reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam się po dłuższej nieobecności.

U mnie nic nowego, czyli CHOROBY i CHOROBY.
Ja już na nic nie liczę, na żadną poprawę. Karol ma przerwy pomiędzy choróbskami max dwa tygodnie. Do tego ja się rozłożyłam i już tydzień leczę się tylko apapem. A to na mnie nie działa i moje zatoki są już w strasznym stanie.
Mam już taki dylemat czy nadal karmić piersią czy odstawiać i się leczyć, bo już nie wytrzymam z bólem głowy i oczu i zębów. Bo od zatok boli mnie już cała twarz.
Kupiliśmy już Bebilon, ale jak spróbowałam podać to Kamisiowi to nie chciał pić. Jest tylko na piersi i jeśli nie będzie u mnie żadnej poprawy, muszę odstawić. Płaczę już bo to najlepsze co mogę mu dać, ale jak nie będę miała sił to padnę w końcu.

Marcepanku, ja wiem jaki masz dylemat, bo sama karmię piersią i nie wiem co dalej robić, ale myślę sobie że nasze dzieci potrzebują zdrowych mam i to jest najważniejsze. Jeżeli masz być zdrowa to słuchaj lekarzy.

pozdrawiam was wszystkie kochane i będę się odzywać w miarę możliwości.

Nie wiem czy pisze w doibrym watku, ale mam wiadomosc od Misia89...urodzila dzisiaj przez cc o 8.35 synka. Maly wazyl 3140g i mierzyl 51cm, 1o punktow ;-)

MISIA GRATULUJE!!!!!!!!!! :)))) Super potem wstaw zdjecia i pochwal sie malenstwem :)))

Mlodam tak mam planowana cesarke tylko godziny jeszcze nie znam ale pewnie jakos rano.

Pozostale wszystkie babeczki sciskam :)

Witajcie,
rzadko tu zaglądam, ale wybaczcie, czasu na nic nie mam :|

MISIA, gratki!!!!!!!!!!!!! Niech Synuś rośnie zdrowo!!!!!!

A u mnie....hm...
Od kilku dni bóle jak na @, bolące skurcze - ale nieregularne, siedzimy, czekamy...

Miłego dnia*

Hej babeczki!

Ale mnie dawno tu nie bylo! Wybaczcie, ale nie mam na nic czasu - albo praca, albo mdlosci... :eek: Na Swieta smignelismy z M. samochodem do PL, ale nic nie odpoczelismy, bylismy albo w aucie albo na promie i bardzo krotko w moim domu rodzinnym... Tak wiec Swieta mnie zmeczyly...

Created - ale ja Cie dawno nie widzialam!!! Czas leci, a Ty juz zaraz bedziesz miala swojego maluszka!

Misia - gratulacje!!! Zdrowka dla Was obojga!

Marta - hej kochana! :-) Zdrowka duzo dla Was! Mam nadzieje, ze ta zla passa sie skonczy w koncu!

Jaewa - jak sie czujesz? Cesarka juz niedlugo!

Ewelinka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za lekki porod!

Sciskam Was wszystkie! Przepraszam, ze nie poklikam wiecej, ale siedze w pracy... :baffled: Dodam moze, ze w piatek bylam w PL na USG - Groszek ma 2,15 cm, serdusio wali 169/min. a termin 26.11. tym razem. :happy::happy::happy:

hej dziewczyny !

mary : hejka :) super nowiny !!!!

misia : GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja 1sza wizyta u gina w sobote... stresssssssssssssssssssss ://///////////////

pozdrawiam wszystkie brzuchate i rozpakowane :)

mary hej co u ciebie jak było w Polsce;)?

Czesc Ewa! :-) W PL meczaco... Nie mielismy nawet calych 2 dni na pobyt i w sumie wiekszosc wyjazdu spedzilismy w podrozy (po 30 h w obie strony... :szok:)... Nigdy wiecej do PL samochodem! Do dzis jestem wykonczona! Ale odwiedzilismy moja rodzinke, zabralismy moje rzeczy, wiec juz teraz wszystko mam na miejscu, no i bylam na USG. :-) A jak u Ciebie?

Jos - hej! Jak leci? :-)

reklama
Do góry