reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
monisia mniam)))))))))))))))
Sol dla małej tez pasemka:-D
Ewcia coś się ostatnio mijamy:szok:
Marry buziaki dla ciebie:-)
Marylka witaj kochana coś ty taka nieobecna.
Ostatni w ogóle watek mdły , nie..................
no ja ostatnio jakoś weny nie miałam na pisanie - chyba musiałam od kompa odpocząć :) a w tym tygodniu codziennie w rozjazdach albo i dwa razy dziennie - jakoś tak mi wyszło że musze pare spraw pozałatwiac :) no i żyje już remontem tzn teraz wszystko zamawiam, kupuje i ściagam do domu a gdzies tak w połowie m-ca zacznie sie prawdfziwy remont - w sumie czekam już tylko aż przyjdzie tapeta i firanki zostały mi do kupienia - ale to już pikuś jak to mówią :)
dziś też będzie mnie mniej bo zaraz ide ruskie robić bo na 15 do gina ide :) - ciekawe ile Bartek już waży :)??
jutro odgruzowujmmy bartka pokuj (bo tam jakies kartony w koncie stoją nie wiadomo z czym nawet :) - tak to jest jak sie zrobiło składowisko z niuzywanego pokoju dotąd :) ale będzie dobrze :)
no a w przyszłym tygodniu to już myśle ze damy tu czadu :)

Sol szkoda ze nie opłacało sie lapka naprawiać ale dobrze że było od kogo pożyczyć :)

Krakowianka wiesz czasem te pomiary sie nie sprawdzają mojej znajomej gin mówił że dziecko przestało rosnąć i że wręcz sie kurczy a urodziła syna ponad 3,5 kg a tamten jej coś o 2 kg mówił przez cały 9-ty miesiąc , będzie dobrze trzymam &&&&&&&&&

krakowianka - będzie dobrze :tak: i nie stresuj się bo maluszek się martwi wtedy :-)

maryla - ano nie opłacało niestety. A wczoraj wieczorem już zupełnie odmówił chęci współpracy :-D

Spadam za niedługo z dziewczynami na spacer. Tylko muszę poczekać aż Emi wstanie i ja nakarmić :-) Przez ten czas sobie posprzątam i ubiorę :-D

dzien dobry
u mnie super.. maly glodomorek je od wczorajszego wieczoru jak Tatus :) czyli baaaaaaaaaaaardzo duzo.. :)

fotka Kevinka:)
Zobacz załącznik 333352
pencil.png

JEST PRZECUDNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dobrze że ma apetyt a Ty pokarm :) rewelacja :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale pustki - chyba wszystkie na dworze :-D My właśnie wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru który Emi przespała a Karola przeszalała na placu zabaw :-D Jest bosko, leciutki ciepły wiaterek, słoneczko i 6 stopni na plusie :-D
No i sobie pogadałam z innymi mamami :-p

Maggy - Kevinek jest prześliczny - tylko schrupać

U nas płaczu ciąg dalszy :((( na spacerze tylko odetchnęłam bo wtedy śpi

reklama
Do góry