reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam moje kobietki. Ja po odwiedzinach kolezanki. Odpoczywam po wczorajszym pieczeniu. Zrobiłąm sernik i murzynka z masa wisniowa i wisniami kandyzowanymi. Bałąm się o sernik i dlatego ten murzynek jako pewniak. Wszystko udekorowałam jak mistrz cukierni. Sernik był w porządku i murzynek został w domu. I całe szczęście bo zapomniałam, ze dzis przyjedzie moja kolezanka z mężem. No i na wieczór zapowiedziała się sister.

Zyczę nam cudownego dnia kobiet

reklama
A ja czekam na majstra bo lodówka mi się zepsuła i chociaż jeden agregat to zamrażalka działa bez zastrzeżeń a w lodówce mam 17 stopni i wszystko zepsute :no: Teraz czekam na kolejną rzecz bo widzę że ta fala lubi kosztowne rzeczy i elektryczne: najpierw laptop, teraz lodówka, co będzie kolejne? Bojler bo kosztował fortunę? Kutwa !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ledwo się miesiąc zaczął :no:
Idę - kiedyś do was wrócę bo ostatnio wszystko mi się pierd#$%^ :sorry:

i ja życze wszystkim wszystkiego najlepszego :)

sol... co za fatum...

u nas różnie, raz lepiej raz gorzej, Maja czasem ma wzdęcia i brzuszek jej wówczas dokucza, po za tym całe dnie na cycusiu by chciała wisieć ma już 5kg bo dzis była połozna ją zważyć wiec rosnie jak na drożdżach... Ala powoli sie nocnikuje, ale bardzo powoli... u nas wirus jelitowy minął oststecznie w poniedzialek wiec mam nadzieje, ze teraz już bedzie tylko lepiej...

przepraszam, ze nie nadrobie wszystkiego co napisalyście, ale z czasem u mnie bardzo różnie i nawet jak już mam troche odpoczynku od dziewczynek to trzeba chate ogarnąc i poprasować szmaty wiec i tak ten czas gdzies między palcami ucieka...

Sol tak to już jest, że jak się coś wali to wszystko naraz i to w najmniej odpowiednim momencie :-( Trzymaj się Kochana czekamy tu na Ciebie :happy:

Maran dobrze, że wirus już minął, na pewno odetchnęłaś. Ucałuj Dziewuszki:happy: no i Majeczka faktycznie rośnie jak na drożdżach:-)

Wisieńka no to same pyszności u Ciebie:happy: chociaż ja nie lubię murzynka, ale za to sernik tak a najbardziej to makowca i karpatkę:happy: A jak mdłości lepiej???

Ja dzisiaj, myślałam, że będę kibelek przytulać tak mi niedobrze było ale zjadłam i było lepiej.

Babeczki wpadam sie przywitac. Tutaj dzisiaj pada, ja juz po sniadaniu, plecy mnie bola chociaz leze:dry: Chyba zaraz utne sobie drzemke:-p

Kosmetyki dla dzieciatka znalazlam dzieki pomocy Jos:tak:
Josephine duza buzka za to :*:-) Mustele tutaj tez sprzedaja dla niemowlakow:tak: Dziekuje Kochana :* Co tam u Ciebie?:happy:

Sol oby zla passa sie skonczyla:-(

Misia jasne ze wytrzymamy nie mamy innego wyjscia :blink:

Marylka przycisnij swojego z ta polka to na 100% ja bedziesz miala;-)

Wisienka oj ale mi smaka zrobilas na te Twoje ciasta:sorry2:

Cala reszte sciskam jak zwykle i spadam na drzemke:-p

Ewa no to cała komoda ma mbyć :) - a co w końcu trzeba wykorzystac jego umiejętności :) mieliśmy kupywać komode ale stwierdziliśmy że K zrobi i będe miaął gdzie małego przewijac :)

Sol bidulko współczuje tych dziwnych zbiegów okoliczności ale niestety zazwyczaj tak jest że jak sie wali to sie wali wszystko po koleii :( ale wiesz co jak sie zaczyna robić dobrze to tez na każdym froncie :) buziam i wysyłam pozytywne fluidki :)

Misia no ja tez miałam w kwietniu prać ale chyba tyle nie wytrzymam :( ;-) i zaczne prać co nie co wczesniej :)

a tak wogule to dzieńdoberek

Maggy fajnie że macie tam coś takiego jak szkoła karmienia u nas chyba nie ma takiego wynalazku
no i tez myśle że komoda sie przyda tylko że zamist szafek będe miała drzwiczki i tam półki - ale ponoc tak jest wygodniej w użytkowaniu :)
no i super że sie docieracie z synkiem :) i kikut to tez chyba szybko odpadł co ??

Dzień doberek:-)

Ostatnio coś nie miałam humoru na cokolwiek:dry:
Chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło:dry::dry:
ale już jest ok:tak:
na poprawę humoru ścięłam włoski:-p
a co najlepsze zmieniłam fryzjera, bo moja jest na macierzyńskim i w końcu mam włoski ścięte tak jak zawsze chciałam i już tu na miejscu będę chodzić:rofl2:
trochę odrost mnie denerwuje, ale muszę to przetrwać, gdyż chcę mieć naturalny kolor, ale dam radę:tak:

a Mikoś, oj szaleje chłopaczek, szaleje:-D:-D
dziś mi się śniło, że już byłam po porodzie i zapamiętałam jego oczka- takie śliczne błękitne, normalnie cuuuudowne były:tak::-)
już nie mogę się doczekać:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

jaewa : nie ma za co, ciesze sie ze znalazlas :)
ewcia : piekny sen :)

ewcia, misia : wam juz nieduzo zostalo :))))))))))))))))))) &&&&&&&&!!!! a jaewa w sumie tuz po was! oj bedzie sie dzialo bedzie! :)))

maggy : super ze sie docieracie :))))))))))))))))))))))))))

reklama
Jos- niby niedługo, ale teraz to dopiero będzie się dłużyło...
a sen, mogę mieć takie co noc:-D:-D
a co u Ciebie Kochana?

Do góry