reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

mloda - to super że już po remoncie :tak: a sprzątanie... znam ten ból :sorry:

marylka - no dopiero po 37 jest ciąża donoszona i można wyjść po kilku dniach do domu.

Wisienka - a gdzie ja takie pudło z dziurkami znajdę :-p :-D Wskakuj na skype to Emi zobaczysz :-p

Ja już lasagne przygotowałam dla męża a za dwie godzinki robię spaghetti carbonarę dla mnie i Karoli bo muszę szybko szyneczkę zużyć bo mi się menda zaraz zepsuje - nie wiem co się dzieje - zamrażalnik chodzi mi dobrze a w lodówce wszystko się psuje po dwóch dniach :no:

Nie chce mi się garów myć :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
młoda - jak mi zabudowę robili to wszystko miałam w domu w drewnianym pyle - tydzień sprzątałam bo to dziadostwo w powietrzu było i tydzień osiadało :dry: A teraz jak M robił remont to przez dwa tygodnie z pyłu tynkowego badziewie osiadało :dry: więc wiem o czym mówisz :sorry: dobrze że u mnie koniec remontów :-D

Marylka no u nas też nie ma przeciwskazań, ale skoro Pol nie musi przebierac się za ptaka z ulicy sezamkowej, to jest wszystko po starem:-D
Sol chetnie wskocze jak kupie zestaw bo nasz przepadł z kretesem przy pierwszej przeprowadzce i do tej pory nie mamy. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a ja chciałam zobaczyć Emi.....:wściekła/y:
moldam chmm... brak siły to u mnie norma. Chcoiaz coraz bardziej zaczynam się rozkręcać.

mloda - to super że już po remoncie :tak: a sprzątanie... znam ten ból :sorry:

marylka - no dopiero po 37 jest ciąża donoszona i można wyjść po kilku dniach do domu.

Wisienka - a gdzie ja takie pudło z dziurkami znajdę :-p :-D Wskakuj na skype to Emi zobaczysz :-p

Ja już lasagne przygotowałam dla męża a za dwie godzinki robię spaghetti carbonarę dla mnie i Karoli bo muszę szybko szyneczkę zużyć bo mi się menda zaraz zepsuje - nie wiem co się dzieje - zamrażalnik chodzi mi dobrze a w lodówce wszystko się psuje po dwóch dniach :no:

Nie chce mi się garów myć :-p
to kot mi głupot nagadał że w 32 tyg roziwjaja sie płuca i jak będzie poród po tym czasie to już wszystko dobrze bo dziecko ma płuca odpowiednio ukształkotane ????????????????? no nie pamietam ale ktoś mi tak nagadał wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no nic poczekam jeszcze troche i tak nie zmaierzam rodzić przed 36 tyg :) hahahaha

kurna babeczki czy Wy też macie takiego lenia jak ja ??? czy tylko ja ?????????????

Dżem doberek wszystkim:-)

Mężuś pojechał do pracki, a Ewcia na BB:-p
Zaraz strzelę kawkę, a potem pomalutku wezmę się za obiadek...

a ja mam nadzieję, że jak będę już po porodzie, to też trafię na salę pojedynczą:-p
u nas w szpitalu są tylko 2-u osobowe i pojedyncze i oby pojedyncza była wolna:sorry:
bo jak sobie pomyślę, że inne Dziecko będzie mi budzić Mikosia...:sorry::sorry:

Taką minę miała przed chwilą jak się budziła :-

maryla - jakby płuca się w 32 tyg rozwijały to by nie podawali sterydów przed 37 tc żeby przyspieszyć ich rozwój :tak: no głupot ci nagadał. Ale fakt faktem - po 32 tc dziecko ma duże szanse na przeżycie w inkubatorze :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol pieknotka, minka godna uwagi
Ewcia witaj. No u nas to musze 100zł za dobę za pojedynczą płacić
Marylka ja tez mam lenia ale z nudów i by przed kompem nie śleczec coś robię....

Sol no to ładnie mnie ktoś w bład wprowadził - niech no ja sobie tylko przypomne kto to :) ale tak jak mówiłam ja przed 36 tyg nie rodze więc nic mi nie grozi :) a ni Bartkowi :) - zresztą lekaz ostatnio powiedział że ma jeszcze dużo miejsca :)
a wczoraj tak mnie skubaniec kopnoł że az podskoczyłam i patrze 20 i mówie do K ojciec 20 kładź ręke na brzuch i cisza Bartek poszedł spac - on tak zasze pod K ręką w 3 min zasypia :)

reklama
Sol- widocznie Emi domagała się czegoś :))

Dorota, u nas to będzie się liczyć szczęście czy akurat będzie wolna:tak:
bo odpłatnych nie ma...
kurcze nie miałam kiedy, GRATULUJĘ CÓRCI:-D:rofl2:

Marylcia- u nas Jak Mikoś kopie i K. kładzie rękę, to chwila ciszy, chyba kojarzy rękę Taty i po chwili dalej szaleje:-D

Komu serniczka na zimno?:-p
wyszedł mi taaaki pyszniutki:-p

Ostatnia edycja:
Do góry