reklama
mlodam
mama Oleńki
Misia gratulacje :-) szybkiego powrotu do domku życzę!!!
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczynki, mam prosbe....moja Zuzia bierze udział w radiowym konkursie na Mała MISS i MIstera - jesli któras z Was mialaby ochote nas dopingowac, to od dzisiaj do 27 maja mozna wysylac smsy o tresci PLUS.A.18 na nr 71601 - koszt smsa 1.23 zł. Z góry dziekujemy
A u mojej siostry po wizycie wszystko w porzadku...tak jak mówiłam jej zreszta...baba jedna....;-)
A u mojej siostry po wizycie wszystko w porzadku...tak jak mówiłam jej zreszta...baba jedna....;-)
maryla86
Fanka BB :)
oj bidulko tak mi Ciebie szkoda ;-( przytulam mocno mocnoWitam się po dłuższej nieobecności.
U mnie nic nowego, czyli CHOROBY i CHOROBY.
Ja już na nic nie liczę, na żadną poprawę. Karol ma przerwy pomiędzy choróbskami max dwa tygodnie. Do tego ja się rozłożyłam i już tydzień leczę się tylko apapem. A to na mnie nie działa i moje zatoki są już w strasznym stanie.
Mam już taki dylemat czy nadal karmić piersią czy odstawiać i się leczyć, bo już nie wytrzymam z bólem głowy i oczu i zębów. Bo od zatok boli mnie już cała twarz.
Kupiliśmy już Bebilon, ale jak spróbowałam podać to Kamisiowi to nie chciał pić. Jest tylko na piersi i jeśli nie będzie u mnie żadnej poprawy, muszę odstawić. Płaczę już bo to najlepsze co mogę mu dać, ale jak nie będę miała sił to padnę w końcu.
Marcepanku, ja wiem jaki masz dylemat, bo sama karmię piersią i nie wiem co dalej robić, ale myślę sobie że nasze dzieci potrzebują zdrowych mam i to jest najważniejsze. Jeżeli masz być zdrowa to słuchaj lekarzy.
pozdrawiam was wszystkie kochane i będę się odzywać w miarę możliwości.
dzięki za info ;-) i Misia superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem czy pisze w doibrym watku, ale mam wiadomosc od Misia89...urodzila dzisiaj przez cc o 8.35 synka. Maly wazyl 3140g i mierzyl 51cm, 1o punktow ;-)
kurcze jak ja mogłam przegapic taka wiadomość ??? super bardzo sie ciesze i mocno zaciskam kciuki za Twoją wizytę ;-) ja też ide w sobote ;-)mary hej a dobrze poki co
malo spie, ale sie nie skarze
poki co nie ma rzyganka wiec juz jest DOBRZE
a u mnie jakoś czasu coraz mniej do wygospodarowania - mwszystko przez te święta ;-) a tak wogule to opuścił mi sie jurz brzuszek ;-) no zobaczymy czy mały sie będzie spieszył czy nie ;-) na razie poród to dla mnie abstrakcja i jakoś wogule o nim nie myśle i ciągle powtarzam ze nie czuje sie jakbym miała rodzić na co K ty nie ale moze Bartek tak sie czuje hahaahahhaha zabawny jest czasem ;-)
J
jaewa
Gość
Dziewczyny dzieki za &&&&& :* Monisia, Maran, Marylka, Jos, Created, Ewcia, Ewela, Maggy :*
Ja spac nie moge co widac...u mnie 4.00 rano.
Zapomnialam napisac ze wymaz na gronkowca wyszedl ok i go nie mam Musze tylko jeszcze przed cc ( w piatek chyba najlepiej) zrobic pelna morfologie bo mnie moj doktorek wyslal i sa tam jeszcze jakies na krzepliwosc krwi chyba...Tak nabazgrane i lekarskim jezykiem ze malo sie co znam
Milego wieczoru Slonka :***
Ja spac nie moge co widac...u mnie 4.00 rano.
Zapomnialam napisac ze wymaz na gronkowca wyszedl ok i go nie mam Musze tylko jeszcze przed cc ( w piatek chyba najlepiej) zrobic pelna morfologie bo mnie moj doktorek wyslal i sa tam jeszcze jakies na krzepliwosc krwi chyba...Tak nabazgrane i lekarskim jezykiem ze malo sie co znam
Milego wieczoru Slonka :***
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kurcze kiepsko u mnie ostatnio z czasem i mało pisze ale zaglądam czasem zobaczyć która się już rozpakowała
Więc MISIU GRATULACJE !!!!!!!!!!!! pokaż nam synusia jak najszybciej :-):-):-)
Postaram się częściej zaglądać po weekendzie bo w piątek jedziemy w góry na 5 dni - juz się nie mogę doczekać
Więc MISIU GRATULACJE !!!!!!!!!!!! pokaż nam synusia jak najszybciej :-):-):-)
Postaram się częściej zaglądać po weekendzie bo w piątek jedziemy w góry na 5 dni - juz się nie mogę doczekać
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ewcia ale super, że maluszek już za parę dni będzie z Wami :-):-):-):-)
Niezmiernie się cieszę ))))) i już się nie mogę doczekać zdjęcia Twojego Skarba
Pysiu czy to ty nasza "stara" pysia ???
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ewcia to rodzisz pierwsza a ja 2 dni po Tobie Tzn waszego czasu 2 maja poznym wieczorem albo 2/3 maja po polnocy
Jos, Mary, Ewela :****
Jujku to jak wróce z weekendu to obie juz będziecie mamusiami - woooow ale zleciało super !!!
majqa1
mama 2+2 :-)
Witam wszystkie a zwłaszcza te długo nieobecne
MISIA - gratki serdeczne i zdrówka dla Was
a ja dzisiaj padam
udało mi się już prawie wszystko kupić no i po niedzieli zaczynam pakowanie
a rano miałam takie mdłości, że myslałam, że się wykończę
dobrej nocki
MISIA - gratki serdeczne i zdrówka dla Was
a ja dzisiaj padam
udało mi się już prawie wszystko kupić no i po niedzieli zaczynam pakowanie
a rano miałam takie mdłości, że myslałam, że się wykończę
dobrej nocki
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Dobrywieczóe kochane. Wleciałam tylko na chwilke bo dopiero wróciliśmy z zajęć w SR. Wybralismy te wieczorne ze względu na prace Pola.
Misiu Gratulacje i niech synuś zdrowo rośnie
Obydwie Ewy za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cesarkowe
Jutro popisze więcej bo padłam........
Misiu Gratulacje i niech synuś zdrowo rośnie
Obydwie Ewy za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cesarkowe
Jutro popisze więcej bo padłam........