reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej Kobitki:happy2:

Przepraszam, że nie po odpisuje i nie nadrobię ale dzisiaj przychodzi Teściowa Moja z Mężem i dzieciakami i muszę ogarnąć mieszkanko:happy2: i zaraz coś Miśkowi do strony napisać. Bo jeszcze Wam nie mówiłam, ale otwieramy swoją stronkę. W przyszłym tygodniu mamy nadzieje już ją wpuścić do neta:-):-):-)

Maggy jaki śliczny synuś jejciu:zawstydzona/y: Gratuluje!!!!! Już się swojego nie mogę doczekać:-)

Sol fryzurka super. Bardzio ładnie wyglądasz:happy2:

A to świeże zdjątka mieszkanka Mojego Maluszka:-)
Zobacz załącznik 333529Zobacz załącznik 333530Zobacz załącznik 333531

reklama
hej ja już po wizycie :) Bartek jak zwykle o tydzień większy :) doktorwk mówi że ma długie nogi :) - to mu powiedziałam że koszykasz może będzie :) leżał sobie jak zwykle leniwie i coś mocno myslał bo sie po czole drapał a jak chcieliśmy zrobić foto to zasłaniał buzie i odkrywał - w akuku sie z nami bawił :) to jest dzieciek buzi nie pokaże a jajca wywalone na wierzchu :) - mój mały ekscybicjonista :) no i uwaga waży 1,5 kg :) chłop jak dab normalnie :)
ja od ostatniej wizyty przytyłam 2,3kg więc w porządku :) od początku ciązy 6,7 kg więc myśle że nie jest najgorzej :)
no i doktorek zadowolony że nie puchne ani nic :) mówi że nic tylko w ciąży powinnam chodzić :)

Misia piękny masz brzuszek :)

Josephine hejka :)

Sorbuś mam nadzieje że mała da Ci odetchnąć i ze już nie bedzie tak płakuniac bidulko

Hej Laseczki:-)
Wpadam tylko zyczyc Wam przyjemnego popoludnia bo jakos slaba dzisiaj jestem i nawet na klikanie nie mam sil:-(

Maggy buziaki dla tego Waszego przystojniaka:-)

Misia sliczny brzusio:-)
A i musze Ci powiedziec ze w tej fryzurce duzo Ci ladniej:-)

Marylcia super wiesci;-)
Poglaszcz brzusio ode mnie

Buziam Was wszystkie:-*

Dołączam dziś do pralinki, od 5tej rano d 10tej wymiotowałam obficie w Pana K, na podłogi kafle. Jejku po prostu było mi niedobrze i leciało ze mnie. O 10tej przeszło ale głowa mnie boli do teraz. Spałam od 13 do 17tej. Wstałam ledwie zywa. Pola też boli głowa więcmoże u nas coś z ciśnieniem.
Marylka u mnie pokój pomalowany i czeka reszta na potwierdzenie płci na 100&. Kolorek mamy promień słońca więc uniwersalny. Koniecznie pochwal się zdjęciami po remoncie.
Krakowianka trzyma kciuki za was
Maggy Kevinek sliczny, jak marzenie
Misia doskonale wyglądasz
Sol buziaki dla was
Kiedy u mnie w koncu to minie , jak ja marzę o czasie kiedy obudze się rano i będe się świetnie czuła:-(

Jos witaj i dzieki kochana
Marylka Bartek to kawał chłopa:szok:
sorbuś dobrze, ze pogoda spacerowa.
Maciek znowu wył w wózku az nie siedział i spacer to była jazda z syreną wyjąca, a raczej bieg z wózkiem po wertepach z nadzieja , ze zasnie. Wózka nie znosił. Nawet się zastanawiałam po co mi on w pewnym momencie bo dochodziło do tego, ze wózek pchałam i niosłam go na rękach. Pamietam raz juz nie wytrzymałam i wsiadłam z tym wyjcem do taksówki.Kiedy do niej podbiegłam taksówkarz zapytał z wystraszoną miną" do szpitala"? :-D

Ostatnia edycja:
Marylka - dzięki - chyba się kolki po prostu zaczęły :(((
Super, że tak się pieknie Bartuś rozwija :)

Wisienka - współczuje wymiotów :( Co do spacerów już wiosna tuż tuż to moze jakoś przetrwam :)

Krakowianka będzie dobrze trzymamy mocno &&&&&&&&

Kurcze a Bartek w weekend w szkole do 19 i w sobote i w niedziele jak jak to przetrwam z tą kolką na dodatek :((

Misia - super brzunio - śliczny a jaka ty szczuplusia jesteś zazdroszcze :)

reklama
Hej Kochaniutkie, dziękuje Wam Wszystkie za tak pozytywne i miłe opinie. Naprawdę można się podbudować po takich słowach:happy2:

Wisieńka ja na tym etapie co Ty też rano wymiotowałam nie codziennie ale zdarzało się:-(
?
Marylka ale wielkoludzik Wam rośnie:-D A lekarz mówił co dalej jak będzie tak dalej rósł? Będziesz mogła naturalnie rodzić??

Miłego dnia dla Wszystkich:happy:

Do góry