reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Ewcia znalazłam nowy przysmak :) chrupki kukurydziane o smaku truskawkowym lub czekoladowym oba pyszniutkie mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sol no Emi widocznie niepocieszona

reklama
tak tak masz racje tofi tez sa dobre :) własnie skończyłam opakowanie truskawkowych :) i wiecie co chyba dziś zaszaleje i zamówie sobie pizze :) bo obiadu i tak nikt nie będzie chciał jeść dzis bo w poniedziałki mama o 19 wraca a i tak zawsze w pon zamawiają sobie żarełko K ma frytki jeszcze i mielone więc też ma co jeść :) no chyba tak zrobie - już wczoraj sobie wykombinowałam z tą pizza :) - boże jestem okropna ostatnio jak nie moge spac to myśle co by wszamać następnego dnia :-( to sie nazywa głodomorra :)

tak tak masz racje tofi tez sa dobre :) własnie skończyłam opakowanie truskawkowych :) i wiecie co chyba dziś zaszaleje i zamówie sobie pizze :) bo obiadu i tak nikt nie będzie chciał jeść dzis bo w poniedziałki mama o 19 wraca a i tak zawsze w pon zamawiają sobie żarełko K ma frytki jeszcze i mielone więc też ma co jeść :) no chyba tak zrobie - już wczoraj sobie wykombinowałam z tą pizza :) - boże jestem okropna ostatnio jak nie moge spac to myśle co by wszamać następnego dnia :-( to sie nazywa głodomorra :)

:-D:-D:-D

raz na jakiś czas nie zaszkodzi;-)

to u Ciebie nie jest źle, bo tylko myślisz:-D:-D
ja jak przebudzę się w okolicach 3-5 rano i nie mogę zasnąć,
to atakuję lodówkę:-D:-D

no ja myslałam że będe w ciązy robic nocne wycieczki ale jakoś mi sie w nocy jeść nie chce za to moge godzinami kombinowac co zjem następnego dnia :)

Dziewczyny a to prośba oficjalna. Prosze o przepis na sprawdzone ciasto. Ma byc smaczne , reprezentatywne i łatwe. Musze upiec dla Macka na czwartek do szkoły. Moje przepisy sa albo łatwe albo reprezentatywne. Te reprezentatywne maja masę i kurka on tego do szkoły nie dowiezie pociągiem w całości. Moze dysponujecie w swoich zbiorach. Ewentualnie makowiec zrobię

A ja zjadłam barszczyk
Ewcia dziekowac za gratki.Marzę tylko o ty zeby juz sie ta płec nie zmieniała, chociaz staram się nie przywiązywać:-)

reklama
No włąśnie moje tez z masami. Chyba zrobię sernik......Wszyscy prawie lubią.
Dzięki za chęci.

Ja spadam a godzinkę się dotlenic bo mnie coś głowa rozbolała.
Do potem

Do góry