reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Dziewczynki, mam prosbe....moja Zuzia bierze udział w radiowym konkursie na Mała MISS i MIstera - jesli któras z Was mialaby ochote nas dopingowac, to od dzisiaj do 27 maja mozna wysylac smsy o tresci PLUS.A.18 na nr 71601 - koszt smsa 1.23 zł. Z góry dziekujemy:-D
A u mojej siostry po wizycie wszystko w porzadku...tak jak mówiłam jej zreszta...baba jedna....;-)

Witam się po dłuższej nieobecności.

U mnie nic nowego, czyli CHOROBY i CHOROBY.
Ja już na nic nie liczę, na żadną poprawę. Karol ma przerwy pomiędzy choróbskami max dwa tygodnie. Do tego ja się rozłożyłam i już tydzień leczę się tylko apapem. A to na mnie nie działa i moje zatoki są już w strasznym stanie.
Mam już taki dylemat czy nadal karmić piersią czy odstawiać i się leczyć, bo już nie wytrzymam z bólem głowy i oczu i zębów. Bo od zatok boli mnie już cała twarz.
Kupiliśmy już Bebilon, ale jak spróbowałam podać to Kamisiowi to nie chciał pić. Jest tylko na piersi i jeśli nie będzie u mnie żadnej poprawy, muszę odstawić. Płaczę już bo to najlepsze co mogę mu dać, ale jak nie będę miała sił to padnę w końcu.

Marcepanku, ja wiem jaki masz dylemat, bo sama karmię piersią i nie wiem co dalej robić, ale myślę sobie że nasze dzieci potrzebują zdrowych mam i to jest najważniejsze. Jeżeli masz być zdrowa to słuchaj lekarzy.

pozdrawiam was wszystkie kochane i będę się odzywać w miarę możliwości.
oj bidulko tak mi Ciebie szkoda ;-( przytulam mocno mocno

Nie wiem czy pisze w doibrym watku, ale mam wiadomosc od Misia89...urodzila dzisiaj przez cc o 8.35 synka. Maly wazyl 3140g i mierzyl 51cm, 1o punktow ;-)
dzięki za info ;-) i Misia superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mary hej :) a dobrze poki co
malo spie, ale sie nie skarze
poki co nie ma rzyganka wiec juz jest DOBRZE :)
kurcze jak ja mogłam przegapic taka wiadomość ??? super bardzo sie ciesze i mocno zaciskam kciuki za Twoją wizytę ;-) ja też ide w sobote ;-)

a u mnie jakoś czasu coraz mniej do wygospodarowania - mwszystko przez te święta ;-) a tak wogule to opuścił mi sie jurz brzuszek ;-) no zobaczymy czy mały sie będzie spieszył czy nie ;-) na razie poród to dla mnie abstrakcja i jakoś wogule o nim nie myśle i ciągle powtarzam ze nie czuje sie jakbym miała rodzić na co K ty nie ale moze Bartek tak sie czuje hahaahahhaha zabawny jest czasem ;-)

Dziewczyny dzieki za &&&&& :* Monisia, Maran, Marylka, Jos, Created, Ewcia, Ewela, Maggy :*
Ja spac nie moge co widac...u mnie 4.00 rano.
Zapomnialam napisac ze wymaz na gronkowca wyszedl ok i go nie mam :) Musze tylko jeszcze przed cc ( w piatek chyba najlepiej) zrobic pelna morfologie bo mnie moj doktorek wyslal i sa tam jeszcze jakies na krzepliwosc krwi chyba...Tak nabazgrane i lekarskim jezykiem ze malo sie co znam ;)
Milego wieczoru Slonka :***

Kurcze kiepsko u mnie ostatnio z czasem i mało pisze ale zaglądam czasem zobaczyć która się już rozpakowała :tak:

Więc MISIU GRATULACJE !!!!!!!!!!!! pokaż nam synusia jak najszybciej :tak::tak::tak::-):-):-)

Postaram się częściej zaglądać po weekendzie bo w piątek jedziemy w góry na 5 dni - juz się nie mogę doczekać

Witam wszystkie a zwłaszcza te długo nieobecne :):)

MISIA - gratki serdeczne i zdrówka dla Was

a ja dzisiaj padam
udało mi się już prawie wszystko kupić no i po niedzieli zaczynam pakowanie
a rano miałam takie mdłości, że myslałam, że się wykończę

dobrej nocki

reklama
Dobrywieczóe kochane. Wleciałam tylko na chwilke bo dopiero wróciliśmy z zajęć w SR. Wybralismy te wieczorne ze względu na prace Pola.
Misiu Gratulacje i niech synuś zdrowo rośnie
Obydwie Ewy za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cesarkowe

Jutro popisze więcej bo padłam........

Do góry