reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

WISIENKA fajnie jak ktoś się znajdzie i nas trochę odciąży finansowo przy wyprawce dla dzidziolka... Ja się cieszę że po Pati zostało łóżeczko, 2 wózki, wanienka, mnóstwo zabawek a tylko ciuszki trzeba skompletować bo takie najmniejsze siostra wydała ale już niestety nie wróciły do nas:-( Jak się dowiem kto tam zaczyna mnie kopać to wtedy zacznę szaleć po sklepach:-D:-D I czuję się dobrze- trochę inaczej niż z Pati ale nie narzekam...

A co do różnych gadżetów dla dzieci to jest ich cale mnóstwo i tylko kuszą żeby je mieć... a tak naprawdę potem się okazują niepotrzebne i nie używane...

EWELINKA ja mam materacyk kokosowo piankowy i bardzo sobie chwaliłam...

reklama
Ewela - kokos-pianka-kokos jest twardszy od zwykłej pianki :-) Ja takowy posiadam i chwalę :-) bo jakby dzidzia zsikała materacyk mimo folii pod prześcieradełkiem to kokos nie śmierdzi w przeciwieństwie do gryki :-p

A ja mam problem ale to problem mojego męża :-p

Marylka u nas remont zakonczony, jeszcze tylko zostało przyozdobienia ścian i meble. Stoi wszystko i czeka
Ewelinka takie łóżeczko mielismy zakupić. Zawsze mi sie podobało. Ale skoro dostaniemy to nie będe juz kupować. Firaneczki super i zamówię też dla małej jak już będę miała potwierdzona płeć.
Nika no ja żałowałam, ze nie mamy rodzinki co nam coś sprezentuje. Myslałam , z po Karolu wszystko rozdane. Ale okazało się, ze niespodzianka i dostaniemy te kilka rzeczy.

Wisienka - sama się wypuszczam z domu :-p a zaraz na spacer spadam :-)

A ja wam trochę zazdroszczę zakupów :-D Pamiętam jak ja kompletowałam wyprawkę i jakie głupoty porobiłam w związku z tym :-p A my też dostaliśmy rzeczy od mojej siostry: ciuszki, pościel i zmiany pościelowe. Niby mało ale kupowaliśmy mieszkanie i robiliśmy remont więc co innego nas po kieszeni ciągnęło :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry