reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

sol prima aprilisjuż był. `
Sto lat dla Karoli na te Trzy latka!!!
jolek
dziękujemy za wieści od Misi przekaż jeśli możesz ,że trzymamy za nich kciuki :-)

Dziewczyny ja to mam wrażenie ,że te nasze ciąże strasznie problemowe są :-( Dlaczego jak ktoś się stara zawsze ma pod górkę.
A moje hormony szaleją bo normalnie instynkt macierzyński odezwał się na dobre i aż chce się trzeciej dzidzi ;-) i czwartej i szóstej he he ale jak by mógł rodzić mąż ;-)
Życzę miłej niedzieli dziewczynki ;-)

reklama
Witam wszystkich :)

w sobote bylismy na wizycie :) od początku przytyłam 8,3 kg i w pasie mam już 108 cm :) cisnienie ksiązkowe troche podwyższony cukier ale nie mocno - mam jedynie ograniczyć i jak na razie wychodzi mi :) a Bartek to kawał chłopa jest słuchajcie on wazy już 2,433 kg masakraaaaaaaaaaaaaaa i ma włosy już na głowie :) szaleństwo :) i według tego jak rośnie to doktorek wpisał w karte termin porodu na 21 maja a nie 31 jak wyszło z obliczeń - no zobaczymy kiedy sie nam syn wykluje :) no i mały ciągle juz od jakiegoś czasu głowa w dół siedzi :) Babcia stwierdziła że jes za duży i lepiej żebym szybciej urodziła :) - szczera jak zawsze :) przywieźlismy już wózek do domu bo K wpadł w panike że mu wózek pobrudzą w sklepie :) z wózka jestem mega zadowolona puki co jest leciutki i zwrotny i wogule super jak dla mnie - już sie nie moge doczekac kiedy będzie my Bartka w nim wozić :)

a teraz ide Was nadrobić :)

Dzień dobry:-):-)

SOL spóźnione 100 LAT DLA KAROLI!!!!!

EWELINKA milo Cię znów widzieć...

MISIA trzymam kciuki&&&&&&&

MARYLKA widzę że humor dopisuje... A Bartek rzeczywiście spory już chłopak...

Witajcie ptaszynki.
Marylko jaki wózek zakupiłaś? jejku jaki ten twój synek wielki. No pięknie rośnie. A ty też kochana bardzo elegancko się rozrastasz. W sam raz. Ja mam na plusie od wyjściowej wagi 6 kg i 100cm w pasie.
Ewelinka ja się cieszę, ze tak leci bo z każdym tygodniem jestem spokojniejsza. Emisia coraz silniejsza i coraz bliżej nas. A jak tam Twoje gabaryty?
Nika dawno Cię nie widziałam:-)Co tam u ciebie słychować. Już wyprawkowo?A jak Pati na wieśc o braciszku?

A mój Pol zakupił wczoraj 2 paki ciuchów na alle. Kazałam mu sprawdzić jak tam moje aukcje na ciążowe ciuchy bo w dżinsy się już ledwo niestety mieszczę(oczywiście ciązowe) a on wpadł w amok zakupów dla ksiezniczki i licytował konczące się. No ale oczywiście pytał o zdanie.

Urocza wyprawka dla CÓRCI. WIOSNA_LATO.Duzo NOWYCH (1539607900) - Aukcje internetowe Allegro

32 szt. na wiosnę i lato, FIRMOWE, kolorowe BCM (1539429628) - Aukcje internetowe Allegro

zobaczcie.

nika a no na humor nie nazekam :) tylko leń sie w dupie zalęgł :)

Wisienka bardzo ładne te ubranka :) no i rosne rosne i rosnąć nie przestaje :) ale tez mi sie wydaje że raczej tak normalnie :) a wózek wybraliśli x-landera x-run - raczej nie w Twoim typie z tego co zauwazyłam ale ja jestem mega zadowolona z niego :) a wiecie co ma fajnego w spacerówce?? w podnużku jest ukryta kieszonka na zamek odpina sie ją a tam jest moskitiera przyczepiona na zatrzask i przypina sie ją na zamek do budy i żaden komar na spacerze nie ugryzie mi Bartka :) rewelka :)

WISIENKA hejka:-):-) A no dawno się nie "widziałyśmy" ... U mnie ok po czwartkowej wizycie wszystko dobrze - wkońcu zaczelam nabierać na wadze i mam kilo więcej niż przed ciążą a i brzuch mi wywaliło ostatnio i już mam 97 cm.Mały rośnie jak na drożdżach i jak kopie to już brzuchem rusza:-D:-D Pati szczęśliwa że będzie braciszek i myśli nad imieniem dla Niego;-);-) Chodzi i głaszcze i całuje brzuszek i mówi do niego. A Młody ją chyba słyszy bo jak tylko Pati się śmieje to On szaleje w brzuchu - M się śmieje że rodzeństwo nadaje na tych samych falach;-) W sobotę byłyśmy w CH i zaszalałyśmy trochę z zakupami ale trudno sobie odmówić jak była wyprzedaż:tak::tak: A u Ciebie córeczka została córeczką i coraz bliżej do przyjścia małej Księżniczki na świat:tak::tak:

reklama
Do góry