reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witam kochane!!!!
MAGGY - Kevinek przesłodki:tak:
KRAKOWIANKA - trzymam za WAs &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! Bedzie dobrze:tak:
MISIA - brzusio super!!!!
MARYLKO - ale ten Wasz Bartus juz duzy:-DNajwazniejsze ze zdrowy:tak:No i ja tez licze na taki szybki poród jak z Zuzia - 15 min i Królewna z Nami:-D

Monisia i dobrze musimy sie trzymać tego porodu - ja jakąś mam taką wewnętrzna pewność że własnie tak będzie :) i tego sie trzymam obym ją miała jak najdłużej :)

Monisia i dobrze musimy sie trzymać tego porodu - ja jakąś mam taką wewnętrzna pewność że własnie tak będzie :) i tego sie trzymam obym ją miała jak najdłużej :)
Wg mnie to jest tak, ze jak wszystko jest dobrze, a człowiek jest nastawiony pozytywnie i sie nie denerwuje i nie wpada w panike, to wszystko idzie szybciej:tak:Ja tak przynajmniej miałam - mimo ze to był mój pierwszy poród byłam naprawde spokojna i nie panikowałam - i dzieki temu pewnie tak sprawnie poszło;-)

Hej Laseczki:*
Przepraszam ze mnie nie ma, nie wiem co tam u Was:-(

U nas szykuje sie miesiac wielkich zmian.
Wplacilismy zaliczke na mieszkanie (wynajem) bo jak niektore z Was wiedza teraz mamy scisk w 20metrach
Udalo nam sie wypatrzec dwupokojowe fajne mieszkanko na osiedlu gdzie mieszkaja moim rodzice:-D
Pojutrze podpisujemy umowe najmu tak wiec bardzo Was prosze TRZYMAJCIE KCIUKASY;-)
W przyszlym tygodniu chcemy tam pomalowac i wszystko juz przewiesc tak wiec w tym tygodniu mam pakowanie i porzadki wiec raczej mnie nie bedzie:-(

Pozdrawiam Was goraco,
Buziole

pralinko gratki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja po spacerku i drugim barszczyku. Alez na dworze przyjemnie dzisiaj.Zaraz usmaże sobie placki ziemniaczane, druga z ulubionych moich potraw w ciązy, pierwsza to ogórkowa albo nie pierwsza to czekolada z okienkiem:-D

Wg mnie to jest tak, ze jak wszystko jest dobrze, a człowiek jest nastawiony pozytywnie i sie nie denerwuje i nie wpada w panike, to wszystko idzie szybciej:tak:Ja tak przynajmniej miałam - mimo ze to był mój pierwszy poród byłam naprawde spokojna i nie panikowałam - i dzieki temu pewnie tak sprawnie poszło;-)
no mi tez sie zdaje że tak jest :) opanowanie na pewno pomaga mi sie wcześniej zdawało ze będe w panice ale teraz mi sie zdaje że będzie dobrze - niewiem może to zasługa SR - czuje sie pewniejsza troche :) i wiwecie wiem że wszyscy powtarzają ze nie ma co odrazu jechac do szpitala jak sie bedzie coś działo ale jakoś w to nie wieżyłam wczesniej a teraz jak powiedziała to położna to jakoś uwierzyłam i przyjełam do świadomosci :) to jedno a drugie jestem spokojna bo mam do niej nr tel i moge zadzwonić i dopytac :) - jedna dziewczyna już dzwoniła i jej pomogła i nawet została troche po dyżuże i pomogła jej przy rodzeniu bo babka wpadła w taką panike że wogule nie słuchała lekarzy i tylko powtarzała nie dam rady jestem za wąska :) położna do nie je że już główke widać a ta dalej nie dam rady jestem za waska - i tak w kółko dopiero jak przyszła położna z SR to jej słuchała i poszło z górki :) - znała ją to jakoś łatwiej jej było pewno :)

Hej Laseczki:*
Przepraszam ze mnie nie ma, nie wiem co tam u Was:-(

U nas szykuje sie miesiac wielkich zmian.
Wplacilismy zaliczke na mieszkanie (wynajem) bo jak niektore z Was wiedza teraz mamy scisk w 20metrach
Udalo nam sie wypatrzec dwupokojowe fajne mieszkanko na osiedlu gdzie mieszkaja moim rodzice:-D
Pojutrze podpisujemy umowe najmu tak wiec bardzo Was prosze TRZYMAJCIE KCIUKASY;-)
W przyszlym tygodniu chcemy tam pomalowac i wszystko juz przewiesc tak wiec w tym tygodniu mam pakowanie i porzadki wiec raczej mnie nie bedzie:-(

Pozdrawiam Was goraco,
Buziole
super że z mieszkankiem sie udało :) ekstra :) trzym,am mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& żeby cała przeprowadzka sprawnie Wam poszła :) u mnie nic nowego czekam na materiały aż przyjda żeby zacząć remont w Bartka pokoju a jak już będzie po remoncie to zabieram sie za wielkie pranie :) już sie nie moge doczekac :) no i musze K zmolestowac żeby zbudował mi w ten weeken szafke :)

Hej Kochane:happy:

Ja właśnie popijam mleczko i zajadam herbatniki:happy: i biorę się do pracy nad swoją stroną także trzymajcie &&&&&&

Wisieńka ja też uwielbiam placki ziemniaczane ale jakoś źle się po nich czuje teraz:-(
Sol śliczna Malutka:happy:

Wiecie co od paru dni rano mi znowu nie dobrze:sorry:

Misia trzymam &&&&&&&&&&&&& za stronke :) a co do mdłości to Maggy tez tak miała na 2-3 tyg przed porodem :) ponoć to normalne także sie nie stresuj :)

reklama
Misia witaj. Wiesz, ze ja przed ciążą za plackami nie przepadałam.:-D
Alez moja księzniczka w brzuchu dzis rozrabia. Zastanawiam się czy ona czasem juz nie ma szpilek:-D

Do góry