reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
ja też czasu dużo nie mam, ale na ile mi czas pozwala staram sie zaglądać bom chyba jest uzalezniona od BB ;) no i ciekawam co tu sie dzieje a teraz tuż przed wysypem porodów to w ogóle nie moge sie doczekać :)

wisienka działa :)

Maryla - jutro mam wizytę i mam nadzieję, że płeć się nie zmieni ...;) a samopoczucie ostatnio do bani, zmuszam się, żeby coś zrobić bo święta tuż tuż - odsprzątane niby mam bo po remoncie ale wiadomo w domu zawsze jest coś do zrobienia....
ja zaczynam sprzątanie od poniedziałku, normalnie pewno puźniej bym zaczeła ale teraz musze to wszystko sobie rozłozyć :)

dziewczyny to chyba normalne że nie mamy czasu by non stop siedzieć przy bb, ja sama nie mam i wiem ze jak Bartek sie urodzi to na poczatku na pewno nie będe miała jak do Was zajrzeć - po prostu wszystko w miare możliwości :)
i tak jak mówi Maran uzaleznienei jednak jest :) no i niedługo worek sie rozsypie :)

Cześć dziewczyny.
Straszne pustki nastają :-(
Może wprowadzimy jakiś limit pisania postów bo pewnie między innymi na nadrabianie nie ma się czasu...a ja tak strasznie czekam ,aż wszystkie się rozpakujecie i pokażecie swoje maluszki.
A poza tym związałam się z wami bardziej niż z rodziną ;-) he he ;-)
życzę wszystkim udanego dnia pomimo tej szarej pogody ;-)

Cześć:)

Melduję się wkońcu i ja:)) Ale czytałąm na bieżąco, tylko weny do pisania jakoś brak... Ale to prawda że człowiek się zżywa i potem tak jakoś nijako jak nie można poczytać co tam słychac...

A z czasem to normalne... wiosna teraz, no i przygotowania na przyjście maluchów też już coraz intensywniejsze... Jak się już zaczną rodzić to pewnie też chwilę cisza będzie...

wisienka jak Ty sobie radzisz z tymi mdłościami?? Ja dziś od rana nie mogę złózka wstać tak mi niedobrze... a już daaawno tak nie miałam.. spółczuję strasznie...

Witam kochane!!!!
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobic 2 tyg:zawstydzona/y:Mam nadzieje ze wybaczycie???
Ostatnio byłam ogladac wózek Implast i myslałam ze jestesmy zdecydowani, ale dzis wesxzłam w moim miescie do sklepu i o dziwo spodobał nam sie wózek TAKO JUmper X Piratz - ma kilka plusów, które za nim przemawiaja - nizsza cena o 600 zł, wykonany z lepszego materiału, ten w Implascie to taka lajkra, co sie zaciaga, bo juz nawet w sklepie zauwazyłam, raczka z eco skóry bardzo solidna, a w Implascie z pianki, a prowadzi sie bardzo podobnie i tez wszystko wpinanie na stelaz - takze sie zastanawiamy, ale wiecej przemawia za TAKO, choc moja Zuzia miała starego TAKO i mi sie nie widział, ale ten ma juz nowoczesny wysoki stelaz, wiec chyba zmienie zdanie....
Ogólnie powoli kupujemy wyprawke, takze jestem w swoim zywiole:tak:
Czuje sie dobrze nie liczac kregosłupa, ale to standart wiec nie narzekam, choc nie moge doczekac sie juz porodu:-D
Buzka dla Wszystkich :***
Wstawiam link do tego wózeczka i prosze o opinie - podoba nam sie kolor 01 czarno-błekitny http://allegro.pl/tako-jumper-x-5w1-piratz-pik-serca-2011-15x-gratis-i1533941106.html
Własnie sie skapłam ze zaczał mi sie 8 miesiac:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Monisia, widziałam ten wózeczek także na żywo i gondolka bardzo mi się spodobała:tak:
tyle, że już spacerówka nie koniecznie ze względu na budę, dziwnie jak dla mnie one wyglądają, ale o gustach się nie rozmawia;-)

co do bb, to na bank jak Mikołaj się urodzi, to będę sporadycznie zaglądać... bo wiadomo, że mama będzie na każde skinięcie, a poza domkiem także trzeba będzie się zająć :)) i szczególną uwagę zwrócić na mężusia, aby to nie czuł się odtrącony :))

Ostatnia edycja:
Witam ...

mała śpi, więc mam kilka minutek, żeby wyciągnąć nogi i poczytać;-)
... choć rzeczywiście do nadrabiania dziś niewiele ...

Wiśeńka, pochwal się, co Ci się śniło !!! widzę, że mała królewna będzie Emilką :-) ślicznie !!!
a pomysł z drugim maluchem popieram ;-)
Monisia, wózeczek fajny ... koleżanka ma i sobie chwali :tak:
chociaż mi się nie widzi ten fotelik samochodowy :no: do zestawów 3w1 Implasta też widzę, że wrzucają głównie jakieś wynalazki z gatunku 'no name'...
ja popełniłam ten błąd przy pierwszym dziecku i miałam byle jaki fotelik ... dlatego teraz tak zwracam na to uwagę !!!
nie chcę Ci robić wody z mózgu, ale zobacz sobie np. taki zestaw
3w1 FYN 4ds jedo 2011+fotel recaro young profi (1536464833) - Aukcje internetowe Allegro
fajny wózeczek porządnej firmy w podobnym stylu jak Tako czy Implast ... i do tego na prawdę bezpieczny fotelik :tak:
Marcepanek, jak tam u Was ??? jak Ty sobie radzisz, jak dzieciaczki ???
majqa, ja też powoli muszę się zabrać za zniesienie kartonów z piwnicy i zrobienie przeglądu ciuszków :tak:
jak dziś samopoczucie ???

no i wreszcie muszę się umówić do lekarki żeby ustalić co robimy ze szczepieniami ... bo czasu coraz mniej :szok:

reklama
monia mdłości kwestia przyzwyczajenia.Jak męczy mnie tylko rano to jest dobrze, jak caly dzień to też wymiekam. Może to u mnie też dlatego tak lekko teraz przychodzi, ze wcześniej wymiotowałam po 9-12 razy dziennie. Więc te raz czy dwa to prawie nic:-)
monisa fakt 8 miesiąc:-) Na temat wózka słyszałam różne opinie i juz teraz wiem, ze ile ludzi tyle opini
Jol cóż sniło mi się, ze Emilka zrobiła swoją pierwszą kupkęa my z Polem zachwycalismy się jak złotem:-DEmilka wybrana była jeszcze dla Dzwoneczka naszego i musieliśmy teraz tylko dojrzeć do tego imienia. Tak miała na imie moja mama, imie sliczne i tradycyjne w naszej rodzinie. A wózek cóz tez nieźle kosztuje. Ja kupie fotelik osobno a wózek o którym myslę ma możliwośc nałożenia fotelika maxi cosi

Do góry