reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam się ze wszystkimi
biggrin.gif

Dziś miałam ostatnią wizytę i mamy termin cc
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

na 1 maja
laugh.gif
laugh.gif

za 4 dni o tej porze Mikoś powinien już być po tej stronie brzusia
laugh.gif
rofl.gif
rofl.gif

Misia
gratuluję!!!

Josephine
miło Cię tu widzieć :))

Majqa jestem jestem, ostatnio brak chęci na kompa był, a jak byłam, to tu była taka cisza, że nie było do kogo się "odezwać"

Ewcia to rodzisz pierwsza a ja 2 dni po Tobie :) Tzn waszego czasu 2 maja poznym wieczorem albo 2/3 maja po polnocy :)

Jos, Mary, Ewela :****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewcia : heeeeeeeeeeeeej!!!!! jeja az mi sie miekko zrobilo... 1 maja , juuuuuuuuuuuuuz????????? boze kiedy to zlecialo? przeciez my juz jestesmy na koncowce kwietnia, w sob. 30.04 mam wizyte u gina pierwsza a ty juz 1 maja bedziesz miec CC? SZOK :)
ale sie ciesze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jaewa : jej..u ciebie tez zlecialo... &&&&& ogromne!!!!!

hej :))
Misia - Wczoraj o Tobie myslalam, serdecznie gratuluje, niech Maly rośnie zdrowo :*
Mary-beth - Ogromne gratulacje! Co do mdlosci, to tez mnie meczyly, minely po 14 tyg :D
Ale wy macie fajnie z tymi cesarkami :(( ja tez bym chciala wiedziec, kiedy ten Maluch zachce wyjsc, ale oprocz nieregularnych skurczy i czasem bolu w dole brzucha nic sie nie zmienia... a Maly szaleje jak przez cala ciaze :D

Milego dnia :)

Witam kochane!!!!
MISIA - OGROMNE GRATULACJE!!!! ZDRÓWKA DLA WAS!!!!!
EWELINKA - czekam na rozwój wydarzen!!!!:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :***
EWCIA - to super, 1 maja przytulisz Mikosia!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!
MARY - super wiesci!!!!:-D
JAEWA - czekam kochana i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&!!!!! :***
JOS - &&&&&&&&&&& za wizyte!!!!
U mnie narazie cisza...czekam do 15, a pózniej to juz moge rodzic:-D

Josephine, no sama nie wiem kiedy to zleciało:-)
nie dawno robiłam test, a tu jeszcze chwilka i Mikoś bedzie z tej strony brzusia:-):-)
a pamiętam o Twojej wizycie:tak: jeszcze Marylka ma w ten dzień:-)

Pysia,
a jak ja już nie mogę się doczekać tego pierwszego spotkania:-D

super wieści dzisiaj :)
MISIA - OGROMNE GRATULACJE KOCHANA :)
no to czekamy teraz na kolejne maluszki :)
zapmarta tule Cie kochana :):)

ewcia no to teraz pewnie Mikoś będzie wychodził pierwszy trzymam wiec &&& za pomyślną cesarke :)
jaewa i za Twoją również :)
jos no i kciukasy za Twoją fasolke i pierwsza wizyte u GINA :) ale na pewno wszystko super :)

wszystkie babeczki witam serdecznie i powiem tylko, że robie dziś pasztet z kaczki... własnie sie piecze :) a małe łobuzy spią...

Noooo, wreszcie obrobilam sie z papierzyskami!!! :sorry: Jeju, leb mi peka od tego siedzenia przy kompie! :szok: 8 h dziennie okropnie mnie meczy i chyba juz dzis po pracy nie siade przy kompie! :eek:

Monisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za po 15.! :-)

Ewcia, Ewelina, Created, Jaewa - dla Was tez masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekne porody! :happy:

Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam. Czy ktos jeszcze ma termin w najblizszym czasie?

Maran - witaj!!! Jak tam u Ciebie? Ojej, dopiero kliknelam w terminki pod Twoimi suwaczkami i zobaczylam, ze Krakowianka juz urodzila!!! :-) Ogromne gratki!!!

Maggy - czesc kochana! Jak Twoj syneczek? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry