reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Teraz ja nie moge spac...
wszystko mi juz ciazy, zauwazylam, ze brzuch powoli opada, przez co zwieksza sie parcie na pecherz no i to dziwne "ciagniecie" w dole brzucha..
Ah jeszcze 2 tyg i Maluch moze sie pokazac :D

Milej nocy :)

reklama
Kurcze kiepsko u mnie ostatnio z czasem i mało pisze ale zaglądam czasem zobaczyć która się już rozpakowała :tak:

Więc MISIU GRATULACJE !!!!!!!!!!!! pokaż nam synusia jak najszybciej :tak::tak::tak::-):-):-)

Postaram się częściej zaglądać po weekendzie bo w piątek jedziemy w góry na 5 dni - juz się nie mogę doczekać

super że wyjeżdżacie na pewno dobrze Wam to zrobi ;-) udanego wyjazdu Wam życze ;-)

heh i znowu ja.. nawet jeszcze 6 u mnie nie ma, a ja juz od 4.40 nie spie..
sama nie wiem czemu..
Marylka - widzę, że Ty tez ranny ptaszek jestes :)
W sumie idziemy od poczatku ciazy prawie w tym samym tempie, ciekawe, ktora pierwsza się rozpakuje :)

Sorbus milego wypoczynku :*

Created oby bezsennosc Cie opuscila...Ja dzisiaj troszke w ciagu dnia pospalam...

Wisienka buziaki dla Ciebie :* Mam nadzieje ze wypoczelas troche?

Pozdrawiam wszystkie babeczki :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!

Czy ja sie z Wami dzis witalam? Jeju, taki mi teraz mlynek sie w pracy zrobil, ze juz nie wiem... :eek: W kazdym raie sle buziaki!!! :happy2::happy2::happy2:

heh i znowu ja.. nawet jeszcze 6 u mnie nie ma, a ja juz od 4.40 nie spie..
sama nie wiem czemu..
Marylka - widzę, że Ty tez ranny ptaszek jestes :)
W sumie idziemy od poczatku ciazy prawie w tym samym tempie, ciekawe, ktora pierwsza się rozpakuje :)
no i obie synów będziemy miały ;-) a pamiętam że ja pierwsza zobaczyłam 2 krechy to może dla odmiany ty pierwsza sie rozpakujesz ;-) bo ja sie nie czuje jakbym miała sie rozpakowac w najbliższej przyszłosci ;-) jakoś mi tak dobrze jest jak jest ;-) no a dzis wczesniej pobudka bo mąz do pracy wcześniej miał wyjątkowo a ze spaniem to różnie mam ostatnio moge spać całymi dniami ;-0

Mary witaj witaj ;-)

Ewcia dzieki za pozdrowionka ;-)

Marylka-Wszystko mozliwe :) Ja marzę o tym, zeby sie wyspac, ciagle chodze zmeczona , sama nie wiem juz z jakiego powodu..
U mnie od 12godz do doby lezy sie w szpitalu, jezeli wszystko jest ok, takze szybko powiadomię Was o porodzie, jezeli ten nadejdzie ;D
Nie moge się doczekac :D

Jaewa - JA mysle, ze niespanie juz tak zostanie ;D
hej Mary :)
Ewcia - Dzieki za pozdrowienia

reklama
Marylka-Wszystko mozliwe :) Ja marzę o tym, zeby sie wyspac, ciagle chodze zmeczona , sama nie wiem juz z jakiego powodu..
U mnie od 12godz do doby lezy sie w szpitalu, jezeli wszystko jest ok, takze szybko powiadomię Was o porodzie, jezeli ten nadejdzie ;D
Nie moge się doczekac :D

Jaewa - JA mysle, ze niespanie juz tak zostanie ;D
hej Mary :)
Ewcia - Dzieki za pozdrowienia

To fajnie ze tak krótko - ja z Zuzia lezałam 6 dni, bo miała wysoka bilirubine...ehh....

Do góry