reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

to moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg
kurcze ale śliczne sa te Twoje córy przecudowne :)

Marcepanek dzieki :)

witam sie z rana przy goracej czekoladzie i super humorku :) od rana tańcze przy smerfach a K ma ze mnie łacha bo jem , skacze na piłce i tańcze jednoczesnie :) i podśpiewuje między kęsami :)
ale zaraz trza sie zabrać za prasowanie :(

odnośnie stronek z danymi to sol mi wysłała na maila - własnie odebrałam i już wklejam :) staraczki2011.za.pl i Staraczki na 2011 sprubuje tez pod suwaczek je wkleić ale nie wiem czy mi sie uda niech ktoś jeszcze sobie je wklei tak w razie wu
aaa i Sol pisała że jak ktoś będzie chciał to ma wysłac jej pw albo maila a możecie tez do mnie to ja jej przesle :)

reklama
Hej Kobitki,

Wpadam napisac ze zyje. Ostatnio nie pisalam bo nie bylo co.... Wczoraj bylam u lekarza, mala zdrowiutka, duza jak na 34 tydzien, ciagle glowka w dol...Cesarka przewidziana na poczatek 2 tygodnia maja. Doktorek powiedzial ze jak sie bedzie cos szybciej dzialo to zaraz na stol...Zobaczymy ile sie jej jeszcze chce posiedziec u mamy w brzuszku. Ja juz mam niezle gabaryty i 12 kg na + ale sie ciesze bo ze mnie to taka chudzina zawsze ;)
Maran widzialam fotki sliczne dziewczynki :)
Maggy wytrwalosci Kochana, przy drugim bedziesz miala juz wprawe ;)
Sorbus tulam do serducha :*
Wisienka ja to mam taka zgage ze az mnie pali...zwlaszcza wieczorem.... :(

Szkoda ze Sol odeszla :(

Nie nadrobie Was nie mam szans. Reszte dziewuszek sciskam i zycze milego dnia.
Zaraz biore sie za kolacje. Buzaki

Witam sie. Znów nie spałam dobrze. Pobudka przed 5tą, hafcik i nie mogłam juz spać. Zasnełam koło 10tej i obudziłam sie o 12tej z bólem głowy.
majqa ja tez marze o tym, zeby już był 39tc :zawstydzona/y:Mam dośc.
Marylka Ja tez dostałam te linki od Sol i nie wiem, ze zauwazyłąś ten z terminami działa a ten ze staraczkami nie. No i może go niech któras wklei w sygnature u siebie a jak sol przyśle tez dobry to jakas staraczka wklei u siebie.:-)Jaewa jakże ci zazdroszczę , ze masz juz tak blisko

Hej dziewczyny, wpadłam zerknąć czy wszystko u was w porządku :-)

Z rozpakowujących się zaraz po Krakowiance będzie pewnie Poziomki, jako, że dali jej czas do końca tygodnia i od przyszłego będą wywoływać, jeśli bliźniaczki same się nie wyklują. Sytuacja Misi też nie jest jednoznaczna, udało się powstrzymać akcję i w sumie teraz wisi jedną nogą nad porodem. Jak worek się rozsypie tak będzie się sypał i sypał ;-):-)

Pozdrawiam wszystkie wystarane i już obdarowane maluszkami :-)

witam i ja

kiepskie mam samopoczucie
wszystko ciągnie, boli i niedobrze mi ....
a jednak będziecie miec synka :) superrrrr no i powiem Ci że mi tez jest ostatnio niedobrze :( najgorzej że budze sier w nocy z tego powodu :(

Hope masz racje jak sie rozwiąże worek to już "poleci" :) a tobie też już duzo nie brakuje :)

Maryla - jutro mam wizytę i mam nadzieję, że płeć się nie zmieni ...;) a samopoczucie ostatnio do bani, zmuszam się, żeby coś zrobić bo święta tuż tuż - odsprzątane niby mam bo po remoncie ale wiadomo w domu zawsze jest coś do zrobienia....

Witam ...

widzę, że Sol podjęła decyzję, która ostatnio i mnie chodzi po głowie ;-)
mało mnie ... a właściwie w cale, bo chociaż bardzo Was wszystkie polubiłam, to po prostu szkoda mi na siedzenie przed kompem czasu, który mogę poświęcić córze ... a lada moment dwóm córom :tak:
zwłaszcza, że teraz robi się pogoda i jak najwięcej czasu staramy się spędzać poza domem :tak:

mam nadzieję, że zrozumiecie i nie będziecie mieć nic przeciwko jeśli zaglądnę raz na jakiś czas podczytać co u Was i skrobnąć parę zdań ...

Maran, śliczne masz dziewczynki !!!
majqa, Wisieńka ... mam nadzieję, że szybko i przy w miarę dobrym samopoczuciu zleci Wam czas do tego 39 tyg :tak:
Wisieńka ... a co do podwójnych wózków ... zafundujcie sobie maluchy rok po roku :-pja bliźniaków też nie mam, ale podwójna fura już stoi w garażu ;-)
Hope, rzeczywiście, patrząc na suwaczki, to lada moment będzie się działoooooo ;-)

reklama
jol - ja tez mam mało czasu by tu zaglądać. Staram się choć raz dziennie coś napisać a i tak nie zawsze się uda. Dziś wyjatek bo naprawdę kiepsko się czuję. No i już trzeba powoli brać się za pranie dziecięcych ciuszków :)

życze wszystkim dobrej nocy

Do góry