reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
ewcia : u nas spokoj i harmonia ze az nudno ;)
mlodziez spi, ja poprasowalam teraz wietrze salon i kuchnie
za oknem slonce ale tylko 12 stopni ( wczoraj bylo 16 w cieniu w sloncu 19-20!!!)
czekam az poldek wstanie i idzmeuy na dwor, szkoda sie kisic :)

Dobry wieczór:happy:

Ja dzisiaj byłam u Mamusi troszkę a teraz jesteśmy w domku i zaraz się kładę bo nie mogę wysiedzieć tak mnie kręgosłup boli:-( Tylko muszę wziąć prysznic po za 2 godziny wyłączają nam wodę i do jutra do 23 nie będzie:wściekła/y:
Jutro mamy też wizytę u ginka na 19.20 także wieczorkiem dam znać co i jak na odpowiednim wątku:happy: a wcześniej mamy usg piesia naszego także pewnie nie będę miała chwili żeby wejść, dopiero wieczorkiem.

U Nas dzisiaj smutno bo Babcia musiała uśpić piesia. Miał dzisiaj operację bo okazało się,że ma guza na śledzionie... Jednak w trakcie operacji okazało się, że nie tylko na śledzionie a i na jelitach, wątrobie i jeszcze gdzieś... Nie miał szans żeby żyć, bardzo złośliwy nowotwór :-( Biduś miał 5 lat dopiero....

Lecę Kochane bo plecy mi pękną zaraz :-( papapa

Ale malo naprodukowalyscie jak spalam ;)
u mnie dalej leje...wychodzic sie nie chce.... S w pracy, jutro wracamy...

Maggy musisz mi napisac co i jak z tym karmieniem ;) Dziekuje Ci za wyczerpujace sprawozdanie ;) :*
Ja juz dzisiaj kupilam dwie koszule do szpitala ale z Allegro bo tutaj sa tak drogie ze nie ma roznicy czy kupie w Polandzie + koszty przesylki...i tak taniej wychodzi....;-) Ucaluj Kevinka :* :)

Juz znowu nie pamietam co mialam ktorej napisac...

Moj doktorek jest na urlopie ale zastepuje go jego kumpel i chce mnie koniecznie zobaczyc w 32 tyg czyli mam wizyte 23/03.
Podobno ten 32 tydzien jest wazny. Sprawdzalam na necie z ciekawosci i tylko pisze ze mierza dziecko, okreslaja wage, patrza jak sie rozwija i czy nie ma niedotlenienia z powodu zmniejszajacego sie miejsca w macicy. Pojde ale sama bo S bedzie w pracy ale to i tak jeszcze 2 tyg ;)

Oki zycze Wam milego dnia jak wstaniecie :*:-D

Hej dziewczyny. Pusto się zrobiło na wystaranych... U mnie pada i też weny nie mam do pisania. Pobudki juz o 5tej... Budze sie jak P wstaje do pracy. Buziaki , może ktoś się pojawi

Dzień doberek:-)

Ostatnio coś nie miałam humoru na cokolwiek:dry:
Chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło:dry::dry:
ale już jest ok:tak:
na poprawę humoru ścięłam włoski:-p
a co najlepsze zmieniłam fryzjera, bo moja jest na macierzyńskim i w końcu mam włoski ścięte tak jak zawsze chciałam i już tu na miejscu będę chodzić:rofl2:
trochę odrost mnie denerwuje, ale muszę to przetrwać, gdyż chcę mieć naturalny kolor, ale dam radę:tak:

a Mikoś, oj szaleje chłopaczek, szaleje:-D:-D
dziś mi się śniło, że już byłam po porodzie i zapamiętałam jego oczka- takie śliczne błękitne, normalnie cuuuudowne były:tak::-)
już nie mogę się doczekać:zawstydzona/y:
hej kochana :):):):) mój w dzień jest spokojny ale w nocy to szaleje jak nie wiem co :) jak to mówi K jest w 5 miejscach na raz i wali takie fikołki jak nie wiem :) i super z nową fryzurką :) - niby mała rzecz a cieszy :) ja tez ostatnio podciełam ale nie do końca tak jak chciałam i teraz to albo pójde przed samymi świętami albo na początku maja - ale wolała bym w maju tylko czy wytrzyamam :)

Misia jak sie czujesz ??

Wisienka no jakoś sie uspokoiło :( Ewelina zajęta Sol sobie odpoczywa od forum , kazdy zabiegany a jeszcze nawet połowa z nas nie urodziła :)

a ja dziś zaszalałam i zrobiłam gofry na sniadanie :) nawet K sie załapał bo dzis troche puxniej do pracy wychodził :) normalnie rozpusta jak nie wiem co :)

reklama
Jestem jestem :-D Nie da się od was odpocząć :-p Nie narzekam żeby nie było :-p Bojler jeszcze się nie zepsuł więc jestem w dobrym nastroju :-p Chociaż do końca miesiąca jeszcze zostało :-p Kutwa - czarnowidzenie mi się włącza :-p
Emi mi właśnie usnęła w kołysce a Karola przy bajkach wcina śniadanie :-)

jaewa- to ładne muszą być u was ceny :no:

Do góry