reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewelcia, na dzień dzisiejszy nie mam zielonego pojęcia:-p
nigdy nie odważyłam się kupić wagi:sorry2:

ale z kilogram na bank doszedł, oby tylko:-D:-D

Nika
powitać :**

co do biustu jak ostatnio przyrównałam stanik sprzed ciąży, to miałam niezły ubaw:-D:-D
gdzie ja bym go teraz założyła:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mlodam, ja tą smykałkę przejęłam od mamy, jest o wiele taniej, niż bym miała krawcowej powierzyć przeróbki ;-)

Nika
, sterczą dwa muzykanty ;-)

Ewcia
, eeee tam...kg mało istotne, najważniejszy Mikoś ;-)

ewcia ja z Mają przytyłam 17kg a po porodzie odrazu zeszło mi 12kg wazylam sie gdzieś z tydzien po porodzie, wiec nie ma co sie stresować :)
a tak w ogóle witam wszystkie babeczki

Ewela, też jestem tego zdania:tak:
nieważnie ile na plusie najważniejszy Maluszek:tak:
i nawet rozstępy mam gdzieś:-p
jeżeli to ma być cena bycia Mamą, to ja się tam cieszę :))

Maran, ja wiem, że to zejdzie :))

RE :)))

Wisieńka, z moimi gabarytami dość krucho...póki co utyłam 5,5kg, wszystko poszło w brzuszek...staniki sprzed ciąży, bo cyc wcale nie urósł, jest zaledwie okrąglejszy - dobre i to ;-)

Maryla, Twój wózek mi się straaaaaaaaasznie podoba...nawet mam go na liście rozpatrywanych ;-)
A Kamillo jaki zadowolony :-D

Nika, wyprzedaże są najlepsze :-D

Mlodam, ślicznie Cię wybrzuszyło ;-)

A ja się wzięłam za marszczenie firanki dla Małego, ale coś mi dziś nie idzie, na dodatek jakoś krzywo i muszę zaczynać na nowo...wrrr...
no Kamil stwierdził że lubi sie hełpić tym wózkiem :) hahaahahaha on to potrafi mnie rozbawić :)

fajnie że sie Wam podoba :) a K cały weekend przezywał i kazdemu wózek pokazywała :) i babci kazał nim jeździć zeby sprawdziła :) - nasmiałam sie z niego ale to dobrze że tak reaguje :)

Ewcia, dokładnie...
No ja póki co zero rozstępów...zobaczymy, jak będzie później...

Maran, powitać*

Maryla, pewnie sam, by wskoczył, żebyś go pieszczotliwie poniańczyła i piersią nakarmiła hahahahaha ;-)

Coś ostatnio znów mnie sie "zboczeństwa" imają :-D

Wróciłam alesię pohaftałam na dobre, śniadnko poszło precz. Kuchnia blada:wściekła/y:
Ewelinka no u mnie tez cyc się nie ruszył i biustonosze nadal pasuja a ja nie kupuję nowych i czekam w nadziei, ze cos się ruszy:-)
Ewcia witaj. Piekne zdjecie na nk:-)
Cóz ja wam powiem, ze rozumie Sol. Pisała, że dla kompa mniej czasu poświęcała Karoli chce to zmienić. Jesli nie umie odłozyc forum na bok to dobrze zrobiła

Ewelcia, mi się pokazały z półtora tygodnia temu...
no, ale cóż na początku zrobiło się przykro, ale dziś mam to gdzieś :))

Dorota,
no w sumie...

Nika :-D:-D

reklama
Ewelina no i super, sporo kaski w kieszeni, ja z byle podwinięciem spodni muszę iść :-( ale cóż, nie każdy ma ten dar. A na na pomorze nie będę jechać do teściowej tylko po to bo kasowo się nie opłaca hihihi ;-)

Maran cześć :-) jak tam córcia i kolki? przeszło?
co do rozstępów to mam te co miałam na udach, tak po prostu - tendencja chyba, ale brzuszek na razie czysty i oby tak było, a jak nie to przeżyję.

Do góry