reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka ja ci powiem , ze x lander run, to był mój pierwszy plan. Mi się taki wózek czy np. implast bardzo podoba wizualnie. Bardziej nizte o których myslę. Ta zmiana u mnie to z powodu wielkości gondoli, wahaczy, składanej na płasko gondoli, ściąganych kółek i materiału. Mu bedziemy mobilni i np. Ballerina składa się do naprawde malych rozmiarów a w większości wózków gondoli nie da się spłaszczyć czy ściągnąc łatwo kółek. A my mamay bak od gazu w bagazniku i bedziemy mieć dwójkę dzieci z tyłu wtym jedno prawie 190cm. A spacerówkę kupię potem i tak nową bo te są brzydkie i duże. Chyba zostawię ją u taty w razie odwiedzin . Bo wózek ma czekac na trzecią pociechę.
mlodam czekamy na zdjęcie bo ja go nie widze. No a wyprawki obie już sa nasze od wczoraj. Są 0-3-6 m. Nawet na koncu aukcji widać nasze wisniowe w....a. Jeszcze dokupimy jakies ciepłe rzeczy typu polarkowy dresik i ewentualnie kilka mniejszych body i pajacyków bo większośc jest w rozmiarze 3-6 m i ciuszki mamy.

Nika to cudnie, ze Pati tak reaguje na braciszka. A on juz musi być spory skoro tak mocno kopie.Moja Emisia tez potrafi dac czadu. Z waga to jak ostatnio czytam dziewczyny raczej maja za mało niż za duzo na liczniku.

Ostatnia edycja:
reklama
Młodam hejka :)
Nika no zakupów to ciezko sobie odmówić zwłaszcza na promocji :)

Wisienka no dla mnie to co piszesz jest bez znaczenia :) skłana gondola i wielkość bo Bartek na pewno na cała zime w niej nie przejeździ bez względu na jej wielkość :) - ale tak jak już kiedyś mówiliśmy kazda ma inne wymagania i inny wózek kupi :) i dobry masz plan z wózkiem :) , mi tez sie tam spacerówki nie podobają :)
zaraz wstawie fotki wózka :)

Marylka No tak moja droga dokładnie taki miał byc gdy Emisia była Boryskiem:-D a tak jak mówisz każda musi przemyslec co dla niej najwazniejsze w wózku jest.
Mlodam no faktycznie juz troszkę cię wybrzuszyło:-)

Ide się połozyć bo znowu mam mdlości okropne i trzęse się jak galareta.

RE :)))

Wisieńka, z moimi gabarytami dość krucho...póki co utyłam 5,5kg, wszystko poszło w brzuszek...staniki sprzed ciąży, bo cyc wcale nie urósł, jest zaledwie okrąglejszy - dobre i to ;-)

Maryla, Twój wózek mi się straaaaaaaaasznie podoba...nawet mam go na liście rozpatrywanych ;-)
A Kamillo jaki zadowolony :-D

Nika, wyprzedaże są najlepsze :-D

Mlodam, ślicznie Cię wybrzuszyło ;-)

A ja się wzięłam za marszczenie firanki dla Małego, ale coś mi dziś nie idzie, na dodatek jakoś krzywo i muszę zaczynać na nowo...wrrr...

Witam i ja:-)

Rzuciłam tylko okiem na ostatnią stronkę więc wybaczcie:zawstydzona/y:

Marylka, wózio fajny, ale osobiście nie kupiłabym takiego:zawstydzona/y::sorry2:
no chyba, że byłby z 4-ma kołami to wtedy tak:tak:

co do Waszej wagi, to o czym Wy piszecie? Ja 2 tyg. temu miałam 14 na plusie:sorry2:

i Sol usunęła konto
:-(

Ewcia, powitać*
A na dzień dzisiejszy ile masz na + ?
Też bym chciała więcej utyć, by mieć doopsko i cyc...no cóż wszystkiego miec nie można :-D
A SOL pisała, że czeka na usunięcie konta...cóż...jej wybór...

a co się działo w weckend? SOL nie ma? kuchnia... co to się porobiło.
Marylka ładny wózio, mój ulubiony kolorek :-) Ja jeszcze nie zdecydowana, ale na pewno chcę na 4 kołach.
Ewelina dziękuję :-) powodzonka z firankami, podziwiam, bo ja noga do szycia :-(

Kurcze laski ale wam suwaczki pomykają pięknie :-)

Co do wagi to ja przybrałam dopiero jakieś 2,5kg.

MARYLKA wózio fajny a Kamil jaki zadowolony... A jak będzie tam Bartek leżał to już widzę jego minę dumnego taty...

EWCIA ja mam dopiero półmetek za sobą a Ty kochana już finiszujesz:tak::tak: waga nieważna byle by Maluchy zdrowo rosły...

MLODAM najwyższy czas na "wybrzuszenie" ślicznie...

EWELINKA mówisz że biust w miejscu stoi:-D:-D

WISIENKA bidulko...

reklama
a co się działo w weckend? SOL nie ma? kuchnia... co to się porobiło.
Marylka ładny wózio, mój ulubiony kolorek :-) Ja jeszcze nie zdecydowana, ale na pewno chcę na 4 kołach.
Ewelina dziękuję :-) powodzonka z firankami, podziwiam, bo ja noga do szycia :-(

Kurcze laski ale wam suwaczki pomykają pięknie :-)

Co do wagi to ja przybrałam dopiero jakieś 2,5kg.

Do góry