reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Hej Jos Kochana :* A kto bedzie pierwszy w kolejce? Bym musiala sprawdzic ;)
Co tam u Ciebie, all oki?
Ja spadam jakas kolacje wciagnac ;)

jaewa: nie wiem kto pierwszy, ale jakos zakodowalam z eteraz sie porody posypia :)
u mnie ok, wciaz sie staramy, nastawiam sie na kwiecien bardzo bardzo mam nadzieje, ze sie uda :)
ty kolacje, a u nas 10h30 i powoli dopiero dzien zaczynamy :)

Cześć:)

Sol powodzenia na szczepieniu:) I to widać że mała główką w górę?? Ostatnio na usg miała tak z boku ale tyłek i nogi na dole...teraz czuję że mi ciężko na przeponie wiec może faktycznie....

Jaewa śliczny brzuszek:) I sukieneczka też bardzo łądna!!

A ja dziś po wizycie u ginka. Bez zmian co akurat u mnie znaczy dobrze:) Powiedział nawet ze mogę wychodzić już na spacery. ale jak usłyszał że mieszkam na 3 piętrze to już trochę mniej pozwolił:) ale ogólnie moge więcej się po domu poruszać bo szyjka co prawda krótka ale trzyma więc jest ok. A jak za 3 tyg na usg się okaże że dalej ma te 3 cm to będe mogła normalnie funkcjonowac:))
Na szkołę rodzenia mam pozwolenie ale zakaz forsownych ćwiczeń... Ogólnie to zadowolona jestem:) A i mam zakaz dotykania brzucha... ja myślałam że tylko głaskać nei można... a jak się okazuje dotykać też (a ja sobie często np sprawdzałam czy mam twardy...)
Zaspokoiłam też swoje potrzeby towarzyskie dziś:) Byłąm w pracy (obsiadły mnie wszystkie i się wypytywały) i w starej pracy też i to samo:) Także nagadałam się na zapas:))

Miłego dnia:)

Witam was słonecznie z kąpiącym Emilkowo brzusiem. Pięknie na dworze. Pol ma wrćócic szybciej i jedziemy pogrilowac nad wodę.:-)Pewnie chce mi tą wycieczką wynagrodzić swój jutrzejszy wyjazd na 2 dni. Ma szkolenie z pracy.
Jaewa sliczny brzucholek, ciężaróweczko
Monia ciesze się , ze bez zmian

Witajcie

Wisieńka - ja mam implast driver od siostry, nie chcę inwestować w głęboki wózek - wolę kupić lepszą spacerówkę, no i powoli kupuję wyprawkę - jakby nie patrzył 9,5 tyg pozostało...

Misia - &&&&&&&&& dla Was
jaewa - okazały brzusio :)

a ja lecę bo mam sporo pracy a lenistwo mnie dopada ....

miłego dnia :)

Majka implasty mi się podobają i tez o nich myślałam. Ja też wolę dokupić lepszą spacerówkę bo fakt jej się dłużej używa ale gondolę tez musze kupić więc może uzywaną. Już sama nie wiem. Chcę żeby była duża. Chwal się co kupujesz:-)

Wisieńka - dużą i wygodną gondolę ma Baby Ace - ja go mam i mała w niej ładnie spała póki kołyski nie było. A potem na dworze w dwóch śpiworach miała jeszcze sporo miejsca :tak: Od tygodnia za to jeździ już w kubełku spacerowym bo leżeć nie lubi. A jest super profilowana spacerówka więc jak jest na leżąco to tak jakby leżała na tek podusi klin a w środkowej pozycji jak w foteliku samochodowym :tak: A i cena przyjemna :tak: I jest opcja fotelika :tak: A prowadzi się go bosko :-D

reklama
Do góry