reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Idę strzelić baranka :-D Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni :-p Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę :no: :sorry:

Hej dziewczynki:*
Wpadam z pozdrowionkami:*
My dzisiaj podpisalismy umowe na wynajem nowego mieszkanka, wiec juz oficjalnie moge sie w starym pakowac:-)
Mam nadzieje ze wybaczycie mi nieobecnosc..

Buziaki dla wszystkich:*

Ale tu cisza :happy2:

My po wizycie, Wojtuś waży 1730g :happy2: ułożony główką do dołu także super:happy2: Szyjka długa i zamknięta. Za 2 tygodnie mamy usg dokładnie (ostatnie) a wizyty już do końca co 2 tygodnie. Na napinanie brzusia mam brać nospe a jak nie przejdzie to dzwonić za tydzień. I jedyne co złe to grzybol się przy patoczył także dostałam czopki:no:
Lekarz zrobił zbliżenie na buziaczka i jaki śliczny a jaki ma nosio cudowny:happy2::happy2: Ahh..

Z piesiem też dobrze tylko ma lekkie zapalenie trzustki ale jest już na diecie i dostał specjalną karmę także też będzie dobrze. Także na szczęście skończyło się tylko na niedoczynności tarczycy.
Ja nadal czekam aż nam wodę włączą bo już nie mogę:no: Kupiliśmy świeżutkie ciepłe bułeczki ale za nim je zjem muszę pozmywać także już mnie nosi:wściekła/y::-p

Maggy będzie dobrze, ja już się nie mogę doczekać tych nie przespanych nocy:-p:-p
Wiem, wiem zaraz mi napiszecie, że szybko mi się odechcę ale na razie jestem na etapie, że nie mogę się doczekać:happy2:

Miłego wieczoru.

Hej Laski,

Ja tylko wlatuje sie przywitac...mielismy jechac do domu dzisiaj ale S musi zostac dzien dluzej w pracy.
Do tego chyba przypaletalo mi sie zapalenie pecherza wrrr i zla jestem... :(
Nie wiecie przypadkiem czy Furagin mozna brac w ciazy?

Buziaki i milego dnia :*

Idę strzelić baranka :-D Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni :-p Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę :no: :sorry:
no to niexle masz ;-)
MARYLKO - jakos nie mam siły siedziec przy kompie:zawstydzona/y:W nocy nie spie, wstaje o 5.30 i jestem do d***:-(
oj bidulko tulam mocno , ja jakoś ostatnio mam mega dużo energii - chyba przez słonko :) no w sumie tą energie mam dopiero dwa dni ale jest :)

Hej dziewczynki:*
Wpadam z pozdrowionkami:*
My dzisiaj podpisalismy umowe na wynajem nowego mieszkanka, wiec juz oficjalnie moge sie w starym pakowac:-)
Mam nadzieje ze wybaczycie mi nieobecnosc..

Buziaki dla wszystkich:*
no to superowo :) moje gratulacje :)

Misia super że wszystko ok :) ekstra :) i że z piesiem lepiej :)

Ewa ja nie mam pojecia może Sol będzie wiedziała

a mnie będzie mało na razie bo uwaga uwaga od dziś zaczynamy remont pokoju Bartka :) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak sie ciesze :):):)) zaraz ma przyjść fachowiec :):)):)):):):):):):):):):)

reklama
jaewa - można :-) nie ma wpływu na maluszka :tak: ale na wizycie będziesz musiała o tym lekarzowi powiedzieć że brałaś bo w końcówce każdą infekcję trzeba zgłaszać :tak:

maryla - już dzisiaj lepiej - chociaż przed chwilą było plus 7 co mnie zmartwiło i musiałam znowu termostat regulować :dry: pierdziele - chcieliśmy zwykłą lodówkę bez bajerów bo takie wolniej się psują to nam się po dwóch latach zepsuła :dry: jak padnie zupełnie to kupuję taką bajerancką - jak się zepsuje to przynajmniej będę wiedziała czemu :wściekła/y: :-p

Myślę co na obiad i nie mam pomysłu i nie mam mięsa w domu bo wszystko z zamrażalki jest u mojej mamy a odbieram po 16 dopiero :dry: i nie mam jak wyjść bo mżawka jest :dry:

Do góry