reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

dzien dobry

pierwsza noc za nami :)
spalismy sobie razem zeby karmienie szybciej przebiegalo bo ruszac sie nie moge z lozka jeszcze
malutki jest przekochany a ja sie czuje super- zero bolu , jedynie wymiotowalam wczoraj troche
dzisiaj bede miec laptopa to napisze troche wecej :)

powiem tylko tyle CUDOWNIE BYC MAMA :)

Maggy - kochana, chciałam Ci i tutaj serdecznie pogratulować!!!! :happy2::happy2::happy2: Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia!!! :happy2: Uściskaj maluszka ode mnie!

Korzystając z okazji chciałam wszystkie Was, kochane, gorąco pozdrowić! :-):-)

reklama
Sol ty panikaro jedna :) Ty zawsze panikujesz a potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle jak sie podziewałas :)

Kochane czestujcie sie SWOJAKAMI mojej roboty:tak:Z marmolada różana Zdjęcie322.jpg:-D

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

monisia mniam)))))))))))))))
Sol dla małej tez pasemka:-D
Ewcia coś się ostatnio mijamy:szok:
Marry buziaki dla ciebie:-)
Marylka witaj kochana coś ty taka nieobecna.
Ostatni w ogóle watek mdły , nie..................

Wisienka - a myślałam o tym ale by chyba jeszcze tyle nie wysiedziała :-p

maryla - no dzisiaj nie wyszło z fryzjerem bo musieliśmy iść reanimować laptopa - jutro się zobaczy :-)

Reanimacja lapka po 2h przestała się opłacać i musieliśmy jechać pożyczyć kasę od teściowej i kupić nowego dla Marcina :-( Teraz mamy w domu bliźniaki :-p wyszliśmy o 14 z domu a pół godziny temu wróciliśmy dopiero :-p

Maggy kochana gratuluję ci ogromnie - bardzo się cieszę, że już tulisz swojego synusia :tak::tak::tak:

Ja ostatnio na nic nie mam czasu bo małą daje trochę popalić :zawstydzona/y: dzisij przepłakała całe do południa - miałam dość :-( a teraz jak tata jest to sobie smacznie śpi ;-)

Witam :)

Ja dzisiaj w pracy miałam straszny dzien, ale jakos przezylam. Jutro chociaz odpoczne, bo do pracy nie musze isc to sobie pospie a potem o 11 z koleżanką na basen idziemy. Gabrysia sie troche popluska, zobaczymy czy sie jej spodoba, moze jakis maly kopniaczek chociaz na znak ze sie podobalo da:sorry2: A ja wczoraj nie moglam za chiny znalezc ani jednego paczka, a ochote miałam straszną, wiec postanowilam ze nie jem dzisiaj. I zamiast tlustego czwartku mam dzien bez paczka:-D

Maggy ciesze sie ze malusze słodziak i ze dobrze wam razem. Macierzyństwo to najtrudniejsza ale i najpiekniesza przygoda zycia:tak:
Sol Fajny kolorek :)
Wisienka dbrze ze kolezanka da wam pare rzeczy, duzo kasy zaoszczedzicie :)

A ja powoli przymierzam się do zakupów, ale narazie tylko patrze. Co powiecie na to:
Przewijak Klupś SAFARI 70cm usztywniany (1473421442) - Aukcje internetowe Allegro

musia - ten drogi ale przydaje się :tak: szczególnie w pierwszych miesiącach :tak: Mam, używałam przy Karoli i teraz też mi się przy Emilii kąpielach przydaje :tak: Ale pewnie jak przejdziemy do łóżeczka to już Emi będzie za ciężka dla niego :-D Bajer ale przydatny - można się obejść bez bo na łóżku też można przewinąć :-p

Mam sajgon w domu. M przerzuca dane ze starego lapka na nowego, ja robię kompa jego kolegi i zaraz siadam do dokończenia grafiki do strony dla jednej pani doktor, Karola śpi a Emi płacze - nie jestem pewna czemu bo to już drugi wieczór z rzędu jak wszczyna awantury i łzy lecą jej po policzkach :-(

Wybaczcie, skopiuję z kwietniówek, bo nie mam siły tego drugi raz pisać. :( Zostaję nadal w szpitalu, na minimum 2 tygodnie. Nasz Synek praktycznie nic nie urósł od ostatniego usg. Niby przepływy w łożysku są ok, więc tak naprawdę nie wiadomo skąd to wynika... Będą Go często monitorować. Póki ktg i przepływy w łożysku będą dobrze wychodziły - nie będą przyśpieszać porodu. Tak naprawdę nie wiem, na czym stoimy. :( Już się wyryczałam, dlatego mam siłę napisać. Ale jest mi cholernie ciężko. :( Niczego więcej nie pragnę - tylko zdrowia naszego Dziecka.

Maggy - serdeczne gratulacje. :* Cieszę się, że macie się tak dobrze.

reklama
hej dziewczyny

krakowianka : mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok!!!!! 3mam kciuki i jetsem myslami z wami
a co do pomairow i wagi to lekarze czesto sie mysla
kolezanka urodzila wczesniaka i mowili ze bedzie wazyl ok. 1800 a tam niepsodzianke nie pamietam dokladnie ale cos chyba bylo ok. 2400-2500
niezla pomylka! takze kto wie!

sol : juz wiem o czym dzis zapomnialam! WLOSY SUPER!!!! :)

Do góry