reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

to moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

reklama
Cześć pamiętacie mnie jeszcze

Jakoś się zbieram powoli do kupy - masa załatwiania pozwala mi choć na chwilę się oderwać od smutnych myśli

Maran śliczne dziewczynki - jak Maja ładnie główkę dźwiga

maran śliczne masz córcie ;-)
sorbuś trzymaj się dzielnie masz jeszcze nas :-)
wisienko jeszcze tylko naście tygodni i będziesz tuliła swojego bączka i zapomnisz o tych okropnościach jak zgaga czy pawik.

Jejciu normalnie dziewczyny rodźcie bo chce już wasze dzieciaczki oglądać :-D

marylko wózek wypaśny choć ja jestem zwolenniczką czterokołowców ;-)
mloda zdrówka kochana zdrówka ;-)

A u mnie powoli do przodu ,aż trudno uwierzyć jak ten czas leci moja mała za niedługo miesiąc skończy.
Ciąża za mną chodzi he he ,aż mąż zabronił mi czytać forum bo jak to mówi jeszcze się nakręcę :-D

Witajcie,
widzę, że tu zmiany ... SOL wywiało hmmm

Maran - słodkie córeczki
Marcepanek - poczekaj choć połog niech się skończy ;)
Maryla - ja też 8,5 kg na plusie od początku

ok uciekam prasować
miłego popołudnia

majqa to tylko mój pociąg do brzuszka i tych wspaniałych emocji związanych z rozwijającym się życiem we mnie ,ale już raczej na trzecie dziecko się nie zdecyduje.
Bo jak przypomnę sobie ile to problemów i komplikacji i że nie zawsze kończyło się to dobrze...
[*] to stwierdzam ,że moja dwójeczka to max i będę sobie co najwyżej wzdychała jak to fajnie jest mieć brzuszek itp itd ;-)
maggy ale Ty to masz dopiero jedno ,a ja już dwa heh ;-)
A właśnie patrze sobie tak codziennie na swój suwaczek i nie mogę się zebrać by go zmienić mam do niego sentyment :zawstydzona/y:
Hih wracając do żartów może się przyda jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
Magyy ja chciałam i będę mieć na początek jedno ;-) ale czesto widziałam podwójne wózeczki ;-) no i ominęło - przynajmniej tym razem ;-)

co do listy cieżarówek to niestety nie mam takiej, jakby kto przypuszczał, że jej nie będzie to można było choć dane spisać a tak to każdego pytaj, a i wiele dziewczyn nie ma czasu na wchodzenie na forum. Z tego co ja wiem, to teraz kolej powoli na Iwonkę :-)

Leżałam i lezałam i g to dało. Znowu mam chyba okres złego samopoczucia. A zgaga to taka, ze myslałam, ze się palę.
Marcepanku, Maggy dzięki że mnie żałujecie
Co do bliźniaków ja patrzę z rozrzewnieniem na podwójne wózki. Ale cóz nie udało się.
Maggy no myslę o drugim, na razie mnie nie zniechęciła nawet ta okropna ciąża. I wiem, ze bedzie musiało być szybko. Najlepiej jakbym juz była w ciązy gdy Emisia skoczy roczek. Jesli oczywiście rzeczywistośc pozwoli.

Cóż ja się chyba położę spać, mam nadzieję, ze jutro będzie ciut lepiej

reklama
a ja marzę by ta ciąża szybko się skończyła bo też kiepsko ją znoszę - no i to ostatnia póki mi się nie odwidzi np. po 30-ce...

dobranoc

Do góry