reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Ewelka, obydwa są śliczne:tak:

a czemu ja byłam tak uparta na tego misia, to nie wiem:confused:
może dlatego, że tak w sklepach ciężej je dostać i wszyscy kupują z żyrafką:-D:-D

nam pan też proponował z żyrafką, ale K. mu odpowiedział, że się uparłam na misia i nie da mi się przetłumaczyć:-D:-D

no, ale co, chciałam z misiem i z szufladą i mam:tak:
troszkę czekaliśmy, ale ważne, że jest:-)

EWCIA, u nas było na odwrót, nie wiadomo dlaczego P taki zakochany w zyrafach :-D Jak go spytałam, to powiedział, że....."lubię długie szyjki" hahahahahahahhaha

A ja czekam aż się Emi na cyca obudzi i idziemy do fryzjera z Karolą i po zakupy.

A jestem wkór@#^ na maxa bo Marcinowi umarł laptop - a konkretnie grafika - wymiana ok 600 zł :wściekła/y: o ile w ogóle się ją dostanie :dry: po pracy będzie kombinował żeby było taniej :dry:

ewcia - ostatnio było obdzieranie ze skóry :-p

Powiem wam jedno - utrzymywanie kontaktów z własnymi byłymi procentuje :-D Dostałam namiary na koleżankę z liceum i ona pracuje w serwisie komputerowym i zrobią nam to od ręki :-D Ale wcześniej kazali mężowi przedmuchać lapka w bebechach i sprawdzić czy nie ma luzu na grafice :-p A jeśli nei zadziała to zrobią od ręki a ja sobie w tym czasie z koleżanką pogadam :-D

ewcia -w domu daje się obcinać tylko mi krzywo wychodzi jak ona łbem kręci :dry: :-p

Emi karmię więc jak tylko skończę to się ubieram i ubieram dziewczyny i wychodzimy. M dzisiaj wcześniej z roboty wyszedł więc już jedzie do domu a po drodze po powietrze sprężone żeby dziada wydmuchać :-p A jak Emi zje z obu a nie z jednej to będę miała 3h do dyspozycji :-D

Witam kochane!!!!
Dzieki dziewczyny:tak:
MAGGY - super ze sie dobrze czujecie:tak:Czekamy na fotki:-D
SOL - fryzurka przesliczna:tak:Powodzenie z Karolka;-)
EWELINKO - jesli chodzi o materac, to równiez polecam kokos-gryka - Zuzu tez taki miała:tak:
Ja tez zaraz sie biore z Zuzu za pieczenie paków:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry