reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Monisia ciesze sie ze z siostra ok...Wiesz ja sie nie znam ale skoro to tylko naczynko to chyba nie ma sie czym przejmowac?

Ja juz odliczam dni di porodu :) Za tydzien o tej porze mala juz bedzie z nami :)))
Jutro mam ostatnia wizyte u swojego lekarza :)

Milego dnia wszystkim :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jaewa - fajnie Ci, ja się jeszcze trochę "pomęczę" zaczym mały pojawi się na świecie ... oby tylko wszystko było jak trzeba

a ja kupiłam wózek (espiro enzo) - mąż stwierdził, że ten od siostry do niczego się nie nadaje i faktycznie nawet stelaż ma zardzewiały trochę.

Witam kochane!!!!
Po Swietach dobrze, ale juz mi ciezko jak jasny gwint - kostki mam spuchniete jak balony...ehh...no i spac sie nie da bo ze wszystkich stron boli;-)
A moja siostra nadal plami - wczoraj niby przerwa, a dzis znowu i sie denerwuje i płacze i nic jej sie przetłumaczyc nie da ze to jeszcze gorzej....a w niedziele ma komunie starszej córci i do szpitala nie chce sie kłasc....jutro ma wizyte u gina, ciekawe co jej powie????
BUZKA dla WSZYSTKICH:***

hej :)
U mnie tez swieta zlecialy...
Jak to zawsze zlatuja zreszta..

Jaewa - Jak ja Ci zazdroszczę :D tez bym chciala, zeby Maly juz byl z nami, 9 maja mam wizyte u poloznej i zobaczymy co tym razem powie :p Jak doczekam..
Nie dziwie sie, ze siostra sie martwi, ja tez odchodzilam od zmyslow jak cos bylo ze mna nie tak, ale na pewno bedzie wszystko w porzadku :)

cześć :-)

miałam kilka dni odwyku od kompa ;-) Święta jak zwykle szybko zleciały, w rodzinnym gronie, u mojej mamy. Mieliśmy jechać do K, ale za późno skończyli robotę na budowie i nie było już sensu jechać na dwa dni 7 godzin w jedną stronę.
Od dziś już sama z mamą, K pojechał do pracy i wraca za 2 tygodnie, jakoś to trza przeżyć...

Monisia mam nadzieję, ze plamienia u siostry ustały. Dziwię się że ją ze szpitala wypuścili. Ja w tej ciąży wylądowałam w szpitalu w podobnym tygodniu, też dupka dali, no i te zastrzyki przepisali, biorę je do dziś i bodaj do 38 t.c będę brać. Trzymam kciuki.
Ewa super, ze młoda będzie juz za tydzien z Wami, a to masz planowaną cesarkę?

mnie czeka jeszcze wypad do banku, muszę założyć jedno konto :-)

reklama
Do góry