reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Idę strzelić baranka :-D Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni :-p Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę :no: :sorry:

Hej dziewczynki:*
Wpadam z pozdrowionkami:*
My dzisiaj podpisalismy umowe na wynajem nowego mieszkanka, wiec juz oficjalnie moge sie w starym pakowac:-)
Mam nadzieje ze wybaczycie mi nieobecnosc..

Buziaki dla wszystkich:*

Ale tu cisza :happy2:

My po wizycie, Wojtuś waży 1730g :happy2: ułożony główką do dołu także super:happy2: Szyjka długa i zamknięta. Za 2 tygodnie mamy usg dokładnie (ostatnie) a wizyty już do końca co 2 tygodnie. Na napinanie brzusia mam brać nospe a jak nie przejdzie to dzwonić za tydzień. I jedyne co złe to grzybol się przy patoczył także dostałam czopki:no:
Lekarz zrobił zbliżenie na buziaczka i jaki śliczny a jaki ma nosio cudowny:happy2::happy2: Ahh..

Z piesiem też dobrze tylko ma lekkie zapalenie trzustki ale jest już na diecie i dostał specjalną karmę także też będzie dobrze. Także na szczęście skończyło się tylko na niedoczynności tarczycy.
Ja nadal czekam aż nam wodę włączą bo już nie mogę:no: Kupiliśmy świeżutkie ciepłe bułeczki ale za nim je zjem muszę pozmywać także już mnie nosi:wściekła/y::-p

Maggy będzie dobrze, ja już się nie mogę doczekać tych nie przespanych nocy:-p:-p
Wiem, wiem zaraz mi napiszecie, że szybko mi się odechcę ale na razie jestem na etapie, że nie mogę się doczekać:happy2:

Miłego wieczoru.

Hej Laski,

Ja tylko wlatuje sie przywitac...mielismy jechac do domu dzisiaj ale S musi zostac dzien dluzej w pracy.
Do tego chyba przypaletalo mi sie zapalenie pecherza wrrr i zla jestem... :(
Nie wiecie przypadkiem czy Furagin mozna brac w ciazy?

Buziaki i milego dnia :*

Idę strzelić baranka :-D Jak do wczoraj miałam +17 stopni w lodówce bo była zepsuta tak dzisiaj mogłabym zabić jogurtem bo miałam w lodówce -8 stopni :-p Dzwonie po kolesia zaraz niech ją wreszcie wyreguluje bo padnę :no: :sorry:
no to niexle masz ;-)
MARYLKO - jakos nie mam siły siedziec przy kompie:zawstydzona/y:W nocy nie spie, wstaje o 5.30 i jestem do d***:-(
oj bidulko tulam mocno , ja jakoś ostatnio mam mega dużo energii - chyba przez słonko :) no w sumie tą energie mam dopiero dwa dni ale jest :)

Hej dziewczynki:*
Wpadam z pozdrowionkami:*
My dzisiaj podpisalismy umowe na wynajem nowego mieszkanka, wiec juz oficjalnie moge sie w starym pakowac:-)
Mam nadzieje ze wybaczycie mi nieobecnosc..

Buziaki dla wszystkich:*
no to superowo :) moje gratulacje :)

Misia super że wszystko ok :) ekstra :) i że z piesiem lepiej :)

Ewa ja nie mam pojecia może Sol będzie wiedziała

a mnie będzie mało na razie bo uwaga uwaga od dziś zaczynamy remont pokoju Bartka :) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak sie ciesze :):):)) zaraz ma przyjść fachowiec :):)):)):):):):):):):):):)

reklama
jaewa - można :-) nie ma wpływu na maluszka :tak: ale na wizycie będziesz musiała o tym lekarzowi powiedzieć że brałaś bo w końcówce każdą infekcję trzeba zgłaszać :tak:

maryla - już dzisiaj lepiej - chociaż przed chwilą było plus 7 co mnie zmartwiło i musiałam znowu termostat regulować :dry: pierdziele - chcieliśmy zwykłą lodówkę bez bajerów bo takie wolniej się psują to nam się po dwóch latach zepsuła :dry: jak padnie zupełnie to kupuję taką bajerancką - jak się zepsuje to przynajmniej będę wiedziała czemu :wściekła/y: :-p

Myślę co na obiad i nie mam pomysłu i nie mam mięsa w domu bo wszystko z zamrażalki jest u mojej mamy a odbieram po 16 dopiero :dry: i nie mam jak wyjść bo mżawka jest :dry:

Do góry