reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam kochane!!!!
MAGGY - Kevinek przesłodki
KRAKOWIANKA - trzymam za WAs &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! Bedzie dobrze
MISIA - brzusio super!!!!
MARYLKO - ale ten Wasz Bartus juz duzyNajwazniejsze ze zdrowyNo i ja tez licze na taki szybki poród jak z Zuzia - 15 min i Królewna z Nami
MAGGY - Kevinek przesłodki
KRAKOWIANKA - trzymam za WAs &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!! Bedzie dobrze
MISIA - brzusio super!!!!
MARYLKO - ale ten Wasz Bartus juz duzyNajwazniejsze ze zdrowyNo i ja tez licze na taki szybki poród jak z Zuzia - 15 min i Królewna z Nami
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Wg mnie to jest tak, ze jak wszystko jest dobrze, a człowiek jest nastawiony pozytywnie i sie nie denerwuje i nie wpada w panike, to wszystko idzie szybciejJa tak przynajmniej miałam - mimo ze to był mój pierwszy poród byłam naprawde spokojna i nie panikowałam - i dzieki temu pewnie tak sprawnie poszło;-)Monisia i dobrze musimy sie trzymać tego porodu - ja jakąś mam taką wewnętrzna pewność że własnie tak będzie i tego sie trzymam obym ją miała jak najdłużej
malapralinka
Fanka BB :)
Hej Laseczki:*
Przepraszam ze mnie nie ma, nie wiem co tam u Was:-(
U nas szykuje sie miesiac wielkich zmian.
Wplacilismy zaliczke na mieszkanie (wynajem) bo jak niektore z Was wiedza teraz mamy scisk w 20metrach
Udalo nam sie wypatrzec dwupokojowe fajne mieszkanko na osiedlu gdzie mieszkaja moim rodzice
Pojutrze podpisujemy umowe najmu tak wiec bardzo Was prosze TRZYMAJCIE KCIUKASY;-)
W przyszlym tygodniu chcemy tam pomalowac i wszystko juz przewiesc tak wiec w tym tygodniu mam pakowanie i porzadki wiec raczej mnie nie bedzie:-(
Pozdrawiam Was goraco,
Buziole
Wplacilismy zaliczke na mieszkanie (wynajem) bo jak niektore z Was wiedza teraz mamy scisk w 20metrach
Udalo nam sie wypatrzec dwupokojowe fajne mieszkanko na osiedlu gdzie mieszkaja moim rodzice
Pojutrze podpisujemy umowe najmu tak wiec bardzo Was prosze TRZYMAJCIE KCIUKASY;-)
W przyszlym tygodniu chcemy tam pomalowac i wszystko juz przewiesc tak wiec w tym tygodniu mam pakowanie i porzadki wiec raczej mnie nie bedzie:-(
Pozdrawiam Was goraco,
Buziole
Wisieńka
pralinko gratki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja po spacerku i drugim barszczyku. Alez na dworze przyjemnie dzisiaj.Zaraz usmaże sobie placki ziemniaczane, druga z ulubionych moich potraw w ciązy, pierwsza to ogórkowa albo nie pierwsza to czekolada z okienkiem
Ja po spacerku i drugim barszczyku. Alez na dworze przyjemnie dzisiaj.Zaraz usmaże sobie placki ziemniaczane, druga z ulubionych moich potraw w ciązy, pierwsza to ogórkowa albo nie pierwsza to czekolada z okienkiem
maryla86
no mi tez sie zdaje że tak jest opanowanie na pewno pomaga mi sie wcześniej zdawało ze będe w panice ale teraz mi sie zdaje że będzie dobrze - niewiem może to zasługa SR - czuje sie pewniejsza troche i wiwecie wiem że wszyscy powtarzają ze nie ma co odrazu jechac do szpitala jak sie bedzie coś działo ale jakoś w to nie wieżyłam wczesniej a teraz jak powiedziała to położna to jakoś uwierzyłam i przyjełam do świadomosci to jedno a drugie jestem spokojna bo mam do niej nr tel i moge zadzwonić i dopytac - jedna dziewczyna już dzwoniła i jej pomogła i nawet została troche po dyżuże i pomogła jej przy rodzeniu bo babka wpadła w taką panike że wogule nie słuchała lekarzy i tylko powtarzała nie dam rady jestem za wąska położna do nie je że już główke widać a ta dalej nie dam rady jestem za waska - i tak w kółko dopiero jak przyszła położna z SR to jej słuchała i poszło z górki - znała ją to jakoś łatwiej jej było pewnoWg mnie to jest tak, ze jak wszystko jest dobrze, a człowiek jest nastawiony pozytywnie i sie nie denerwuje i nie wpada w panike, to wszystko idzie szybciejJa tak przynajmniej miałam - mimo ze to był mój pierwszy poród byłam naprawde spokojna i nie panikowałam - i dzieki temu pewnie tak sprawnie poszło;-)
super że z mieszkankiem sie udało ekstra trzym,am mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& żeby cała przeprowadzka sprawnie Wam poszła u mnie nic nowego czekam na materiały aż przyjda żeby zacząć remont w Bartka pokoju a jak już będzie po remoncie to zabieram sie za wielkie pranie już sie nie moge doczekac no i musze K zmolestowac żeby zbudował mi w ten weeken szafkeHej Laseczki:*
Pozdrawiam Was goraco,
Buziole
Hej Kochane
Ja właśnie popijam mleczko i zajadam herbatniki i biorę się do pracy nad swoją stroną także trzymajcie &&&&&&
Wisieńka ja też uwielbiam placki ziemniaczane ale jakoś źle się po nich czuje teraz:-(
Sol śliczna Malutka
Wiecie co od paru dni rano mi znowu nie dobrze
Ja właśnie popijam mleczko i zajadam herbatniki i biorę się do pracy nad swoją stroną także trzymajcie &&&&&&
Wisieńka ja też uwielbiam placki ziemniaczane ale jakoś źle się po nich czuje teraz:-(
Sol śliczna Malutka
Wiecie co od paru dni rano mi znowu nie dobrze
reklama
Wisieńka
Misia witaj. Wiesz, ze ja przed ciążą za plackami nie przepadałam.
Alez moja księzniczka w brzuchu dzis rozrabia. Zastanawiam się czy ona czasem juz nie ma szpilek
Alez moja księzniczka w brzuchu dzis rozrabia. Zastanawiam się czy ona czasem juz nie ma szpilek