reklama
maryla86
Fanka BB :)
tak tak masz racje tofi tez sa dobre własnie skończyłam opakowanie truskawkowych i wiecie co chyba dziś zaszaleje i zamówie sobie pizze bo obiadu i tak nikt nie będzie chciał jeść dzis bo w poniedziałki mama o 19 wraca a i tak zawsze w pon zamawiają sobie żarełko K ma frytki jeszcze i mielone więc też ma co jeść no chyba tak zrobie - już wczoraj sobie wykombinowałam z tą pizza - boże jestem okropna ostatnio jak nie moge spac to myśle co by wszamać następnego dnia :-( to sie nazywa głodomorra
ewcia3004
Nadzieja umarła...
tak tak masz racje tofi tez sa dobre własnie skończyłam opakowanie truskawkowych i wiecie co chyba dziś zaszaleje i zamówie sobie pizze bo obiadu i tak nikt nie będzie chciał jeść dzis bo w poniedziałki mama o 19 wraca a i tak zawsze w pon zamawiają sobie żarełko K ma frytki jeszcze i mielone więc też ma co jeść no chyba tak zrobie - już wczoraj sobie wykombinowałam z tą pizza - boże jestem okropna ostatnio jak nie moge spac to myśle co by wszamać następnego dnia :-( to sie nazywa głodomorra
raz na jakiś czas nie zaszkodzi;-)
to u Ciebie nie jest źle, bo tylko myślisz
ja jak przebudzę się w okolicach 3-5 rano i nie mogę zasnąć,
to atakuję lodówkę
Wisieńka
Dziewczyny a to prośba oficjalna. Prosze o przepis na sprawdzone ciasto. Ma byc smaczne , reprezentatywne i łatwe. Musze upiec dla Macka na czwartek do szkoły. Moje przepisy sa albo łatwe albo reprezentatywne. Te reprezentatywne maja masę i kurka on tego do szkoły nie dowiezie pociągiem w całości. Moze dysponujecie w swoich zbiorach. Ewentualnie makowiec zrobię
A ja zjadłam barszczyk
Ewcia dziekowac za gratki.Marzę tylko o ty zeby juz sie ta płec nie zmieniała, chociaz staram się nie przywiązywać:-)
A ja zjadłam barszczyk
Ewcia dziekowac za gratki.Marzę tylko o ty zeby juz sie ta płec nie zmieniała, chociaz staram się nie przywiązywać:-)
reklama
Wisieńka
No włąśnie moje tez z masami. Chyba zrobię sernik......Wszyscy prawie lubią.
Dzięki za chęci.
Ja spadam a godzinkę się dotlenic bo mnie coś głowa rozbolała.
Do potem
Dzięki za chęci.
Ja spadam a godzinkę się dotlenic bo mnie coś głowa rozbolała.
Do potem