Wisieńka
Fanka BB :)
Marylka ja ci powiem , ze x lander run, to był mój pierwszy plan. Mi się taki wózek czy np. implast bardzo podoba wizualnie. Bardziej nizte o których myslę. Ta zmiana u mnie to z powodu wielkości gondoli, wahaczy, składanej na płasko gondoli, ściąganych kółek i materiału. Mu bedziemy mobilni i np. Ballerina składa się do naprawde malych rozmiarów a w większości wózków gondoli nie da się spłaszczyć czy ściągnąc łatwo kółek. A my mamay bak od gazu w bagazniku i bedziemy mieć dwójkę dzieci z tyłu wtym jedno prawie 190cm. A spacerówkę kupię potem i tak nową bo te są brzydkie i duże. Chyba zostawię ją u taty w razie odwiedzin . Bo wózek ma czekac na trzecią pociechę.
mlodam czekamy na zdjęcie bo ja go nie widze. No a wyprawki obie już sa nasze od wczoraj. Są 0-3-6 m. Nawet na koncu aukcji widać nasze wisniowe w....a. Jeszcze dokupimy jakies ciepłe rzeczy typu polarkowy dresik i ewentualnie kilka mniejszych body i pajacyków bo większośc jest w rozmiarze 3-6 m i ciuszki mamy.
Nika to cudnie, ze Pati tak reaguje na braciszka. A on juz musi być spory skoro tak mocno kopie.Moja Emisia tez potrafi dac czadu. Z waga to jak ostatnio czytam dziewczyny raczej maja za mało niż za duzo na liczniku.
mlodam czekamy na zdjęcie bo ja go nie widze. No a wyprawki obie już sa nasze od wczoraj. Są 0-3-6 m. Nawet na koncu aukcji widać nasze wisniowe w....a. Jeszcze dokupimy jakies ciepłe rzeczy typu polarkowy dresik i ewentualnie kilka mniejszych body i pajacyków bo większośc jest w rozmiarze 3-6 m i ciuszki mamy.
Nika to cudnie, ze Pati tak reaguje na braciszka. A on juz musi być spory skoro tak mocno kopie.Moja Emisia tez potrafi dac czadu. Z waga to jak ostatnio czytam dziewczyny raczej maja za mało niż za duzo na liczniku.
Ostatnia edycja: