ja 2 dni po Tobie Tzn waszego czasu 2 maja poznym wieczorem albo 2/3 maja po polnocy
Jos, Mary, Ewela :****
Jos, Mary, Ewela :****
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia : heeeeeeeeeeeeej!!!!! jeja az mi sie miekko zrobilo... 1 maja , juuuuuuuuuuuuuz????????? boze kiedy to zlecialo? przeciez my juz jestesmy na koncowce kwietnia, w sob. 30.04 mam wizyte u gina pierwsza a ty juz 1 maja bedziesz miec CC? SZOK
ale sie ciesze ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jaewa : jej..u ciebie tez zlecialo... &&&&& ogromne!!!!!
ale sie ciesze ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jaewa : jej..u ciebie tez zlecialo... &&&&& ogromne!!!!!
createdbylove
Fanka BB :)
hej )
Misia - Wczoraj o Tobie myslalam, serdecznie gratuluje, niech Maly rośnie zdrowo :*
Mary-beth - Ogromne gratulacje! Co do mdlosci, to tez mnie meczyly, minely po 14 tyg
Ale wy macie fajnie z tymi cesarkami ( ja tez bym chciala wiedziec, kiedy ten Maluch zachce wyjsc, ale oprocz nieregularnych skurczy i czasem bolu w dole brzucha nic sie nie zmienia... a Maly szaleje jak przez cala ciaze
Milego dnia
Misia - Wczoraj o Tobie myslalam, serdecznie gratuluje, niech Maly rośnie zdrowo :*
Mary-beth - Ogromne gratulacje! Co do mdlosci, to tez mnie meczyly, minely po 14 tyg
Ale wy macie fajnie z tymi cesarkami ( ja tez bym chciala wiedziec, kiedy ten Maluch zachce wyjsc, ale oprocz nieregularnych skurczy i czasem bolu w dole brzucha nic sie nie zmienia... a Maly szaleje jak przez cala ciaze
Milego dnia
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
MISIA - OGROMNE GRATULACJE!!!! ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!
EWELINKA - czekam na rozwój wydarzen!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :***
EWCIA - to super, 1 maja przytulisz Mikosia!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!
MARY - super wiesci!!!!
JAEWA - czekam kochana i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!! :***
JOS - &&&&&&&&&&& za wizyte!!!!
U mnie narazie cisza...czekam do 15, a pózniej to juz moge rodzic
MISIA - OGROMNE GRATULACJE!!!! ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!
EWELINKA - czekam na rozwój wydarzen!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :***
EWCIA - to super, 1 maja przytulisz Mikosia!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!
MARY - super wiesci!!!!
JAEWA - czekam kochana i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!! :***
JOS - &&&&&&&&&&& za wizyte!!!!
U mnie narazie cisza...czekam do 15, a pózniej to juz moge rodzic
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Josephine, no sama nie wiem kiedy to zleciało:-)
nie dawno robiłam test, a tu jeszcze chwilka i Mikoś bedzie z tej strony brzusia:-):-)
a pamiętam o Twojej wizycie jeszcze Marylka ma w ten dzień:-)
Pysia, a jak ja już nie mogę się doczekać tego pierwszego spotkania
nie dawno robiłam test, a tu jeszcze chwilka i Mikoś bedzie z tej strony brzusia:-):-)
a pamiętam o Twojej wizycie jeszcze Marylka ma w ten dzień:-)
Pysia, a jak ja już nie mogę się doczekać tego pierwszego spotkania
maran-atha
super wieści dzisiaj
MISIA - OGROMNE GRATULACJE KOCHANA
no to czekamy teraz na kolejne maluszki
zapmarta tule Cie kochana
ewcia no to teraz pewnie Mikoś będzie wychodził pierwszy trzymam wiec &&& za pomyślną cesarke
jaewa i za Twoją również
jos no i kciukasy za Twoją fasolke i pierwsza wizyte u GINA ale na pewno wszystko super
wszystkie babeczki witam serdecznie i powiem tylko, że robie dziś pasztet z kaczki... własnie sie piecze a małe łobuzy spią...
MISIA - OGROMNE GRATULACJE KOCHANA
no to czekamy teraz na kolejne maluszki
zapmarta tule Cie kochana
ewcia no to teraz pewnie Mikoś będzie wychodził pierwszy trzymam wiec &&& za pomyślną cesarke
jaewa i za Twoją również
jos no i kciukasy za Twoją fasolke i pierwsza wizyte u GINA ale na pewno wszystko super
wszystkie babeczki witam serdecznie i powiem tylko, że robie dziś pasztet z kaczki... własnie sie piecze a małe łobuzy spią...
mary-beth
Noooo, wreszcie obrobilam sie z papierzyskami!!! Jeju, leb mi peka od tego siedzenia przy kompie! 8 h dziennie okropnie mnie meczy i chyba juz dzis po pracy nie siade przy kompie!
Monisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za po 15.! :-)
Ewcia, Ewelina, Created, Jaewa - dla Was tez masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekne porody!
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam. Czy ktos jeszcze ma termin w najblizszym czasie?
Maran - witaj!!! Jak tam u Ciebie? Ojej, dopiero kliknelam w terminki pod Twoimi suwaczkami i zobaczylam, ze Krakowianka juz urodzila!!! :-) Ogromne gratki!!!
Maggy - czesc kochana! Jak Twoj syneczek? :-)
Monisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za po 15.! :-)
Ewcia, Ewelina, Created, Jaewa - dla Was tez masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekne porody!
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam. Czy ktos jeszcze ma termin w najblizszym czasie?
Maran - witaj!!! Jak tam u Ciebie? Ojej, dopiero kliknelam w terminki pod Twoimi suwaczkami i zobaczylam, ze Krakowianka juz urodzila!!! :-) Ogromne gratki!!!
Maggy - czesc kochana! Jak Twoj syneczek? :-)
Ostatnia edycja:
reklama