reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

misia - a co za stronę robisz? pomóc?

maryla - pizza... miałam ostatnio i powiem Ci że mi się przejadła chyba :-p

dorotka - ja na kwiecień potrzebuję przepisu na tort bo urodziny Karoli a jak kupimy to skończy się jak ostatnio (M postawił tort w kuchni a Karola bardzo go chciała obejrzeć - skończył na podłodze :-p i to na 3 godziny przed przyjściem gości :-p)

A my już po obiadku i drzemce Karoli i jest ok :-) Emi się wścieka na dzwoneczka na macie a Karola jej motylka puszcza :-p M próbuje serwer do gry postawić a ja sobie do was zajrzałam :-p
Spadam pograć :-p

reklama
Misia no własnie na poczatku są te mdłości (choć ja nie miałam) i pod koniec tez mogą być - ja tego nie sprawdzałam ale własnie MAggy tak miała i pytała lekarza czy gdzieś sprawdzała- nie pamietam i to jest w normie :) ale na pocieszenie powiem że w miare szybko jej to przeszło nie trwało jakoś długo :)

Sol no ja chyba też tak naprawde nie miałam ochoty na pizze - ale to nic K sie ucieszy bo zostało dla niego :)

Hej :-)

Wlasnie jem sniadanie, S juz w pracy a ja zaraz sie zbieram zobaczyc to zadupie na ktorym jestesmy i rozgladnac sie za koszulami do szpitala.
Maggy dziekuje za pelny opis, juz teraz wiem co i jak. Napisz jak juz bedziesz w domku :tak: Mialam Cie wlasnie zapytac jeszcze o tym co Ewcia pisala.... Jak mialas jeszcze jedna babke z dzieciatkiem w pokoju nie budzilo Ci ono malego? Bo juz sama nie wiem jaki pokoj lepszy:zawstydzona/y:
Pralinka trzymam za mieszkanko &&&&&&&&&&& :)
Wisienka nie martw sie ja tez spania nie mam juz od kilku tygodni, sama nie wiem czemu....
Sol moge Cie zapytac o rade jakie kosmetyki kupic dla malej? Nivea dla niemowlat odpada...Tutaj nie sprowadzaja chyba .....
Marylka moj doktorek chce zrobic cesarke na tydzien przed terminem czyli w 39 tyg ( o ile mala bedzie chciala tyle siedziec) bo powiedzial ze wczesniej moze miec jeszcze klopoty z oddychaniem wiec po co sie spieszyc...

Dziewczyny przeczytalam ze lepiej nie przykrywac niemowlaka kolderka do 12 miesiaca zycia ze sie moze udusic ze lepszy kocyk albo spiworek...co Wy o tym myslicie?

Pozostale babeczki sciskam i przesylam buziaki z zadupia na pustyni w Australii :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane!!!!
Widze ze dzis pierwsza:-D Spac nie moge, wstaje ostatnio o 6 i koniec....a w nocy ciagle sie budze - nie moge dobrej pozycji znalezc - z kazdej strony boli kregosłup:-(
JAEWA - ja przykrywałam Zuzie kocykiem:tak:Aaaa i gdzies czytałam ze nie mozna wyzej niz do pasa przykrywac zeby dzidzia sobie na buzie nie zarzuciła :tak:
PRALINKA - &&&&&&&&&&&&& kochana!!!!
MIŁEGO DNIA SŁONECZKA:-D

Ostatnia edycja:
Monisia dziekuje Kochana...no wlasnie tak jak piszesz tak wyczytalam na necie i slyszalam wiec cos w tym musi byc ;)
Co do bolu kregoslupa u mnie szkoda gadac....:-( Boli prawie caly czas....przestaje tylko jak leze na wznak ewentualnie czesto zmieniam pozycje z siedzacej na stojaca...

jaewa - co do kosmetyków to nie wiem jak pomóc bo nie wiem co wy macie w sklepach :-D A co do kołderki - Karola spała od początku pod kołderką którą właśnie się przykrywała cała :-p Ale krótko bo w wakacje przykrywałam ją sama tetrą a potem wskoczyła w śpiworek :-D

Laski - z okazji dnia naszego życzę wam wszystkiego dobrego :-D
Żeby się wam w życiu powodziło i łatwo dzieci rodziło.
Żeby mężowie kochani na co dzień nie byli do bani :-p
Żeby w pracy was cenili i podwyżki wypłacili.
A na końcu najważniejsze: zdrowia i szczęścia - tego najwięcej!

kwiaty2.jpg

Sol Kochana Tobie rowniez wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet :) Tutaj nie obchodza:-D
Jakies tam pokupuje kosmetyki oliwka, puder, balsam sie przydadza pewnie? :) Tutaj maja tylko J&J a slyszalam ze one uczulaja:wściekła/y:
Oki znikam robic kolacje i spac. S wymyslil ze w drodze powrotnej jedziemy na Snowy Mountains zobaczyc Gore Kosciuszki :)Wam Kochane zycze milego dnia :*

Hej :-)

Wlasnie jem sniadanie, S juz w pracy a ja zaraz sie zbieram zobaczyc to zadupie na ktorym jestesmy i rozgladnac sie za koszulami do szpitala.
Maggy dziekuje za pelny opis, juz teraz wiem co i jak. Napisz jak juz bedziesz w domku :tak: Mialam Cie wlasnie zapytac jeszcze o tym co Ewcia pisala.... Jak mialas jeszcze jedna babke z dzieciatkiem w pokoju nie budzilo Ci ono malego? Bo juz sama nie wiem jaki pokoj lepszy:zawstydzona/y:
Pralinka trzymam za mieszkanko &&&&&&&&&&& :)
Wisienka nie martw sie ja tez spania nie mam juz od kilku tygodni, sama nie wiem czemu....
Sol moge Cie zapytac o rade jakie kosmetyki kupic dla malej? Nivea dla niemowlat odpada...Tutaj nie sprowadzaja chyba .....
Marylka moj doktorek chce zrobic cesarke na tydzien przed terminem czyli w 39 tyg ( o ile mala bedzie chciala tyle siedziec) bo powiedzial ze wczesniej moze miec jeszcze klopoty z oddychaniem wiec po co sie spieszyc...

Dziewczyny przeczytalam ze lepiej nie przykrywac niemowlaka kolderka do 12 miesiaca zycia ze sie moze udusic ze lepszy kocyk albo spiworek...co Wy o tym myslicie?

Pozostale babeczki sciskam i przesylam buziaki z zadupia na pustyni w Australii :-D
nie no ja sie śpieszyć nie zamierzam tyle że sie niecierpliwie już po mału :)

ale wczoraj wymusiłam na K żeby zrobił półke dla małego taką do naszego pokoju żeby trzymac tam pieluchy i aktualnie używany rozmiar ciuszków - no i jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będe mogła zrobić pierwsze pranie i wstawić do tej półeczki - mam nadzieje że nie znajdzie żadnego wykrętu :)

Witam kochane!!!!
Widze ze dzis pierwsza:-D Spac nie moge, wstaje ostatnio o 6 i koniec....a w nocy ciagle sie budze - nie moge dobrej pozycji znalezc - z kazdej strony boli kregosłup:-(
JAEWA - ja przykrywałam Zuzie kocykiem:tak:Aaaa i gdzies czytałam ze nie mozna wyzej niz do pasa przykrywac zeby dzidzia sobie na buzie nie zarzuciła :tak:
PRALINKA - &&&&&&&&&&&&& kochana!!!!
MIŁEGO DNIA SŁONECZKA:-D
ja też szybko wstaje od jakiegos juz czasu choć ostatnio dobrze śpie - budze sie tylko na chwile bo coś mi mokro - a to mleczarnia mi sie załącza i mi z cyca mleko ostatnio leci ale nie dużo i tylko z jednego - czy tio normalne że tylko z jednego cyca mi mleko cieknie ?????????????????????????????????

wszystkim kochanym babeczkom z bb dużo zdrówka życze z okazji naszego święta :)

reklama
Witam Kobitki:happy:
Wszystkiego Naj Naj dla Was :happy:

Ja właśnie zbieram się pod prysznic:happy: na śniadanie zjadłam pyszną jajeczniczkę. Dzisiaj jak wstałam rano do toalety miałam prostokątny brzuch po lewej stronie:-) Aż nie mogłam wstać:happy:
Rozmawialiśmy z Miśkiem i pod koniec tego miesiąca zamawiamy wózeczek i materacyk do łóżeczka:happy:

Marylka ja ubranka będę prać w kwietniu jakoś w pierwszej połowie:happy:

Jaewa widzę, że ból kręgosłupa mamy podobny. Ja też długo siedzieć nie mogę. Nawet teraz zaczyna mnie już boleć:-( Najlepiej jest jak leżę albo stoję... Ale wytrzymamy :-)

Do góry