reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Kochane i ja Wam zycze wszystkiego co najlepsze z okazji świąt... dobrych i szybkich porodów, zdrowych maluszków i wszystkiego tego, czego najbardziej skrycie pragniecie w swoich sercach...

hej :)
Wpadlam tylko napisac, ze rowniez zycze wszystkim Wesolych Swiat :))
U mnie bez zmian, mam co raz silniejsze bole brzucha, czuje, ze rozwiazanie nastapi wczesniej niz sie wydawac moglo :)

Buziaki w brzuszki i dla Malych Pociech :)

Cześć;)
Wiem że ostatnio bardzo żadko bywam:(( Postaram się to jakoś naprawić... Dziś wpadłam tylko z życzonkami.

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Witam kochane!!!!
Wpadłam tylko zyczyc Wszystkim spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych i szczesliwych rozwiazan!!!!
Dziewczyny mam bardzo wazne pytanie...moja siostra jest w 13tc i w tamtym tyg plamiła na brazowo - pojechała do gina zrobił badania i kazal lezec....niby przeszło a dzis znów plami - moim zdaniem powinna jechac do szpitala - jak myslicie????
Pojechała...czekam na wiesci...martwie sie....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane!!!!
Dzieki dziewczyny....gin powiedział siostrze ze jakies naczynko jej pekło w szyjce i dlatego plamienie, przepisal duphaston i kazał lezec, ale ona wczoraj dalej plamiła tylko mówiła ze mocniej i nie wiem czy to normalne??? Duphaston moze tak działac???? Robił jej tez USG i z dzidzia wszystko ok, ale to plamienie mnie martwi jednak....
Doczytałam na necie ze plamienie moze byc jeszcze kilka dni, wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok - z reszta nie ma innej opcji:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry