reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Kochane i ja Wam zycze wszystkiego co najlepsze z okazji świąt... dobrych i szybkich porodów, zdrowych maluszków i wszystkiego tego, czego najbardziej skrycie pragniecie w swoich sercach...
mlodam
mama Oleńki
Wesołych Świat Wielkanocnych,
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
Spełnienia marzeń...
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
Spełnienia marzeń...
createdbylove
Fanka BB :)
hej
Wpadlam tylko napisac, ze rowniez zycze wszystkim Wesolych Swiat )
U mnie bez zmian, mam co raz silniejsze bole brzucha, czuje, ze rozwiazanie nastapi wczesniej niz sie wydawac moglo
Buziaki w brzuszki i dla Malych Pociech
Wpadlam tylko napisac, ze rowniez zycze wszystkim Wesolych Swiat )
U mnie bez zmian, mam co raz silniejsze bole brzucha, czuje, ze rozwiazanie nastapi wczesniej niz sie wydawac moglo
Buziaki w brzuszki i dla Malych Pociech
Cześć
Wiem że ostatnio bardzo żadko bywam( Postaram się to jakoś naprawić... Dziś wpadłam tylko z życzonkami.
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Wiem że ostatnio bardzo żadko bywam( Postaram się to jakoś naprawić... Dziś wpadłam tylko z życzonkami.
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
Wpadłam tylko zyczyc Wszystkim spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych i szczesliwych rozwiazan!!!!
Dziewczyny mam bardzo wazne pytanie...moja siostra jest w 13tc i w tamtym tyg plamiła na brazowo - pojechała do gina zrobił badania i kazal lezec....niby przeszło a dzis znów plami - moim zdaniem powinna jechac do szpitala - jak myslicie????
Pojechała...czekam na wiesci...martwie sie....
Wpadłam tylko zyczyc Wszystkim spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych i szczesliwych rozwiazan!!!!
Dziewczyny mam bardzo wazne pytanie...moja siostra jest w 13tc i w tamtym tyg plamiła na brazowo - pojechała do gina zrobił badania i kazal lezec....niby przeszło a dzis znów plami - moim zdaniem powinna jechac do szpitala - jak myslicie????
Pojechała...czekam na wiesci...martwie sie....
Ostatnia edycja:
J
jaewa
Gość
Wszystkiego co najpiekniejsze z okazji swiat wielkanocnych Kochane, spelnienia marzen i duzo buziakow :***
Monisia mam nadzieje ze siostra wsio ok.... :*
Monisia mam nadzieje ze siostra wsio ok.... :*
majqa1
mama 2+2 :-)
Ja też życzę spokojnych, zdrowych Świąt
Monisia - &&&&& za siostrę
Monisia - &&&&& za siostrę
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
Dzieki dziewczyny....gin powiedział siostrze ze jakies naczynko jej pekło w szyjce i dlatego plamienie, przepisal duphaston i kazał lezec, ale ona wczoraj dalej plamiła tylko mówiła ze mocniej i nie wiem czy to normalne??? Duphaston moze tak działac???? Robił jej tez USG i z dzidzia wszystko ok, ale to plamienie mnie martwi jednak....
Doczytałam na necie ze plamienie moze byc jeszcze kilka dni, wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok - z reszta nie ma innej opcji
Dzieki dziewczyny....gin powiedział siostrze ze jakies naczynko jej pekło w szyjce i dlatego plamienie, przepisal duphaston i kazał lezec, ale ona wczoraj dalej plamiła tylko mówiła ze mocniej i nie wiem czy to normalne??? Duphaston moze tak działac???? Robił jej tez USG i z dzidzia wszystko ok, ale to plamienie mnie martwi jednak....
Doczytałam na necie ze plamienie moze byc jeszcze kilka dni, wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok - z reszta nie ma innej opcji
Ostatnia edycja: