reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sol no dobrze, ze zaznaczyłąś , ze nie narzekasz:-D Daj spokój bojlerowi, nie prowokuj go. A co do nieszczęść co chodzą stadami to u mojej sister tez tak jest, teraz płyta grzewcza im siadła i musieli kupic nową. No i nie zapominajmy, ze w międzyczasie dzik im wleciał pod auto i rozwalił na kilka klocków....
Jakiego ja mam dzis lenia

reklama
sol to samo powiedziałam i nie wiem czemu sie na mnie wściekli. Spadam do roboty bo jak zwala się goście to im dam chleb z pasztetem. Z drugiej strony niech się skoncza juz te odwiedziny bo potzrbuje sie wybyczyććććććććććććććććććććććććccccccccc

Wisieńka :-D bo chyba w takiej sytuacji im się powinno współczuć skasowanego auta :-p mimo wszystko - biedny dzik :sorry: :-D I się ze śmiechu popłakałam :-)

Chciałam wyjść z dziewczynami na spacer i ... dupa w taką pogodę :dry:

Krakowianeczko mam nadzieję, ze wszystko dobrze idzie i maleństwo rosnie. Ja z Mackeim leżałam osattni miesiac w szpitalu więc wiem jak ci sie dłuzy. Jestem z tobą
Sol a u mnie się rozpogodziło i ciulanko vel słoneczko wyszło. Poszłam po zakupy i tyle dzis zrobiłam. Ide jakiś obiad zrobić........................

Dzień doberek ja właśnie wcinam śniadanko:happy2: Jakaś spuchnięta się czuję dzisiaj chyba się nie wyspałam:confused::dry: Ale nie chciałam już dłużej spać bo o 15.30 z psiem Naszym na usg a na 19.20 do ginekologa, zresztą ile można spać.
Wyłączoną mamy wodę do 23 i nie mogę pozmywać i już mnie nosi:-p:baffled:

Marylka czuję się ogólnie dobrze, prócz bólu kręgosłupa, który mi bardzio dokucza jest naprawdę fajnie:happy2:

Mój Misiek wczoraj mógł zaszaleć jako fryzjer bo poprosiłam Go żeby mnie przyciął tam na dole bo ja już nic nie widzę:no: no i muszę powiedzieć, że wyszło mu to bardzo dobrze:-)

Krakowianka napisz jak będziesz mogła jak się czujesz? Jak Maluszek? Jesteśmy tu z Tobą!!!

ja już jedno pranko wywiesiłam na balkonie :) akurat K robi dziś na naszym podjeździe - normalnie chłopaki sobie warsztat z niego zrobili ale co tam :) to wytachał mi pranie :) i już sie pierze drugie :) i za godzinke też je powiesze i będzie gites :) w między czasie ogarnełam kuchnie i naszykowałam sobie na obiad wszystko - teraz tylko ziemniaki musze wstawić :) no i poprasowałam to co ściągnełam z suszarek :) żeby jutro nie mieć dużo do prasowania :):):)

tylko coś ten gościu od remonto do mnie nie przychodzi żeby sie dogadac :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a to jedyny jakiego znam co robi dobrze i tanio :) no nic jak będzie trzeba to poczekam bo co mi zostało ale mam nadzieje że długo czekac nie będe musiała

reklama
Dzień doberek ja właśnie wcinam śniadanko:happy2: Jakaś spuchnięta się czuję dzisiaj chyba się nie wyspałam:confused::dry: Ale nie chciałam już dłużej spać bo o 15.30 z psiem Naszym na usg a na 19.20 do ginekologa, zresztą ile można spać.
Wyłączoną mamy wodę do 23 i nie mogę pozmywać i już mnie nosi:-p:baffled:

Marylka czuję się ogólnie dobrze, prócz bólu kręgosłupa, który mi bardzio dokucza jest naprawdę fajnie:happy2:

Mój Misiek wczoraj mógł zaszaleć jako fryzjer bo poprosiłam Go żeby mnie przyciął tam na dole bo ja już nic nie widzę:no: no i muszę powiedzieć, że wyszło mu to bardzo dobrze:-)

Krakowianka napisz jak będziesz mogła jak się czujesz? Jak Maluszek? Jesteśmy tu z Tobą!!!
haha mówisz mąż sie bawił w fryzjera :) ja sie tam przycinam :) że tak powiem tak jak Ewcia nasza na slepo po omacku :) hahahahahaha na wyczucie :)

fajnie że poza kręgosłupem już Ci nic nie dokucza :) mi tylko czasem zgaga a poza tym to lajcik :)

krakowianka dacie rade już niewiele Wam zostało :) trzymam &&&&&&&&&&&&

Do góry