reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisieńka, też tak czekałam z nadzieją, że z małego B wskoczy mi chociaż na większe C...a tu lipa...nie nada mi mieć cyca ;-)

Ewcia, kto jak kto, ale my wiemy najlepiej, że nie ważne kg, rozstępy, czy drożdżówka na twarzy, byle, by Dzieci przyszły na świat zdrowe i o terminie ;-)
A wszystkie pipencje, które na to narzekają...cóż...lekko bym poddusiła, by dziękowały Bogu za to co mają...

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, też tak czekałam z nadzieją, że z małego B wskoczy mi chociaż na większe C...a tu lipa...nie nada mi mieć cyca ;-)

Ewcia, kto jak kto, ale my wiemy najlepiej, że nie ważne kg, rozstępy, czy drożdżówka na twarzy, byle, by Dzieci przyszły na świat zdrowe i o terminie ;-)
A wszystkie pipencje, które na to narzekają...cóż...lekko bym poddusiła, by dziękowały Bogu za to co mają...

Święte słowa:tak:

No nic kochane, fajnie się siedzi, ale czas wracać do obowiązków...trzeba dokończyć firankę, wyprać, wyprasować i teoretycznie można zawiesić...i wziąć się w końcu za obiadek, no sam się nie zrobi....

Zatem, życzę wszystkim uśmiechniętego dnia!!!!!!!!!!
Dbajcie o siebie kwiatuszki i proszę ugłaskać brzuszki :-D

Ewelka co tu kurcze drożdżówka na twarzy:-D
mlodam jak ja się będę dalej tak czuć to jutro z tobą nie pojadę. Znam się dobrze i takie eskapady zawsze odchorowuję a jak mnie dzis tak meczy to nie wiem co będzie jutro i nie chciałabym z workiem jeździź a potem zdychac przez kolejne 2 dni. I na dodatek brzuch mnie boli od haftów bo strasznie mnie szarpie:-(

Ewcia, dokładnie...
No ja póki co zero rozstępów...zobaczymy, jak będzie później...

Maran, powitać*

Maryla, pewnie sam, by wskoczył, żebyś go pieszczotliwie poniańczyła i piersią nakarmiła hahahahaha ;-)

Coś ostatnio znów mnie sie "zboczeństwa" imają :-D
on i tak mi sie jakoś do cycka dobiera ostatnio - a ja mówie bo Bartkowi mleko wypijesz - choć jeszcze nie mam ale jak zaciągnie to kto wie :) hahahahahaha

nie nadążam dziś za wami :( ide sie troche polenić i polezakować bo zgaga męczy i leń z dupy nie wyszedł :)

Ja już kawuchę wypiłam i mykam przygotować obiadek :))

potem jakieś prasowanko i może popatrzę już które ubranka do szpitala spakować:confused:

no nic Kochane, uciekam, może jeszcze później zajrzę:tak:

EWELINKA EWCIA do zobaczenia***

WISIENKA biedna jesteś z tymi mdlościami...

Ja też mykam rozwiesić pranie a potem coś na obiadek zrobić...

reklama
Wisienka :-( a ja tak się cieszyłam że z Tobą będę. Ale oczywiście rozumiem, choć mam nadzieję... Ozwę się później.
Ewelina, Ewcia miłego pichcenia ;-)

ja też uciekam, jadę na godzinkę do koleżanki a później do ogólnego, bo coś kaszel cały czas trzyma.
Miłego dzionka życzę.

Do góry